Setari Cookie-uri

Top 5 accesorii pentru bărbați stilați

Bărbații eleganți și stilați au nevoie atât de articole vestimentare de bună calitate, cât și de accesorii esențiale, care completează perfect orice ținută. Deși domnii nu dețin la fel de multe accesorii precum partenerele lor, au în colecție modele pe care să le combine armonios, fie că vorbim despre un portofel sau o simplă cravată.

Vrei să știi care sunt categoriile de accesorii care nu se demodează ușor și arată impecabil în garderoba unui bărbat? Ține cont de ideile de mai jos, pentru un look ideal!

Borsete și genți

Bărbații stilați, care se bucură de munca la birou, de întâlniri de afaceri sau de ieșiri în oraș, au nevoie de genți și borsete cool și moderne. Aceste accesorii pot fi purtate în funcție de eveniment - dacă pentru o zi la birou se potrivesc gențile din piele de dimensiuni mari, de tip diplomat, în care pot depozita laptopul sau diferite documente, pentru o zi în oraș se potrivesc borsetele din aceleași materiale de calitate.

În afară de utilitatea unui astfel de accesoriu, geanta pentru bărbați aduce o notă aparte unei ținute minimaliste. Indiferent dacă domnii preferă gențile mari, de ținut în mână, modelele crossbody sau borsetele de dimensiuni mici, toate sunt potrivite pentru o garderobă completă a bărbaților moderni. Găsești produse diverse de la Pierre Cardin, pe care le poți păstra în colecția de accesorii ani la rândul.

Citește și:

Ochelari de soare

Din gama de accesorii indispensabile unui bărbat fac parte și ochelarii de soare, potriviți pentru orice sezon. Ochelarii de soare completează orice ținută sport, casual sau elegantă și protejează ochii de razele ultraviolete.

Din fericire, există o gamă variată de ochelari de soare pentru care poți opta, în funcție de preferințe. Ochelarii de soare pătrați, rotunzi sau în stil aviator se numără printre preferații tuturor, pentru că armonizează orice ținută. Alege ochelarii ideali în funcție de fizionomie! Poți opta pentru ochelari de soare în nuanțe de maro sau negru, fiindcă se potrivesc cu orice piesă vestimentară.

Ceasuri

Bărbatul modern are nevoie de ceasuri de mână! Aceste accesorii pun în evidență personalitatea și completează cu succes orice tip de ținută. Atunci când porți un ceas, acesta trebuie să se potrivească cu hainele tale. Sunt potrivite ceasurile mecanice și electronice, disponibile în numeroase modele, care complimentează ținuta unui bărbat de succes. Ceasurile elegante, clasice și versatile reprezintă alegerea optimă pentru un bărbat care poartă zilnic cămăși și costume, în timp ce modelele de ceasuri sport se potrivesc pentru ținutele casual.

Citește și:

Cravate

Cauți un alt accesoriu perfect pentru un bărbat stilat? Nu uita de cravată! Cravata nu se poartă doar la costum, ci arată bine și cu o cămașă și perechea preferată de jeanși. În ceea ce privește modelele, găsești zeci de cravate pe placul tău, în funcție de lungime, material sau culoarea preferată.

Pentru ținutele sobre, ai nevoie de o cravată neagră, cu care nu vei da greș. În schimb, dacă vrei să scoți în evidență o ținută simplă, o cravată colorată reprezintă cea mai bună alegere.

Portofele

Portofelul nu lipsește niciodată din geanta unui bărbat! Datorită utilității unui portofel, se recomandă alegerea unui model din piele, rezistent în timp. Într-un portofel de calitate, îți poți ține în ordine cărțile de vizită, banii sau cardurile. O alegere clasică este portofelul negru sau maro din piele, care devine un accesoriu ce se potrivește ușor la orice ținută.

Citește și:

Fie că incluzi în colecția de accesorii ceasuri, genți, borsete sau cravate, acestea atrag atenția asupra ținutelor pe care le porți. Optează pentru accesorii de calitate, pentru că le poți folosi ani la rândul, indiferent de culoare, materiale sau model.

Photo by Lum3n from Pexels

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.