Setari Cookie-uri

Advertorial DyFashion: Clientele noastre pun accent pe calitatea produselor românești

Platforma înființată de Irina și Dragoș Aipu în 2012 a crescut ușor, dar sigur, ajungând astăzi să se bucure de peste 200.000 de cliente mulțumite.

În contextul în care consumul e pe un trend negativ, tot mai multă lume încurajează promovarea și susținerea producătorilor locali, cei care au cea mai mare nevoie de suportul nostru în aceste vremuri. Magazinul românesc online de îmbrăcăminte pentru femei, DyFashion.ro pune accentul tocmai pe buna lor colaborare cu producătorii români de îmbrăcăminte. Peste 90% din hainele pe care le comercializează sunt fabricate la noi în țară.

Platforma înființată de Irina și Dragoș Aipu în 2012 a crescut ușor, dar sigur, ajungând astăzi să se bucure de peste 200.000 de cliente mulțumite. Ca o certificare a succesului lor, săptămâna trecută, în data de 2 Noiembrie, au primit premiul de Cel mai Bun Magazin Online în categoria Fashion, în cadrul Galei Premiilor eCommerce, cel mai prestigios eveniment din domeniul E-Commerce în Europa de Sud-Est.

I-am întrebat ce reprezintă pentru ei acest premiu? Și ce reprezintă pentru producătorii români pe care îi promovează?

¨Evident, suntem onorați de câștigarea acestui premiu. Considerăm că l-am câștigat noi ca și companie împreună cu furnizorii noștri și cu clientele noastre.

Asta pentru că clientele ne-au transmis că se simt în multe momente ca la un magazin real, cu un coș de cumpărături în mână. Suntem foarte mândri că am reușit să creăm acest sentiment.

Spunem că și furnizorii noștri sunt câștigători, pentru că colaborăm foarte strâns cu aceștia, ne respectăm și ajutăm reciproc. Mai mult, scopul nostru în următoarea perioadă este să continuăm acest trend pe care ne-am lansat și să cooptăm și mai mulți producători români care să își expună și vândă creațiile la noi pe site. Clientele noastre pun mult accent pe calitatea produselor românești și aceasta ne onorează și responsabilizează.¨

Nu poate decât să ne bucure acest interes arătat către piața locală și producătorii locali și talentați de fashion. Pe lângă toate acestea, cei de la DyFashion ne pregătesc și alte surprize:

¨Urmează în perioada următoare să dezvăluim și o reîmprospătare a brandului, care să reflecte atât identitatea și evoluția noastră, cât și diversitatea clientelor noastre, harnice, feminine și cu personalitate. Mai mult, vă puteți aștepta la multe surprize și reduceri spectaculoase de Black Friday, eveniment la care se va aplica în continuare politica noastră de transport și retur gratuit, indiferent de valoarea comenzii.¨

Cu siguranță vom urmări www.dyfashion.ro pentru a ne convinge de toate aceste noutăți.


Kudika
11 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.