Setari Cookie-uri

mALL BLACK FRIDAY ia startul la Promenada Mall

Premii ALL BLACK și promoții și reduceri de până la 80% la branduri renumite

În perioada 13 – 22 noiembrie, negrul aduce noroc la cumpărături. Promenada Mall desfășoară campania mALL BLACK FRIDAY, iar cele mai cunoscute branduri de modă, frumusețe, IT&C, produse home & deco, jucării și multe altele, își așteaptă clienții cu oferte promoționale, reduceri de până la 80% și premii instant. Oferte de nerefuzat pregătesc și restaurantele din food court pentru preparatele în regim take-away sau pentru gustările care pot fi savurate pe terasă după o sesiune de cumpărături în siguranță.

mALL BLACK FRIDAY

Pentru că în perioada 13 – 22 noiembrie, Promenada Mall premiază adevăratul BLACK FRIDAY, în fiecare zi a perioadei de campanie, primii 10 clienți care se prezintă la info desk îmbrăcați într-o ținută ALL BLACK, câștigă instant un bilet de parcare gratuită valabil pentru o zi. Mai mult, cumpărăturile la mall pot aduce automat premii valoroase ALL BLACK. Clienții care fac cumpărături de minimum 500 lei pot câștiga instant unul dintre cele 60 de vouchere cadou în valoare de 50 de lei și se pot înscrie la tombola cu premii constând în 2 telefoane iPhone 12 black.

Citește și:

Magazinele preferate de modă, frumusețe, sport, IT&C, jucării, home & deco și multe altele își asteaptă vizitatorii cu promoții de până la 80 %.

Branduri renumite de modă vor activa o serie de reduceri și promoții la cele mai noi colecții de haine, accesorii și încălțăminte – colecțiile din magazinele Peek & Clopenburg, Guess, Liu Jo, Coccinelle, Bigotti, BSB, C&A și Samsonite vor beneficia de reduceri de până la 50%, iar în magazinele de încălțăminte precum Il Passo, ECCO, Musette, Humanic, CCC și Deichmann vor fi discounturi de până la 70%. Magazinele cu articole sportive INTERSPORT, HERVIS și SIZEER își vor întâmpina clienții cu reduceri de până la 50% la articole selecționate.

Magazinele preferate de produse de îngrijire și cosmetice The Body Shop, Kiehl’s, Pupa, Sabon, MAC anunță reduceri de până la 50 %, Optiblu își așteaptă clienții cu promoții de până la 80% la peste 2000 de produse, iar Leonardo Optics cu până la 50 % reducere la lentile de contact, rame ochelari de vedere și la ochelari de soare.

Citește și:

Pentru cei care deja au nevoie de idei pentru lista de cadouri, brandul de bijuterii Teilor a pregătit reduceri de până la 30 % la colecția Legendary Diamonds, Sevda, 20% reducere la toate bijuteriile din aur 18k cu diamante și 30% reducere la toate bijuteriile din argint 925, iar Splend’or, 50 % discount la o selecție de ceasuri și bijuterii fashion. Pentru copii, magazinul de jucării LEGO are reduceri semnificative, iar brandurile Noriel, Smyk și OVS Kids anunță reduceri de până la 70 % la articolele vestimentare, rechizite și jucării. La Deco In, Kitchen Shop, English Home sau Simona’s Cookshop, clienții în căutare de accesorii pentru casă se pot bucura de reduceri la o multitudine de branduri din categoria decorațiuni interioare și electrocasnice. De asemenea, magazinul Altex a pregătit cele mai tari oferte Black Friday la electrocasnice.

Citește și:

Bucură-te de Black Friday și #shoppingînsiguranță!

Știm că experiența cumpărăturilor de Black Friday înseamnă mai mult decât o comandă online: este inspirație pentru cadouri, pentru outfituri, în timp ce te plimbi prin magazine sau prin galerii; înseamnă bucuria de a proba și certitudinea că vei cumpăra întocmai pe măsura și pe placul tău, plăcerea de a pleca pe loc cu produsele pe care le-ai cumpărat și pe care vrei să le porți sau să le testezi imediat. Mai mult, o sesiune perfectă de cumpărături se încheie savurând, pe terasă sau acasă, preparatul tău preferat cumpărat de la restaurantele din food-court sau de la fast-food-uri care concurează și ele cu oferte speciale în perioada 13-22 noiembrie.

Pentru ca vizitatorii să se bucure de toate acestea fără griji, Promenada Mall s-a pregătit cu toate măsurile de siguranță pentru o experiență de shopping offline și cu un ghid creat special pentru această perioadă, care include cele mai importante lucruri de respectat în vizita la cumpărături.

Citește și:

Promenada Mall: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Promenada Mall a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Măsuri sporite de protecție în mall

Promenada Mall a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, care are drept obiectiv prevenirea răspândirii Covid-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial.

Citește și:

Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea și filtrarea aerului din centrul comercial o dată la 3 ore, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație, benzi cu suprafață nanosept pe suprafețele frecvent atinse.

Vrem să reamintim faptul că toți vizitatorii centrului comercial Promenada Mall sunt obligați să poarte mască de protecție conform indicațiilor autorităților, fiind verificați în acest sens. În plus, Promenada Mall asigură distanțarea în centrele comerciale prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, în spațiile comune (galerie, zone cu trafic intens etc). În aceste condiții, Promenada Mall asigură spațiul necesar distanțării sociale.

Citește și:

Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților. În plus, în dreptul fiecărei intrări a fost instalat câte un dispenser cu dezinfectant pentru mâini pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire.

Puteți descoperi campania și toate ofertele pe pagina oficială www.promenada.ro, pe Facebook și Instagram.

Despre Promenada Mall București

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu.

Promenada este un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, care include terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și iarna de un patinoar în aer liber, dar și un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent. La finalul anului 2014, mall-ul Promenada a intrat în portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor comercial din Europa Centrala si de Est.

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.