Setari Cookie-uri

 Accesorii 2020/2021 – tot ce trebuie să ai în vedere pentru ținutele tale de iarnă 

Operațiunea dulapul s-a încheiat cu succes și ținutele tale călduroase și-au reluat după o absență de aproape 7 luni binemeritatul loc în prima linie a preferințelor tale.

comunicat de presa

Fiecare octombrie este un nou început pentru modă și planuri de viitor, iar acesoriile potrivite îți vor duce garderoba și starea de spirit la următorul nivel. DEICHMANN face o trecere în revistă a celor mai practice și râvnite accesorii- pantofii și gențile - și îți prezintă achiziții esențiale pentru a te pregăti cu stil pentru iarnă, în funcție de ce ai deja în dressing. Iată 7 comori fashion pe care le poți achiziționa începând de acum și purta până la primăvară:

Tricotaje + ghete cu blană artificială. Rochiile-pulover sunt cele mai sexy piese ale sezonului rece și ghetele scurte cu blăniță tonifiază optim picioarele și oferă acea alură sportivă pe care ți-o dorești. Alege un model din piele întoarsă și poartă-le cu un dres transparent mat.

Citește și:

Bomber oversize + geantă elegantă. Mixul dintre două piese sport este previzibil și plictisitor, așa că asortează o geantă medie de birou unui bomber în același ton cromatic. Această combinație îți va permite atât cizme cu toc cât și bocanci military, oferind o libertate totală de a te adapta stilistic oricărei ocazii.

Sacou lung + cizme cu toc. Scoate la plimbare sacoul favorit alături de cizme lungi de lac cu toc subțire sau cu botine scurte cu vârf rotund. Ambele îți vor garanta o ținută sexy și feminină.

Trench +balerini. Bine ai revenit, dezinvoltură de inspirație frantuzească! Balerinii s-au întors abia acum în tendințe la Fashion Week, deși noi le-am păstrat de mult în inimă și în dulap un loc special. Alege un model cu toc pătrat și baretă și poartă-i cu un trench înodat în talie.

Citește și:

Geacă de piele + stilettos. O alăturare iconică ce ne amintește de hit-urile și distracția anilor ’80 vine să ne populeze prezentul în cel mai seducător mod: alege o pereche de stilettos de lac, o geacă scurtă de piele și -evident- o rochie mulată cu o lungime ce depășește delicat linia genunchilor.

Palton de lână + bucket bag. Când temperaturile scad, sfidează frigul cu un truc de styling ce va scoate din anonimat orice ținută: un palton XL din lână moale și o geantă-sac încăpătoare ton sur ton vor distrage elegant atenția de la un trening comod de casă atunci când ieși la cumpărături sau la vânătoare de take-away în cartier.

Parka + sneakers. Deși stiliștii mută sneakerșii pe banca de rezerve în acest sezon, la cererea publiculului reiterăm cea mai hot combinație pentru o ținută demnă de un influencer: parka kaki și chunky snearkers cu inserții colorate sunt la fel de irezistibile precum o ciocolată caldă dupa o zi rece. Cedează tentației și alege-ți perechea cu talpă albă și cât mai multe culori!

Citește și:

Descoperă întreaga colecție DEICHMANN în magazine și online, pe https://www.deichmann.com/RO/ro/shop/welcome.html

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.