Setari Cookie-uri

Magazinul online de modă Born2be intră pe piața românească cu campania New World, parte a colecției de primăvară-vară 

Noua colecţie pune accentul pe confort, croială lejeră şi nuanțe pastelate

comunicat de presa

Born2be este un magazin polonez de încălțăminte și îmbrăcăminte pentru întreaga familie, unul dintre liderii segmentului online de fashion, activ pe piață de peste 7 ani. Magazinul online s-a lansat în România în această primăvară și întâmpină consumatorii cu o gamă largă de produse pentru toate stilurile, la preţuri extrem de atractive, pentru a aduce un aer nou în garderoba personală sezonul acesta.

Campania „New World”, manifest pentru exprimarea liberă a stilului

Inspirat de noile realități ale lockdown-ului în care trăim, campania „New World” este despre a păşi pe drumul spre autoacceptare, indiferent de limitările și normele în vigoare. Este un manifest al unei vieți noi, în care te simţi confortabilă, în armonie cu sine, ghidată de propriile reguli. Conceptul „New World” propune astfel un „nou lux”, acela de merge pe drumul tău, de a te simți cu adevărat liberă.

Citește și:

Brandul adresează noua colecție femeilor aparținând unor grupuri diverse de vârstă, pe care dorește să le sprijine în obținerea echilibrului dintre lumea interioară și cea exterioară, deoarece o imagine potrivită accentuează individualitatea și relevă caracterul fiecăreia dintre noi.

Confort, diversitate stilistică şi cromatică

Sursele principale de inspirație pentru cromatica acestei colecţii au fost primăvara cu nuanțele sale caracteristice și culorile naturale, care reflectă atmosfera răsăritului şi simbolizează ”începutul” unei noi zile şi, totodată, al unei noi lumi. De asemenea, în colecţie se regăsesc şi culori delicate aflate în tendinţe sezonul acesta, precum lavandă, roz, bej şi lămâie pală, desemnată una dintre culorile anului 2021.

Citește și:

Gama de stiluri şi modele este una diversă, venind în întâmpinarea nevoilor şi preferinţelor diferite ale femeilor. Colecţia de îmbrăcăminte cuprinde de la rochii cu o croială lejeră, cardigane tricotate, articole la modă din blugi, la bluze şi cămăşi, treninguri sau piese basic, uşor de integrat în ţinute. Selecția de pantofi din această primăvară pune accentul pe confort și include modele variate, potrivite oricărui stil: de la sandale cu toc confortabil, clasicii pantofi cu toc, la pantofi sport și sneakers. Gama largă de îmbrăcăminte și încălțăminte este completată de accesorii diverse: genți, portofele, fulare, curele, etc., la prețuri accesibile.

Pe lângă articolele pentru femei, magazinul Born2be oferă o gamă variată de produse de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați și copii (pantofi sport, casual, pantaloni și blugi, cămăși, etc.), platforma punând la dispoziție peste 18.000 de articole pentru întreaga familie.

Citește și:

Achiziţii sigure şi uşoare

Magazinul online born2be.com.ro asigură siguranța absolută a achizițiilor, oferind plata la livrare și plăți online prin sistemul PayU. Pentru confortul utilizatorilor, există o linie telefonică în limba română, unde personalul Departamentului de Relații Clienți oferă consultanță și ajutor privind orice problemă. Livrarea este gratuită pentru comenzile achitate în avans cu o valoare de peste 225 lei și, în general, durează aproximativ 3 zile de la plasarea comenzii. Partenerii logistici locali ai Born2be sunt DPD România și, din aprilie 2021, FAN Courier.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.