Setari Cookie-uri

Magic Moments, tema lunii Decembrie a concursului Catch the Moment lansat de ANSWEAR

Luna Decembrie, ultima lună de concurs, vine cu o temă specială, Magic Moments, întrucât Decembrie este despre familie, iubire, pace, bucurie și gânduri frumoase. Bradul de Crăciun, cadourile, colindele ce se aud pe fundal, toate acestea contribuie la ”magia” Sărbătorilor. 

comunicat de presa

Concursul de fotografie Catch the Moment lansat de ANSWEAR în primăvara acestui an a ajuns la final. Luna Decembrie, ultima lună de concurs, vine cu o temă specială, Magic Moments, întrucât Decembrie este despre familie, iubire, pace, bucurie și gânduri frumoase. Bradul de Crăciun, cadourile, colindele ce se aud pe fundal, toate acestea contribuie la ”magia” Sărbătorilor.

Pentru tine cum arată un moment magic din Decembrie? Ce anume te duce într-o călătorie a sentimentelor de recunoștință și bucurie sufletească? Postează în feed, pe Instagram, o fotografie cu tema MAGIC MOMENTS din Decembrie, adaugă hastag-ul de concurs #CatchTheMomentRO și dă tag paginii @answear_ro.

Câștigătorii vor fi aleși de Diana Dumitrescu, frumoasa actriță care a devenit mamă recent, iar acest Crăciun va fi cu adevărat MAGIC, fiind primul ei Crăciun în 3. Poți câștiga unul dintre cele 5 jocuri de societate oferite de GAMEOLOGY pentru ca serile de iarnă petrecute în familie sau cu prietenii să fie magice, sau unul dintre cele 4 vouchere de discount 90% pentru cumpărături de maxim 300 RON pe answear.ro. Perioada în care te poți înscrie la concurs este 01-31 Decembrie 2020, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 7 ianuarie 2021.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.