Setari Cookie-uri

Ținute urbane cu hanorace Calvin Klein. Care te reprezintă?

Te poți inspira din câteva idei pentru a-ti alcătui ținute urbane cu hanorace Calvin Klein, ideale pentru acest sezon.

Hanoracul este cea mai reprezentativă piesă vestimentară atunci când îți doreșți să obții o ținută urbană.

Hanoracele au devenit foarte populare în ultimele sezoane, fiind deja acea piesă care trece în categoria celor clasice, aproape la fel de comună precum o pereche de jeanși. Această piesă vestimentară este la fel de apreciată atât de femei, cât și de bărbați, atât pentru faptul că este confortabilă, cât și datorită versatilității sale. Cu ajutorul unui hanorac poți compune mai multe ținute, fie ele sport, office sau chiar elegante. În colecția Calvin Klein vei găși mult modele în tendințe, atât în categoria hanorace dama, cât și în categoria hanorace barbati. Te poți inspira din câteva idei pentru a-ti alcătui ținute urbane cu hanorace Calvin Klein, ideale pentru acest sezon.

Citește și:

Hanorac purtat cu pantaloni scurți sau fuste mini

Poți obține un look feminin și sofisticat în același timp, atunci când îți alcătuiești o ținută dintr-un hanorac simplu și o fustă mini. Cele care vor să obțină un look și mai îndrăzneț pot purta în loc de fustă, o pereche de pantaloni scurți. La aceasta ținută, adaugă și o pereche de pantofi sport, dar dacă dorești să scoți în evidență latura ta feminină și sexy, accesorizează ținuta cu o pereche de pantofi cu toc. Ținuta este ideală pentru ieșirile cu prietenii sau o plimbare prin parc ori la mall.

Hanorac trendy pentru un look grunge

Stilul grunge faimos în urmă cu câteva zeci de ani revine în forță. Poți obține o ținută de inspirație grunge cu ajutorul unui tricou simplu, un hanorac din cea mai nou colecție Calvin Klein și un palton lung, negru. Ținuta se poate completa ușor cu o pereche de blugi sau niște pantaloni simpli skinny.

Citește și:

Hanorac lung pentru un aer sofisticat

Hanoracul lung este o piesă vestimentară adorată de multe femei, mai ales de către cele care preferă stilul sport, relaxat. Hanoracul lung poate fi purtat în locul unei rochii sport cu o pereche de pantaloni skinny, colanți sau cu dresuri și cizme lungi până la genunchi. Ținuta este ideală pentru timpul liber, dar și pentru zilele în care te grăbești să pleci de acasă și vrei să porți ceva confortabil și practic.

Hanoracul supradimensionat, vedeta ținutei

Hanoracul supradimensionat iese de fiecare dată în evidență, indiferent de restul pieselor care compun ținuta. Mărimea acestui element îl face deosebit. Hanoracul supradimensionat poate fi purtat cu o pereche de pantaloni simpli și mulați pe picioare sau chiar cu o pereche de jeanși scurți, dacă vremea de afară permite. Poți completa ținuta cu o pereche de cizme peste genunchi sau bocanci lungi cu șireturi și în acest fel vei scoate și mai mult în evidență aspectul urban al outfitului.

Citește și:

Sper că te-am convins că în acest sezon hanoracul este must have și ar trebui să se regăsească și în garderoba ta, mai ales că poți purta hanoracul în orice zi, indiferent de ocazie, condiția este să îl accesorizezi potrivit contextului și stilului tău.

.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.