Băneasa Shopping City întâmpină sezonul de toamnă cu noi colecții, lansări și promoții de neratat

Băneasa Shopping City întâmpină sezonul de toamnă cu noi colecții, lansări și promoții de neratat
Kudika
13 Octombrie 2020

Băneasa Shopping City este locul în care au loc cele mai importante premiere din lumea modei.

comunicat de presa

Cu peste 40 de branduri disponibile în exclusivitate și alte peste 280 de magazine, Băneasa Shopping City oferă vizitatorilor săi colecții în premieră, produse în ediție limitată, și experiențe unice de shopping.

Începutul toamnei este un moment cheie pentru iubitorii modei care așteaptă lansarea colecțiilor și startul noilor tendințe pentru toamnă-iarnă 2020. Chiar dacă traversăm o perioadă neobișnuită, Băneasa Shopping City păstreaza vie plăcerea shoppingului autentic, aplicând o serie de măsuri de siguranță și protecție în interiorul centrului comercial, pentru ca întreaga experiență de shopping să rămână la cele mai înalte standarde și să fie una plăcută și relaxantă.

The Beauty Hub

Magazinele din segmentul de beauty, reprezentat în centrul comercial de peste 35 de branduri, au pregătit de asemenea noutăți, premiere și lansări de produse și campanii noi în această perioadă. Pentru a putea cuprinde experiențele și promoțiile retailerilor, Băneasa Shopping City lansează cea de-a doua ediție THE BEAUTY HUB, concept ce reunește cele mai iubite branduri de îngrijre, make up și parfumerie și pune în valoare o ofertă completă de branduri și servicii din domeniul frumuseții și îngrijirii.

Astfel, în perioada 8 – 18 octombrie, la cumpărături de minimum 500 de lei din magazinele selecționate, clienții vor primi automat un set cu produse de beauty oferit de prestigiosul brand Yves Saint Laurent!

The Sports Hub

Campania de toamnă din Băneasa Shopping City continuă cu o a doua promoție, în perioada 30 octombrie – 8 noiembrie. Astfel, la cumpărături de minimum 500 de lei din magazinele selecționate, clienții vor primi automat un voucher în valoare de 200 de lei oferit Sport Vision.

THE SPORTS HUB este un concept nou, ce se adresează tuturor pasionaților de sport și reunește ofertele, promoțiile și experiențele oferite magazinele ce reprezintă segmentul dedicat sportului din Băneasa Shopping City.

Mai multe detalii precum și lista magazinelor partenere pot fi regăsite pe www.baneasa.ro

Preocuparea Băneasa Shopping City pentru o experiență de shopping premium rămâne constantă. Centrul comercial a aplicat cu succes și anul acesta strategia de diferențiere și de poziționare premium prin aducerea unor branduri de renume internațional precum Yves Saint Laurent Beuaty Boutique, Sport Vision premiere importante, lansări și experiențe de shopping exclusiviste.

#AllInTheNameOfFashion #AllInTheNameOfSafety #BaneasaShoppingCity

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri