Setari Cookie-uri

Noua colecție toamna-iarnă 2020 Pinko

Propria identitate si eleganța sunt principalele trăsături ale femeii iconice Pinko, care întâmpină sezonul de toamna-iarnă 2020 cu un aspect sofisticat, definit de senzualitate și feminitate.

comunicat de presa

Colecția eclectică și versatilă Pinko este inspirată de stilul anilor '70, dar într-o manieră sofisticată și curajoasă, cu accente rock 'n' roll.

Cu un look modern și rafinat și cu o atitudine fermecătoare, femeia Pinko are un stil de viață glam, în care pasiunea pentru modă și artă joacă un rol important. Stilul pieselor este impecabil, cu foarte multă atenție la detalii: se remarcă paltoanele cu nasturi maxi metalici, inscripționați cu logo-ul Love, pantalonii cu imprimeu navy, topurile cu umeri oversized, dar și salopetele sau tricoturile cu dungi ultra subțiri. Eleganța fustelor midi și a sacourilor întâlnește senzualitatea topurilor tip lenjerie, în timp ce cardiganele maxi, din materiale moi și plăcute la atingere conferă colecției o notă caldă.

Citește și:

Inspirându-se din eleganța unică și exclusivistă a Parisului anilor '70, colecția îmbină rafinamentul cu o senzualitate fascinantă.

Rigurozitatea țesăturilor lucrate în tonuri de gri, negru și alb este temperată de siluetele costumelor, unde blazerele cambrate sunt purtate cu pantaloni evazați. Pantalonii tip culotte purtați cu cizme și jachetă revitalizează silueta elegantă, în timp ce sacourile masculine sunt accesorizate cu perle, ținte și cristale.

Flerul masculin este îmblânzit de rafinamentul fascinant al rochiilor suprapuse, realizate într-o varietate de țesături jacquard, cu printuri sau metalice, și purtate cu centuri maxi ce accentuează talia.

Ca un omagiu adus idolilor modei anilor șaptezeci, printre care se numără și actrița Anita Pallenberg, piesele vintage sunt mixate cu modele foarte elegante. Franjurile, țintele și strasurile dau o notă exuberantă stilurilor eclectice. Fustele din catifea au aplicații metalice, iar rochiile cu franjuri și paiete în degradeu sunt purtate cu centuri late în talie, în timp ce pantalonii tip cowboy, jachetele vintage din piele cu franjuri și paltoanele din blană ecologică adaugă accente rock 'n' roll, obținând astfel un look scenic al vieții cotidiene, pentru adevăratele staruri ale junglei urbane.

Citește și:

Magazinul PINKO se află în Băneasa Shopping City, s-a deschis oficial în primăvara anului 2018 si este deținut de compania Solmar.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.