Setari Cookie-uri

PROMENADA sărbătorește 7 ani de inspirație cu premii aniversare

În fiecare weekend, Promenada Mall îți face cinste cu 50% din valoarea cumpărăturilor

  • Sute de premii instant la cumpărături
  • Gift Card-uri de 100 lei, 200 lei si 500 lei și multe alte surprize aniversare la Promenada Mall

comunicat de presa

Taceasta, Promenada Mall București sărbătorește 7 ani de când a devenit locul unde cele mai noi tendințe în fashion, beauty și lifestyle își dau întâlnire cu atmosfera relaxantă în nordul Bucureștiului. Cu ocazia aniversării celor 7 ani, în perioada 15 octombrie – 15 noiembrie, cei mai pasionați shopperi sunt recompensați cu super oferte la brandurile lor preferate, premii instant la cumpărături și multe alte surprize.

#7ANIdePROMENADA

Desfășurată sub sloganul “Toamna asta, sărbătorim 7 ani de inspirație pentru STILUL TĂU / FRUMUSEȚEA TA / PASIUNILE TALE”, campania aniversară își dorește să îi sărbătorească pe cei care lansează tendințe în modă, beauty și stil de viață, pe cei care își fac propriile reguli și propriile proiecte și îi inspiră pe ceilalți prin alegerile lor unice și curajoase. Pentru ei, Promenada Mall a pregătit noile colecții ale sezonului toamnă-iarnă 2020, ultimele tendințe în make-up & skincare, locuri de relaxare în siguranță, dar și surprize și cadouri de neratat.

Citește și:

Cu peste 130 de magazine, o terasă unică si un design urban în peisajul mall-urilor din București, cafenele și restaurante elegante, Promenada s-a dezvoltat de-a lungul celor 7 ani într-un adevarat reper de experiențe unice și alegeri rafinate pentru shopping și stil de viață. Și în 2020, în ciuda provocărilor generate de noul context, mall-ul continuă să își primească vizitatorii cu grijă și măsuri de siguranță sporite, oferindu-le în același timp experiențe de răsfăț și o multitudine de recompense. Mai mult, măsurile de siguranță implementate au fost certificate internațional de către Safe Shopping Centers, companie suedeză independentă care acreditează siguranţa centrelor comerciale din toată lumea.

În fiecare weekend, Promenada Mall îți face cinste cu 50% din valoarea cumpărăturilor

Citește și:

Astfel, între 15 octombrie și 15 noiembrie, la cumpărături de 500 lei, respectiv 1000 lei, clienții primesc un Gift Card de 100 lei sau 200 lei instant. În plus, în fiecare weekend, Promenada le face cinste cu 50% din valoarea cumpărăturilor. Iar cei care se numără printre primii 7 clienți care vin cu bonuri cumulate de minimum 1000 lei la Info Point, primesc pe loc un Gift Card Promenada în valoarea de 500 lei. Pe tot parcursul lunii aniversare, vizitatorii vor putea beneficia și de oferte speciale pregătite de magazinele mall-ului.

Campania de imagine care celebrează cei 7 ani de Promenada și pasionații de shopping care i-au trecut pragul este semnată de cunoscutul fotograf de modă Alex Gâlmeanu și de stilistul Domnica Mărgescu.

Puteți descoperi campania și toate ofertele aniversare pe pagina oficială www.promenada.ro, pe Facebook și Instagram.

Citește și:

Măsuri sporite de protecție

Pentru a le putea oferi clienților o experiență de shopping în siguranță, Promenada a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, care are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii COVID-19. Acesta include dezinfectarea recurentă a centrului comercial, aerisirea periodică, în mod natural; dispensere cu dezinfectant pentru mâini în zona intrărilor, zona de restaurant, cafenele, toalete și zonele intens circulate; creșterea frecvenței zilnice a utilizării dezinfectanților pentru spațiile intens circulate, precum: toaletele, balustradele scărilor rulante, zonele de relaxare, lifturi, precum și zona restaurantelor și cafenelelor; benzi de distanțare socială impusă de 2 m; controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial.

Citește și:

Despre Promenada Mall București

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada este un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, care include terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și iarna de un patinoar în aer liber, dar și un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent. La finalul anului 2014, mall-ul Promenada a intrat în portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor comercial din Europa Centrala si de Est.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.