Setari Cookie-uri

6 modele de sandale pentru toata vara 

Vine vara, bine-mi pare, merg la shopping de sandale! Tocuri groase, stilettos, platforme, transparente si detalii vintage - noile tendinte ne vor gasi pregatite pentru a afisa o garderoba estivala demna de un influencer, fara a cheltui o avere!  

comunicat de presa

Am facut echipa cu DEICHMANN pentru a va prezenta o lista de shopping incredibil de trendy la preturi extraordinare, care te va face sa iti pui sandalele in evidenta in toate pozele tale de vara. Iata cum arata lista noastra de dorinte:

Rock Glam - fie ca esti pasionata de jeansi lejeri sau de rochii vaporoase, sandalele negre cu toc si talpa groasa sunt noul hit pe care vom dansa in aceasta vara. Comode, dar suficient de inalte pentru a complimenta toate rochiile tale maxi (care nu vor mai sterge pamantul) - sunt secretul optic pentru a subtia gambele si gleznele.

Modern gladiator – sandalele fara toc din coarda sau piele care imbratiseaza gambele sunt un simbol al feminitatii si fertilitatii inca din Roma Antica. Poarta-le in era moderna cu pantaloni cat mai scurti sau rochii mini - si opreste-te la varianta care nu urca foarte mult spre genunchi daca esti miniona.

Citește și:

Saboti – a durat aproape 20 de ani sa revina in lumina reflectoarelor si sunt aici pentru a face din nou istorie stilistica: sabotii cu toc patrat, decupati in zona degetelor sunt pe cat de comozi, pe atat de atragatori alaturi de jeans, pantaloni evazati, fuste ample si deux pieces din in.

Bon Ton – tocul mic si transparent devine o bijuterie la picioarele tale in combinatie cu elemente florale sau culori aprinse – fie ca mizezi pe varainta mules sau pe sandale delicate cu barete. Daca sneakersii erau cheia universala pentru sezonul rece, acest tip de sandale sunt jackpotul stilistic al verii – este aproape imposibil de gasit ceva la care sa nu se potriveasca.

The classic – anumite modele nu trebuiesc schimbate niciodata si aici facem o trecere in revista a sandalelor esentiale pentru garderoba ta:

Citește și:

Espadrile – talpa inalta pe care poti rezista cu usurinta o zi intreaga, material textil racoros si bareta pe glezna.

Stilettos - cu cat mai inalt si mai subtire tocul, cu atat mai simplu designul si mai aprinsa culoarea - cam asa putem concluziona cele mai sexy sandale care ne amintesc ca feminitatea se poarta la inaltime - de aceasta data in culori pastelate sau neon.

Descopera noile tendinte in colectiile de primavara-vara DEICHMANN in magazinele din tara sau pe online shop!

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.