Setari Cookie-uri

Cum îți alegi pantofii sport potriviți când îi comanzi online

Pantofii sport sunt nelipsiți din orice colecție de încălțăminte, fie că vorbim despre femei, bărbați sau copii. Tenișii sau adidașii se potrivesc la ținutele casual, sport sau elegante și completează un look cool și relaxat.

Indiferent dacă ai nevoie de o pereche de adidași bărbătești sau de teniși de damă, sunt momente în care nu ai răbdare sau timp să te deplasezi în magazinele fizice pentru a găsi pantofii potriviți. Din aceste motive, poți lua în calcul varianta magazinelor online, prin intermediul cărora poți primi acasă produsele preferate, printr-un singur click. Cumpărăturile online îți aduc numeroase avantaje, însă sunt câteva criterii de care trebuie să ții cont atunci când cumperi încălțăminte sport de la astfel de magazine, pentru a nu da greș.

Verifică întotdeauna tabelul cu mărimi

Primul pas esențial înainte de a achiziționa pantofii sport ideali? Verifică dimensiunile de pe site! Găsești tabel mărimi încălțăminte Adidas, precum și tabele ale altor branduri celebre, producătoare de încălțăminte sport.

Citește și:

Dacă nu vrei să greșești cu alegerea numărului la pantofi, consultă ghidul de mărimi de pe fiecare site, pentru a afla ce dimensiune îți trebuie. Ulterior, trebuie să-ți măsori piciorul, prin intermediul unei metode simple. Plasează ambele picioare pe o coală de hârtie și trasează cu grijă conturul. Măsoară numărul de centimetri de la vârf până la călcâi și uită-te pe site-ul producătorului de încălțăminte de la care dorești să cumperi.

Uită-te la fotografii ale pantofilor sport

Deși este mult mai rapid să alegi încălțămintea sport de pe un site, ia în calcul faptul că nu ești fizic lângă pantofii sport pe care îi dorești. De aceea, trebuie să cauți un magazin online care îți pune la dispoziție numeroase fotografii cu încălțămintea sport.

Citește și:

Orice site de încredere îți prezintă fotografii ale produsului din diferite unghiuri, astfel încât să-ți faci o părere despre ceea ce urmează să cumperi. Acest aspect este esențial - cu siguranță nu îți dorești pantofi sport care arată bine din față dar au defecte în zona călcâiului.

Cumpără doar de pe site-uri de încredere

Există o gamă variată de magazine online de unde poți achiziționa pantofi sport. Cu toate acestea, nu toate site-urile sunt de încredere. Dacă observi prețuri prea mici la încălțăminte de brand sau dacă nu există o secțiune de comentarii, unde cumpărătorii își pot împărtăși experiența, cel mai probabil ai de-a face cu un site de unde nu trebuie să cumperi.

Verifică site-ul cu atenție, urmărește recenziile și fotografiile fiecărui produs. Un site transparent nu are nimic de ascuns și îți pune la dispoziție detalii de contact și descrieri ample pentru fiecare pereche de pantofi.

Citește și:

Interesează-te de politica de retur a magazinului online

Un magazin online de încredere îți oferă o politică de retur a încălțămintei. Chiar dacă consideri că ai dat comandă de perechea ideală de adidași, atunci când o primești, poți constata că nu îți place sau că mărimea este greșită. Oricare ar fi motivul, trebuie să știi că poți returna produsul în siguranță, astfel încât să primești banii înapoi.

Compară prețurile pe diferite site-uri

Atunci când vrei să cumperi încălțăminte sport dintr-un magazin online, ai ocazia să compari prețurile, fără a fi nevoit să te deplasezi de la un magazin la altul. Acest beneficiu te ajută să găsești perechea de pantofi sport care se încadrează în bugetul tău și poți economisi sume importante de bani.

Citește și:

Înainte să cumperi pantofi sport din magazinele online, ține cont de aceste sfaturi, care te ajută să faci cele mai bune achiziții!

Photo by Austin Distel on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.