Setari Cookie-uri

Advertorial Vivre Black Friday: cum să-ți redecorezi casa fără să cheltui o mică avere 

Ți-ai propus de ceva vreme să înlocuiești canapeaua din living sau poate să-ți redecorezi dormitorul? Îți dorești să-ți transformi balconul într-un loc mai cosy și crezi că niște corpuri de iluminat noi te-ar ajuta să-ți pui ideile în practică?

Nu mai amâna și îndrăznește să-ți transformi casa în locuința la care visezi cu ochii deschiși! Acum poți face acest lucru cumpărând piesele de mobilier sau obiectele decorative preferate la prețuri mai mult decât avantajoase, de la cel mai mare retailer online de home & deco din Europa Centrală și de Est: Vivre.

De Black Friday, Vivre oferă reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse

Anul acesta, de Black Friday, Vivre oferă reduceri irezistibile, de până la 90%, la zeci de mii de produse din toate categoriile de pe site: de la mobilier și canapele, până la obiecte decorative, corpuri de iluminat și lifestyle.

Astfel, și categoriile cele mai populare de pe site vor beneficia de prețuri promoționale începând cu seara de 11 noiembrie și până pe 15 noiembrie, ora 23:59.

De Black Friday, Vivre îți oferă șansa să-ți redecorezi casa fără să fie nevoie să investești o mică avere în produsele care se vor integra de minune în locuința ta. Iată doar câteva exemple de produse care vor avea discounturi cu totul și cu totul speciale:

  • prețurile produselor din categoria mobilier vor începe de la doar 79,99 lei;

  • prețurile produselor din categoria canapele vor începe de la 698,99 lei;

  • prețurile produselor din categoria decor vor începe de la doar 15,99 lei;

  • prețurile produselor din categoria corpuri de iluminat vor începe de la 49,99 lei;

  • prețurile produselor din categoria lifestyle vor începe de la 25,99 lei.

Lista surprizelor pe care retailerul de home & deco le pregătește de Black Friday nu se încheie aici!

Produsele vedeta vor avea prețuri extrem de prietenoase

Vivre anunță că pe site vor fi disponibile și produse vedeta, adică produse care vor beneficia de prețuri cu adevărat irezistibile pentru numeroase doamne și domnișoare. Vei putea, printre altele, să-ți completezi colecția de parfumuri cu noi arome îmbietoare: de exemplu, mult îndrăgitul parfum La Vie est Belle, în varianta de 50 de ml, va fi redus de la 399,00 lei RRP la 238,00 de lei.

Mai mult decât atât, dacă dorești să-ți schimbi canapeaua din living și ești în căutarea uneia cu un design atractiv și, totodată, cu un preț prietenos, te informăm că Vivre oferă o reducere spectaculoasă la canapeaua extensibilă cu 3 locuri Georgia Enjoy Flamingo: aceasta va fi redusă de la 1.552,00 de lei RRP la 689,99 lei.

În plus, dacă vrei să faci o investiție importantă în rutina de îngrijire a tenului, s-ar putea să te tenteze aparatul de curățare facială Zoë Ayla’s Microderm, care va fi redus de la 437,00 lei RRP la 69,99 de lei.

Cum te pregătești pentru Vivre Black Friday?

Mai mult ca sigur nu vei vrea să ratezi produsele cu discounturi speciale de Black Friday ce vor fi disponibile pe Vivre. Pentru aceasta, iată ce ai de făcut:

  • creează-ți cont pe site, în caz că nu ai deja;

  • descarcă-ți aplicația Vivre pe smartphone - o găsești atât în App Store, cât și în Google Play;

  • abonează-te la newsletterul Vivre;

  • adaugă produsele care ți-au atras atenția în lista de Favorite.

În plus, pentru a fi pe fază atunci când Vivre organizează diferite competiții cu premii care de care mai atractive, urmărește paginile de social media ale brandului.

Mai multe informații despre ediția de Black Friday 2020 se găsesc pe pagina dedicată de pe site, Vivre Black Friday.

Sursa foto: Vivre


Kudika
10 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.