Încălțăminte românească: de la design ultramodern la calitate desăvârșită

Încălțăminte românească: de la design ultramodern la calitate desăvârșită

Dacă facem un inventar al celor pe care îi numim antreprenori ce aparțin acestor vremuri, vom înțelege că mulți dintre ei ar trebui reabilitați. În sensul că ar trebui salvați. Ioana Cristodoru, brand managerul Vanilla Days, spune că pentru ei această perioadă nu reprezintă un impediment, ci dimpotrivă, au învățat din mers că lucrurile pot evolua dacă vor folosi obstacole în scop constructiv. Brand-ul lucrează cu materie primă de calitate și, peste toate, are colecții care se disting pentru ca feminitatea și elegața să fie puse în valoare prin accesorii unice.

Comunicat de presă

“M-a fascinat procesul de creație a articolelor de încălțăminte încă din copilarie. Admiram atât munca meticuloasă pentru fabricarea pantofilor cât și reacția de bucurie a oamenilor care se prezentau pentru a-i proba. Mai târziu, am simțit că acest domeniu profesional mă completeaza perfect și îmi ofera satisfacția de care am nevoie.” ( Ioana Cristodoru- Vanilla Days)

Numele Vanilla reprezintă frumusețea și feminitatea, caracteristici esențiale pentru un proiect ca acesta

“Pentru că am început proiectul VanillaDays cu o poveste, aceasta a fost reprezentată de o linie de pantofi definiți de accesoriul statement, fundița supradimensionată.

Dacă până acum un an, în topul preferințelor clientelor noastre erau pantofii eleganți, acum observăm un trend ascendent pentru pantofii casual, cu elemente de design diferențiatoare.” ( Ioana Cristodoru)

Articole realizate din piele naturală, atât în interior cât și în exterior.

Modelele sunt create acordând atenție sugestiilor venite din partea clientelor, cât și urmărind linia tredului internațional. Toate piesele sunt realizate din piele naturală.

Anul acesta, echipa Vanilla s-a mărit, diversificându-și astfel catalogul de produse prin colecția de haine. În crearea acestora, echioa Vanilla Days folosește experiența acumulată în toți acești ani. Produsele sunt comercializate în showroom-ul fizic din București, pe piața din România dar și din Europa.

https://www.vanilladays.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri