Setari Cookie-uri

Cei mai cool jeanși pentru sezonul de primăvară/vară 2021

LEVI’S® prezintă colecția LEVI’S® LOOSE FIT PENTRU FEMEI și LEVI’S® 551®Z AUTHENTIC STRAIGHT PENTRU BĂRBAȚI

comunicat de presa

Colecția LEVI’S® LOOSE FIT PENTRU FEMEI

Unii oameni aleg confortul în locul stilului, iar alții aleg stilul în locul confortului. Pentru Levi’s®, această dilemă nu a fost niciodată parte din ecuație. Îmbinarea perfectă dintre stil și confort, a fost mereu punctul forte al brandului, ce se regăsește și în colecția de primăvară/vară 2021 prin gama extinsă de jeanși pentru femei: Loose Fit.

Jeanșii cu talia din ce în ce mai înaltă, cu croiul mai larg și lejer au revenit oficial în trend. Sezonul trecut, Levi’s® a prezentat colecția High Loose pentru femei cu talia foarte înaltă și croiul lejer, combinația perfectă dintre retro și modern a acelui moment. Sezonul acesta, brandul mizează pe un vibe lejer și totuși contemporan prin noua gamă Loose fit: Tailored High Loose, High Loose Taper, Loose Straight, Loose Cargo și o gamă de pantaloni scurți Loose Fit.

Citește și:

Noul model Tailored High Loose are aceeași lungime în talie și același volum relaxat de la copasă pe picior, ca modelul clasic High Loose, dar vine cu o singură pensă pentru a creiona o siluetă mai dinamică. Modelul Loose Taper evidențiază o siluetă feminină datorită taliei înalte și croiului larg în partea de sus, care continuă cu o linie conică până deasupra gleznei, ce purtat cu un top crop și o pereche de sneakers, îl transformă în jeans-ul ideal pentru o ținută atât stylish, cât și relaxată. Iar pentru cei care caută vibe-ul anilor 2000, modelul Loose Straight are talia medie, este drept pe picior și lejer până la gleznă.

Nu în cele din urmă, Loose Cargo, inspirat din modelul clasic army, are aceeași talie medie ca Loose Straight și este conic pe picior.

Citește și:

Pentru sezonul de vară, Loose fit își extinde gama de pantaloni scurți Levi’s®cu modelele High Loose Short și High Loose Bermuda pentru femei. Modelul High Loose Short are talia înaltă și croiul lejer pe coapsă, în timp ce High Loose Bermuda are o lungime mai mare și vine mai strîmt pe picior. Ambele item-uri au o doză mare de nostalgie a anilor ‘90, dar sunt regândite pentru astăzi.

Croiți cu responsabilitate

Modelele High Loose, în nuanțe de indigo și Loose Cargo sunt realizate din fibre de cânepă. Cânepa este tratată astfel încât să aibă imaginea și textura bumbacului. Cum cânepa necesită mai puțină apă, mai puține chimicale și mai puțin pământ pentru a crește, prin comparație cu bumbacul, acest lucru face ca jeanșii produși din cânepă să fie o soluție mai sustenabilă față de tradiționalii jeanși din bumbac.

Citește și:

Modelele Tailored High Loose, Loose Straight, Loose Taper, High Loose Short și High Loose Bermuda sunt fabricate din materialul sustenabil Tencel™. Tencel™ este un material extrem de sustenabil și moale, fabricat din pastă de lemn reciclat și lemn din păduri de eucalipt și molid, gestionate în mod sustenabil.

Gama Levi’s® Loose fit include opțiuni variate, având o înălțime ridicată sau medie, de la crop la lung pe picior, până la pantaloni scurți. Fiecare cu rolul de a scoate în evidență o ținută, dar de a fi și durabil.

LEVI’S® 551®Z AUTHENTIC STRAIGHT PENTRU BĂRBAȚI

După mulți ani în care blugii skinny au fost în trend pentru bărbați, modelul drept a avut o revenire în forță în sezoanele recente. Pentru Levi’s®, acest lucru înseamnă întoarcerea în timp și găsirea croiului perfect pentru momentul actual. Până la urmă, când ești prezent pe piață de peste 150 de ani, cu siguranță vei găsi un croi care să acopere orice trend îți imaginezi. Iar aceasta este exact povestea din spatele noului model de jeans pentru bărbați din colecția de primăvară/vară 2021: Levi’s® 551®Z Authentic Straight.

Citește și:

Inspirați din modelul original din anul 1961 Levi’s® 551 cu fermoar pre-micșorat – primul model de jeans de acest fel oferit de brand – noul 551®Z Authentic Straight este mult mai drept pe picior. Și la fel ca predecesorului său, i se potrivește mai bine un fermoar, spre deosebire de modelul cu butoni de închidere și un mare “E” Red Tab cu două fețe.

Modelul 551®Z Authentic Straight este disponibil pe negru. Toate modelele din colecție sunt fabricate din fibre de cânepă.

Noul jeans vine cu vibe-ul anilor ‘90, însă este ancorat în trendurile de astăzi și realizat în mod sustenabil.

Ambele colecții se găsesc în magazinele Levi’s® din țară. Pentru mai multe informații despre produsele Levi's®, accesați site-ul www.levi.com sau vizitați magazinele Levi's® din București, Cluj, Timișoara, Constanța, Iași, Galați, Sibiu și Brașov.

Citește și:

Despre Levi’s®

Brand-ul Levi's® exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co în 1873, blugii Levi's® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi's® continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre Levi's®, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.