Setari Cookie-uri

Povețe fashion: fii responsabil de mic! Alegeri fashion powered by Tommy Hilfiger

Pe cel mic îți dorești mereu să îl înveți lucruri bune și frumoase care să-l ajute să se dezvolte într-un adult responsabil, așa e? Cumva vrei să îi educi și gustul estetic, indiferent dacă este băiat sau fată. Și de asemenea, să învețe să fie capabil să aleagă piese vestimentare care îi întregesc personalitatea dar care și adaugă un twist în ținuta sa. Vrei să crească armonios, să aibă niște valori, ceea e perfect firesc. 

comunicat de presa

Așa că poate este bine să îți expui copilul la aventuri fashion care îl vor face să cunoască un brand a cărui filosofie este „nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă” și care, în același timp, îi va oferi variante vestimentare super cool. Un astfel de brand este Tommy Hilfiger care în crearea colecției Tommy Kids Toamna 2020 a inclus procese și materiale sustenabile, oferind un exemplu pentru următoarea generație de visători care să fie mai conștienți, având în același timp un impact mai mic asupra mediului.

De la bumbac organic la poliester reciclat, metode alternative de prelucrea a materialelor și tehnologia Solucell, colecția TOMMY HILFIGER Kids încorporează o gamă de materiale inovatoare în îmbrăcămintea exterioară.

Citește și:

Iar dacă tu găsești un fel interactiv și fun prin care să îi povestești toate aceste detalii tehnice, să spunem, esențiale pentru ADN-ul acestui brand, sunt șanse ca în momentul în care își va îmbrăca noua geacă Tommy Hilfiger să facă un pas înspre a-și construi un viitor mai bun. Sunt șanse ca data viitoare când îi vei cumpăra un obiect vestimentar pe care și-l dorește, chiar el să te tragă de mână pentru a ajunge într-unul dintre magazinele Tommy Hilfiger, pentru că fiecăruia dintre noi îi place să fie un super erou, nu-i așa? ☺

Pregătește următoarea sesiune de shopping împreună cu al tău copil într-unul din magazinele selecționate Tommy Hilfiger (Băneasa Shopping City, București Mall Vitan și Iulius Mall Cluj – Napoca).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.