Setari Cookie-uri

Rapid, Fresh și Futuristic - ECCO BIOM 2.0 

Este momentul să arăți cool și să te bucuri de confort maxim fără niciun compromis deoarece ECCO BIOM 2.0 trebuie neapărat să facă parte din garderoba ta în această primăvară! Folosește la fiecare postare a ta ECCO BIOM 2.0 #eccooutdoor și #madefortheelements.

Tehnologii de ultimă generație

Inspirați de alergători și dezvoltați inițial pentru sportivii de elită, adidașii din colecția ECCO BIOM 2.0 amestecă stilul de stradă futurist cu un confort perfect într-o nouă gamă ECCO Outdoor.

Această pereche inovatoare de la ECCO este construită pentru viteză și agilitate, având încorporat tehnologia proprie ECCO BIOM® NATURAL MOTION® care încurajează mișcarea naturală și mai eficientă. Străzile orașului, drumeții, același confort și aceeași calitate!

BIOM® urmărește curbele naturale ale piciorului pentru o potrivire confortabilă, în timp ce construcția joasă aproape de sol oferă o poziție naturală pentru picior și îți îmbunătățește stabilitatea pe un teren instabil.

Citește și:

Combinat cu o talpă de cauciuc care asigură aderență și stabilitate, cu ECCO BIOM 2.0 te poți deplasa rapid și natural indiferent de drumul pe care îl ai de parcurs.

De ce să îl alegi?

Talpa intermediară asimetrică și extrem de distinctivă ”se înfășoară” în jurul piciorului și este concepută pentru a îl menține în loc, adăugând, în același timp, estetica futuristă a adidasului. În plus, zona flexibilă încorporată asigură o gamă largă de mișcare și flexibilitate.

Iar în interiorul tălpii intermediare se află PHORENE ™, un material revoluționar care este ultra-ușor, moale și oferă amortizare de lungă durată.

Dezvoltat de cizmarul danez cu același nume, acest material este un pas în față al tehnologiei ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort.

Citește și:

În plus, pentru a spori confortul și respirabilitatea pe tot parcursul sezonului ”cald”, ECCO BIOM 2.0 are și o talpă detașabilă din spumă de memorie numită OrthoLite®.

Cu ECCO BIOM 2.0 pozele tale o să fie cele mai ”likeuibile”, tu trebuie doar să alegi ținuta care se potrivește stilului tău.

Te-am convins? Care este stilul tău? Găsese-ți inspirația aici: https://bit.ly/2P56Kje.

Despre ECCO

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul și confortul. Succesul ECCO este construit în jurul produselor cu o piele de calitate superioară. Produsele ECCO sunt vândute în 99 de țări, la peste 2.250 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO a fost fondat în Danemarca în 1963 și are peste 21.300 de angajați în întreaga lume.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.