Setari Cookie-uri

Treninguri de damă pentru acasă

Atunci când rutina ta zilnică de lucru înseamnă că nu vei ieşi din casă, confortul este cheia ţinutei de care ai nevoie. Hai să vedem care sunt cele mai bune treninguri, pantaloni sport sau hanorace pentru femei pe care le poţi purta în casă. Vom trece în revistă o serie de modele confortabile şi moderne, realizate din materiale moi şi plăcute la atingere.

Pantaloni de trening din bumbac - velur

Alege o pereche de pantaloni de trening din velur într-o culoare pastelată. Cu o actualizare serioasă a modei şi cu o tendinţă clară către anii 2000, aceşti pantaloni largi îţi vor asigura tot confortul necesar pentru o zi petrecută în casă.

Hanorac din jersey din bumbac

Pentru o zi petrecută în casă, dacă vrei căldura şi confort, alege un hanorac din jersey din bumbac cu guler înalt. Acesta este perfect pentru a te ascunde în timpul apelurilor video în timpul cărora nu vrei să te laşi văzută.

Pantaloni de trening din jersey de bumbac organic

Ce zici de o pereche de pantaloni de trening din jersey de bumbac roz deschis cu un aspect sport şi, totodată, elegant?! Ar fi perfecţi pentru o zi petrecută acasă, pe canapea, în fata filmului preferat. Simte-te confortabil şi bine şi alege bumbacul organic! Ca să nu mai spunem că în acest mod contribui şi la salvarea planetei.

Citește și:

Trening vintage cu imprimeu camo albastru cosmic

Acest trening camo ar arăta bine şi dacă îl porţi cu ghete de iarnă. Cu puternice vibraţii Billie Eilish, este o dovadă că îmbrăcămintea confortabilă de casă nu trebuie neapărat sa fie simplă şi monotonă.

Trening salopetă cu bandă pe lateral

De ce un ai alege un trening salopetă care îţi oferă totul într-o singură piesă?! Este cea mai simplă alegere pentru a te îmbrăca dimineaţa. Confortabil şi comod, cu siguranţă arată mai bine decât pijamalele şi va fi minunat pentru o zi petrecută acasă.

Pantaloni de trening cu talie înaltă

Buzunarele laterale strălucitoare transforma aceşti pantaloni de trening clasici într-o piesă vestimentară respirabilă şi atractivă. Se poate purta pe tot parcursul lunilor de primăvară şi vară şi îi vei adora pentru zilele petrecute acasă.

Citește și:

Pantaloni de alergare

Pantalonii de alergare realizaţi dintr-o ţesătură cu nervuri îţi vor face piciorul subţire şi atractiv. Banda elastică dublă îi întăreşte, făcându-i extrem de siguri pentru exerciţii, dar şi pentru relaxare.

Trening din bumbac organic vopsit

Hanoracul şi pantalonii de trening din bumbac organic moale vopsit în două culori, poate fi minunat pentru o zi petrecută acasă. Confortabil, călduros, atractiv şi uşor de îmbrăcat şi de întreţinut, va deveni imediat îmbrăcămintea ta preferată pentru interior.

Borg Jogger supradimensionat

Pentru confort maxim, alege o ţinută care te va face să arăţi ca un ursuleţ de pluş. Joggerii Boohoo şi hanoracul asortat arată absolut adorabil şi reprezintă ţinuta perfectă pentru casă.

Citește și:

Trening gri deschis

Un trening clasic în culorile gri deschis cu logo-uri, poate fi o alegere atemporală, ideală pentru zilele uşoare petrecute în faţa ecranului.

Hanorac cu glugă

Nimic nu poate fi mai confortabil şi mai relaxant decât un hanorac cu glugă. Acesta este perfect pentru acele zile pe care vrei sa le petreci în pat, dar şi pentru un substrat suplimentar într-o zi de iarnă. Alege un model cu fermoar pentru a-ţi fi mai uşor să îl îmbraci.

Şi, deloc în ultimul rând, putem să îţi recomandăm un trening damă din catifea pe care îl vei adora în zilele petrecute în relaxare acasă, dar şi atunci când mergi la sala de gimnastică.

Fotografie creată de Godisable Jacob, de la Pexels

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.