Setari Cookie-uri

Cum ar fi sa porți cele mai frumoase bratari cu cele mai multe beneficii?

Cel mai interesant articol astăzi! Afla totul despre brățările cu cristale si despre beneficii acestora.

Cristalele lucrează cu centrele de energie din corp pentru a elimina blocajele de energie și pentru a vindeca corpul, mintea și spiritul. Îți ridică vibrația și îți reînnoiește energia, care îți transformă bunăstarea. A purta brățări de cristal pe diferite părți ale corpului te ajută în moduri foarte diferite sa creezi ceea ce-ți dorești. Când purtați anumite pietre prețioase pe încheietura mâinii stângi, puteți face schimbări interne. Când purtați cristale la încheietura mâinii drepte, controlați energia pe care o puneți în mediul exterior. Actul de a crea artă nu este un lucru deloc ușor. De la găsirea motivației de a lucra, la dezvoltarea ideilor noi, la menținerea încrederii și deschiderii, diferitele aspecte ale procesului creativ pot fi impozante. Pentru unii oamenii, cristalele chiar s-au dovedit a fi utile pentru stabilirea acestor intenții și optimizarea creativității.

Citește și:

Arta noastră este o extensie a pasiunii noastre, a scopului și a unității noastre, care reprezintă piese din noi înșine. Prin urmare, este imperativ să avem grijă de inimile, mințile, spiritul și energia noastră în orice moment. Unii artiști cunoscuți încorporează frecvent cristale în practica ei artistică și în viața de zi cu zi; poartă cristale ca bijuterii, le poartă în buzunare, meditează cu ele și le păstrează în spațiul ei de lucru. Diferitele pietre prețioase, roci și pietre prețioase sau semi prețioase considerate cristale au fiecare un set unic de proprietăți. Funcționează cu chakre specifice, acționează ca camere de susținere a energiilor sau acționează pentru a vă proteja de energia negativă. Cei care folosesc cristale cred că pentru a scoate la iveală astfel de proprietăți, trebuie activat cristalul. Haideți sa vedem mai jos ce metode putem folosi pentru activarea acestor diverse cristale pe care dorim sa le purtam.

Citește și:

Cristalele au metode diferite de activare, iar acest lucru ar putea însemna să îl lăsați în mod regulat în timpul lunii pline sau într-un castron cu apă sărată. Odată ce un cristal este activat, pietrele strălucitoare sau netede pot fi folosite pentru a stabili intenții. Asta înseamnă că o persoană își poate direcționa gândurile și obiectivele. Pot fi așezate în jurul casei sau biroului sau aproape de corp. Spațiile în care lucrăm, energia noastră și factorii de stres din mediul nostru ne afectează munca. Chiar și scepticii cristalelor sunt de acord că pietrele pot servi drept memento pentru a valorifica sau renunța la anumite sentimente și emoții pentru a fi creativi și productivi. Pentru cei care caută noi modalități de a-și îmbunătăți practica și de a-și revigora studioul, biroul, casa, vom vorbi astăzi despre cele mai frumoase bratari dar si cele mai bune cristale pentru a face exact acest lucru.

Citește și:

Pe ce braț sa purtăm cele mai frumoase bratari? Pe brațul drept? Sau stâng? Există o selecție largă de brățări. Haideți sa aflăm 5 cinci cele mai importante motive pentru a purta cristalele tale preferate și pe ce mână ar trebui să le porți pentru a te bucura de toate beneficiile. 1.Promovează bunăstarea generală generală, atât fizic cât și mental, în timp ce crește o energie pozitivă si aduce lumină in viata ta. 2.Oferiți claritate și discernământ care vă ajută să luați decizii mai bune, precum și vindecarea și stabilizarea emoțiilor. Trei.Oferiți protecție împotriva gândurilor negative, a oamenilor și chiar a spațiilor fizice, inclusiv a protecției psihice. Patru.Ajută la activarea și stimularea creativității, agilității mentale și forței fizice. Cinci.Ajutați-vă în capacitatea de a vă canaliza sinele superior, îndrumați de îngeri și ajutați spiritele. Partea stângă a corpului tău, care este văzută ca partea feminină, se ocupă de sinele tău intern.

Citește și:

Primește energie din exteriorul corpului tău și te ajută să faci „schimbări” pozitive trimițând energii vindecătoare prin corp. Partea ta dreaptă, văzută ca partea masculină a corpului tău, este partea ta de „acțiune”. Controlează energia pe care o puneți în mediul dvs. exterior și modul în care acționați în lumea exterioară. Purtați brățară de cristal pe partea stângă (mâna receptivă). Partea stângă a corpului tău se ocupă de sinele tău intern și controlează stresurile din mediul tău exterior. Purtați brățara de cristal pe partea stângă dacă doriți să primiți energia vindecătoare și beneficiile interne. De exemplu, purtați ametist pe partea stângă dacă doriți să reduceți stresul emoțional. Pentru a vă proteja de energia negativă intotdeauna, purtați turmalină neagră pe partea stângă. Este partea ta cea mai sensibilă și se ocupă de schimbarea pe care vrei să o faci din interior. Purtați brățară de cristal pe partea dreaptă.

Citește și:

Latura ta dreaptă este mai mult despre modul în care acționezi și controlezi energia pe care o pui în mediul tău exterior. Când doriți să-i trimiteți puterea spre exterior și să dați proprietăților sale vindecătoare altora, purtați-vă brățara de cristal pe partea dreaptă. De exemplu, purtați ametist pe partea dreaptă dacă doriți să oferiți un mediu calmant de care pot beneficia și alții. Poți purta mai multe brățări Nu există o regulă specifică care să limiteze câte brățări de cristal poți purta simultan. Cu toate acestea, nu înseamnă că cu cât purtați mai mult, cu atât veți obține mai multe beneficii. Cunoașteți fiecare cristal înainte de a combina diferite piese, începeți prin utilizarea unei brățări pe rând. Observați cum energia acesteia vă afectează mintea și spiritul. Apoi stabiliți-vă intenția pentru a doua piesă și purtați-o câteva zile și acordați o atenție deosebită schimbării energiei. Concentrați-vă asupra echilibrării.

Citește și:

Când sunt purtate 7 brățări Chakra, ajută la menținerea celor șapte Chakre la nivelurile de energie potrivite, determinând purtătorul să se simtă mai echilibrat. Sarcina devine realizabilă, deoarece ajută la concentrarea pe menținerea chakrelor deschise și înlocuirea gândurilor negative cu o perspectivă optimistă față de viață. Aceste brățări acționează ca un medicament alternativ pentru vindecarea afecțiunilor fizice, spirituale și emoționale și promovează vitalitatea.

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.