Setari Cookie-uri

5 modele de ghete călduroase pentru iarnă

Sezonul rece se apropie cu pași repezi, iar din acest motiv avem nevoie de noi încălțări în dulapul nostru!

În fiecare iarnă trebuie să ne achiziționăm noi perechi de ghete pentru sezonul rece. În acest an căutările mele au început încă de la mijlocul toamnei deoarece vremea a fost extrem de neprevizibilă. Am descoperit câteva încălțări care mi-au atras atenția și pe care le-am comandat fără să stau prea mult pe gânduri, iar astăzi mi-am propus să vi le prezint.

5 modele de ghete călduroase pentru iarnă

Ghete bleumarin cu vârf ascuțit și închidere cu șireturi

În sezonul rece căutam încălțăminte de calitate care să arate bine și ă ne diferențieze de ceilalți. Această pereche de ghete au un design inedit îmbinând prin cusături delicate pielea naturală ușor lucioasă cu pielea naturală întoarsă, catifelată. Se închid cu șireturi în față și fermoar în lateral. Aceste ghete sunt fabricate în România și sunt extrem de confortabile. Sunt potrivite pentru sezonul rece și pentru zilele în care trebuie să mergi foarte mult pe jos sau petreci mult timp în picioare.

Citește și:

Ghetele bleumarin cu vârf ascuțit pot fi comandate aici.

Ghete negre cu talpă groasă și catarame

Ghetele sunt printre favoritele noastre când vine vorba de sezonul rece. Se pot adapta ținutelor noastre, fie că e vorba să le purtăm cu o fustă, rochie sau pantaloni. Acest model are talpă groasă asigurând confortul termic și se închid cu două fermoare în față și 2 catarame fixându-le perfect pe picior. Sunt foarte comode, fără toc, iar modelul este perfect pentru zilele în care ai mult timp de petrecut în picioare.

Ghetele pot fi comandate aici.

Ghete negre cu aplicații tip ținte pe talpă

Ghetele cu talpă ușoară și comodă sunt un articol care nu trebuie să lipsească din colecția de încălțăminte în sezonul răcoros! Design-ul este atrăgător, datorită aplicațiilor stil ținte din zona vârfului și a călcâiului și a inserțiilor din material ușor elastic de pe laterale. Pentru zilele lungi și aglomerate, aceste ghete ușoare, cu talpă groasă și stabilă, sunt alegerea perfectă!

Citește și:

Ghetele negre cu aplicații tip ținte pot fi comandate aici.

Ghete negre cu șireturi, ținte și catarame

Dacă îți dorești o pereche de încălțări care să inspire îndrăzneală, încredere în sine și extravagantă, alege aceste ghete negre cu ținte, tip bocanc! Purtându-le, te vei simți confortabil și călduros, dar cu siguranță nu vei trece neobservată. Acestea au talpă groasă, rezistentă și zimțată pentru a te proteja de frig și de alunecare, șiret decorativ și aplicații cu ținte pentru un aer inedit, menite să scoată orice ținută din anonimat.

Ghetele pot fi comandate aici.

Ghete Geox

Botine proporționate de la firma Geox cu căptușeală care protejează de frig și care este fabricată din Piele ecologică. În interiorul pantofilor se regăsește tot piele ecologică cu încălzire, pâslă. Confortul purtării este sporit de tălpicul din interior. Talpa este izolantă de un material de înaltă calitate. La acești pantofi s-a utilizat tehnologia Geox Respira. Un model interesant pentru zile mai reci.

Citește și:

Ghetele pot fi comandate aici.

Sursă foto prima pagină Photo by Tatiana Syrikova from Pexels

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.