Setari Cookie-uri

Filmul reducerilor: încălțăminte cinematografică pentru un sezon plin de stil 

Am intrat în forță în noul an și printre mailurile și task-urile de la școală sau birou tu visezi la reducerile senzaționale din magazine? Ai început deja să îți salvezi produsele favorite pe telefon?

comunicat de presa

Este ok să cedăm la început de an magiei prețurilor reduse și să ne răsfățăm cu noi achiziții, însă trebuie să fim sigure că ceea ce cumpărăm reprezintă învestiții inteligente pentru următoarele sezoane. Și cum pantofii sunt sufletul oricărei garderobe, DEICHMANN a pregătit ca în fiecare an o listă de shopping întocmită de stiliști cu piese reduse cu 50% . Descoperă alegerile lor inspirate de seriile preferate de pe Netflix. Următoarele sezoane …de modă rulează acum în magazine. Shopping plăcut!

Cizme maronii – The Crown

Sezonul nude ne-a pregătit deja psihologic pentru reîntoarcerea în forță a maroniului, prezent în toate noile colecții de designer. Dacă erai convinsă că această culoare nu se va regăsi pe lista ta de prefeințe, s-ar putea să te îndrăgostești acum de ținutele aristocratice cu aiură masculină purtate de reprezentantele Casei Regale în The Crown. Investește într-o pereche de cizme până la genunchi fără toc din piele maro, asortate regulamentar cu pantaloni din stofă cu talie înaltă și cămăși cu aplicații de dantelă.

Citește și:

Sneakers vintage – Cobra Kai

…Dar în nici un caz vechi. Modele noi- nouțe inspirate de ținutele adolescenților experți în karate și de moda străzii anilor ‘80 te așteptă pentru a-ți stiliza ținutele casual: shorts, fuste plisate și bine-înteles tricouri polo devin irezistibile în combinație cu o pereche de sneakers albi cu șireturi. Ce este nou? Nimic evident, doar materialele tehnice și tălpile “care respiră” ceea ce îi face și mai dezirabili.

Loafers - Queen’s Gambit

Confortul și sex-appealul fac echipă în noul hit al anilor 2021: o pereche de loafers moi din piele întoarsă reprezintă piesa de rezistență a tuturor ținutelor tale în această primăvară. Îi poți stiliza cu rochii mini A line sau cu bluze “dolce vita” din cașmir moale.

Citește și:

Bocanci utilitari - Casa di Papel

Chiar dacă ai deja o pereche de bocanci negrii cu aiură militară, colecția redusă Deichman te va face să îți mai achiziționezi una: fie ca optezi pentru un model cu talpă mai groasă sau alegi varianta mai soft cu șireturi, un lucru este cert: vor arăta senzațional alături de o salopetă din denim, de acum și până la toate festivalurile muzicale la care sperăm să participăm în această vară.

High heels pumps - Emily in Paris

Să visăm din nou la evenimente, petreceri, prieteni și un strop de extravaganță: o pereche de pantofi cu toc într-o culoare îndrăzneață îți vor stiliza toate rochiile de ocazie ce așteaptă momentul potrivit pentru a ieși în lume.

Descoperă întreaga selecție cu reduceri de 50% în magazine și pe deichmann.com.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.