La Promenada Mall, Iarna Cadourilor Inspirate aduce premii speciale și surprize zilnice

La Promenada Mall, Iarna Cadourilor Inspirate aduce premii speciale și surprize zilnice

În luna decembrie, Promenada Mall sărbătorește Crăciunul în fiecare zi cu premii și surprize special pregătite pentru clienți.

comunicat de presa Retail jobs

Vizitatorii au la dispoziție oferte de sezon pentru shopping inspirat, astfel încât să se ocupe din timp de alegerea cadourilor pentru cei dragi și să se bucure de atmosfera festivă, în condiții de maximă siguranță pentru a evita cumpărăturile din ultimul moment. Moș Crăciun își face simțită prezența devreme anul acesta și îi recompensează pe vizitatori cu premii perfecte pentru a fi așezate sub brad. Până pe 24 decembrie, clienții care fac cumpărături de minimum 500 de lei sau 1000 lei primesc zilnic unul din cele 20 de vouchere cadou de 50, respectiv 100 lei și săptămânal, prin tragere la sorți, pot câștiga unul din cele 2 Gift Box-uri Promenada în valoare de 2500 lei fiecare. Mai mult, zilnic, până pe 24 decembrie, oricine poate câștiga un „DAR din CalenDAR”, accesând calendarul online cu surprize și verificând dacă ziua aleasă îi rezervă un premiu.

Premii săptămânale, numai bune de așezat sub brad

Până pe 24 decembrie, la Promenada Mall cu cât dăruiești mai mult, cu atât primești mai mult. Astfel, cei care fac cumpărături cu o valoare egală sau mai mare cumulată de 500 lei pe maximum 3 bonuri, respectiv 1000 lei pe 5 bonuri, intră în tragerea la sorți săptămânală pentru câștigarea unuia dintre cele 2 Gift Box-uri Promenada în valoare de 2500 lei fiecare. Gift Box-ul Promenada conține 2 parfumuri de nișă, 1 set de lumânări parfumate & 1 set de cosmetice luxury Beautik Haute Parfumerie și 1 set de specialități gastronomice premium Wine Bouquet, perfect de pus pe masa de Crăciun. Regulamentul de participare la tombolă poate fi consultat aici.

Servicii gratuite de împachetare și livrare a cadourilor în toată țara

Anul acesta, Promenada Mall vine în ajutorul clienților și le oferă posibilitatea de a trimite cadourile direct către cei dragi, imediat ce au fost cumpărate. Promenada Mall a încheiat în acest sens un parteneriat cu compania de curierat DPD România, care va livra gratuit cadourile în toată țara, direct din incinta mall-ului.

În plus, clienții beneficiază și de un serviciu gratuit de împachetare a cadourilor, disponibil zilnic, între orele 13:00 și 20:00, la standul special amenajat de la nivel PARTER.

După ce ai ales cadourile perfecte pentru fiecare membru al familiei, meriți momentul tău de respiro și să te răsfeți cu preparatul tău favorit de la restaurantele din food-court Promenada Mall. Fie că alegi să savurezi o băutură caldă sau un fel de mâncare preferat pe terasă sau acasă, restaurantele te așteaptă cu meniuri variate, pentru toate gusturile și preferințele.

Până la Crăciun, bucură-te zilnic de un „DAR din CalenDAR”

În fiecare an, ne dorim ca sărbătorile să dureze mai mult, pentru a ne putea bucura de căldură, liniște, dar și de magia de a primi și de a dărui. Promenada Mall a pregătit un calendar advent online cu totul special, cu surprize zilnice, până pe 24 decembrie.

Tot ce trebuie să faci este să urmezi cinci pași simpli:

  1. Intră pe pagina https://promenada.ro/advent-calendar/
  2. Completează formularul
  3. Accesează calendarul advent
  4. Click pe ziua în care ai accesat calendarul, pentru a verifica dacă ziua aleasă a fost una noroacoasă
  5. Dacă ai ajuns la timp și îți place premiul, poate fi al tău! Dacă nu, încearcă și în ziua următoare pentru o nouă surpriză
  6. Pentru a intra în posesia premiului, trebuie să te prezinți cu emailul de confirmare, la Info Point, în termenul indicat în mesajul primit.

Mai multe detalii poți afla accesând Regulamentul Campaniei.

Promenada Mall: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Promenada Mall a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Măsuri sporite de protecție în mall

Promenada Mall a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, care are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii Covid-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial.

Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: prezența unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație, benzi cu suprafață nanoseptică pe suprafețele frecvent atinse. Mai mult, centrul comercial garantează distanțarea socială prin asigurarea, în medie, a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial. Totodată, compania anunță că aerul din centrele comerciale este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților. În plus, în dreptul fiecărei intrări a fost instalat câte un dispenser cu dezinfectant pentru mâini pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire.

Puteți descoperi campania și toate ofertele pe pagina oficială www.promenada.ro, pe Facebook și Instagram.

Despre Promenada Mall București

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu.

Promenada este un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, care include terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și iarna de un patinoar în aer liber, dar și un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent. La finalul anului 2014, mall-ul Promenada a intrat în portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor comercial din Europa Centrala si de Est.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri