Setari Cookie-uri

Modele de COSTUME DE BAIE pentru vara 2021

Ți-am pregătit o colecție formată din cele mai interesante modele de costume de baie! Am scotocit magazinele, am investigat tendințele iar rezultatul se găsește în cele ce urmează. Cu siguranță costumul de baie care te va face să te simți confortabil pe plajă în acest an se găsește în colecția noastră!

Mergi direct la:

Costume de baie întregi

Costume de baie ieftine

Costume de baie din 2 piese

Costume de baie cu talie înaltă

Costume de baie cu push-up

Costume de baie întregi

Costum de baie întreg cu aspect striat

Primul aspect care îți atrage atenția la acest costum de baie este culoarea superbă. Însă nu este singurul. Piesa este completată de cureaua care subliniaza talia și este potrivită pentru o siluetă clepsidră, detaliile delicate de pe umeri și materialul deosebit din care este croit costumul. Toate acestea îl recomandă pentru un concediu memorabil.

Costumul de baie este disponibil pe FashionDays.ro

Pret: 119,99 lei

Costum de baie Cosita Linda

Costum de baie cu un design asimetric, cu volănașe pe linia decolteului, cu partea inferioară croită în stil clasic. Broderia și mărgelele aplicate manual aduce un plus de originalitate și stil. O piesă custom made dezvoltat exclusiv de brandul Cosita Linda, grafică și design In-house exclusiv și unicat realizat în Columbia.

Citește și:

Costumul de baie este disponibil pe starshiners.ro

Pret: 359,99 lei

Aqua Speed - Costum de baie Blanka

Costum de baie intreg din colectia Aqua Speed. Model confectionat din material neted, incheiere cu fermoar.

Costumul de baie este disponibil pe Answear.ro

Pret: 109,99 lei

costum de baie intreg

Costum de baie intreg cu detaliu decupat

Croiala acestui costum de baie întreg te va face vedeta verii. În plus, culoarea pastelată și dulce, firul nisipiu fin și decupajele apetisante completează coiul deosebit.

Costumul de baie este disponibil pe FashionDays.ro

Pret: 109,99 lei

Costum de baie intreg Tommy Hilfiger

Costum de baie intreg din colectia Tommy Hilfiger. Model confectionat din material elastic.

- Cupa moale.
- Curele nereglabile, nedemontabile.
- Material tricot flexibil si subtire.
- Model cu imprimeu.

costum de baie intreg Pret: 439.90 LEI

Citește și:

Costumul de baie este disponibil pe answear.ro

Costum de baie intreg cu imprimeu

Costum de baie intreg din colectia Guess Jeans. Model confectionat din material ornamentat.

- Cupa moale.
- Cu un snur.

costum de baie intreg guess

Pret: 219.90 LEI

Costumul este disponibil pe answear.ro

Costum de baie intreg cu decolteu in V

Aceste costum de baie intreg de la Koton avantajeaza o silueta voluptoasa. Decolteul in V este potrivit pentru sani plini iar imprimeul, desi dispus predominant pe orizonatala, distrage atentia de la eventuale imperfectiuni pe care nu vrei sa le pui in evidenta.

Pret: 109.99 LEI

Costumul este disponibil pe fashiondays.ro

Costum de baie intreg Desigual

Costum de baie intreg din colectia Desigual. Model confectionat din material ornamentat.

- Cupa moale.
- Cu legatura reglabila.
- Material tricot flexibil si subtire.

costum de baie intreg cu imprimeu floral Pret: 359.90 LEI

Citește și:

Costumul este disponibil pe answear.ro

Costum de baie întreg Venus Elegance

Un costum de baie elegant, discret și totuși extrem de sexy. Materialul petrecut în jurul bustului asigura un plus de feminitate și eleganță iar culoarea complimentează orice tip de ten.

Costumul de baie este disponibil pe FashionDays.ro

Pret: 269,99 lei

costum de baie intreg

Costum de baie animal print - Michael Kors

Un model de costum de baie întreg cu decupaj și inel, cupa rigidizată și legătură reglabilă la spate, tip panglică. Costumul de baie este realizat din tricot flexibil și este disponibil pe Answear.ro.

Costum de baie intreg cu decupaje animal print michael kors

Costum de baie întreg, negru, cu decupaje șic

Un costum de baie feminin și ultramodern, realizat din material elastic și fin la tingere, disponibil și pe alb. Este un costum de baie care poate fi putat oriunde, atât la spa, piscină sau chiar în bazinul de înot. Costumul de baie este disponibil pe FashionDays.ro

Citește și:

costum de baie intreg, negru, cu decupaje

Costum de baie întreg disponibil în trei culori (bleumarin, alb sau roșu)

Costumul este foarte comod, prezentat într-un croi modern, cu accent pe talie prin intermediul unor inserții reglabile prin inel, nedetașabile. Costumul prezintă cupă rigidizată, cu pernuțe detașabile și este confecționat din material elastic, fiind plăcut la atingere. Este un costum de baie din colecția MICHAEL Michael Kors, putând fi achiziționat de aici.

costum de baie intreg bleumarin

Costum de baie întreg cu model floral-mandala

Costumul de baie face parte din colecția Desigual, iar modelul deosebit accentuează silueta și talia, accesorizat cu bretele subțiri și inel în zona bustului. Este realizat din material flexibil, cupele sunt căptușite, iar curelele reglabile. Costumul este disponibil pe Answear.ro

Citește și:

costum de baie intreg cu model floral

Costum de baie întreg în dungi

Costumul de baie în dungi este potrivit pentru femeile care își doresc să iasă în evidență atunci când își petrec timpul la piscină sau plajă. Acesta este confecționat din lycra, având un decolteu en-coeur, bratele reglabile și spate gol. Costumul de baie poate fi comandat aici.

Costum de baie întreg cu imprimeu floral

Costum de baie cu imprimeu floral, în culoarea verde perfect pentru zilele însorite la piscină sau plajă. Bretelele costumului pot fi reglate cu ușurință, decolteul este en-coeur, iar chilotul este unul clasic. Costumul de baie poate fi comandat aici.

Costum de baie din colecția Tommy Hilfiger

Costum de baie întreg din colecția Tommy Hilfiger, modelul fiind confecționat din material neted. Cupele sunt ușor căptușite, curelele nu sunt reglabile și nici montabile. Costumul poate fi comandat aici.

Citește și:

Costum de baie întreg MONOKINI CHAIA

costum de baie intreg cu dantela

Acest costum de baie MONOKINI CHAIA este din dantelă neagră care arată minunat pe pielea bronzată. Totodată, pentru un plus de seducție și mister acest costum de baie va dezgoli parțial spatele și anumite zone ale pielii. Produsul este disponibil pe https://www.manzara.ro

Costum de baie întreg verde olive cu decupaj pe diagonală

costum de baie intreg cu decupaj

Simplu, dar atrăgător prin nuanța uni de verde măslină (care de altfel se pretează multor tonuri ale pielii), dar și prin decupajul pe diagonală, acest costum de baie întreg dezgolește și spatele în mod generos și grațios. Poate fi o opțiune demnă de luat în considerare pentru multe doamne și domnișoare.

Costumul de baie este disponibil aici

Costum de baie întreg, cu imprimeu parțial tip leopard

costum de baie intreg cu animal print

Jumătate animal print, jumătate negru complet… acest costum de baie poate fi o alegere perfectă pentru o vacanță la malul marii sau al oceanului sau, de ce nu, chiar și pentru o piscină în cartierul în care locuim. Printul leopard arată minunat în combinație cu negrul profund și asociat unui costum tip full-body. Costumul are un decolteu amplu în V.

Produsul este disponibil aici

Costume de baie ieftine

Costum de baie din două piese și slip cu talie înaltă

Costum de baie cu imprimeu exotic, accesorizat cu bretele fine, ce prezintă sutien reglabil și slip cu talie înaltă. Costumul de baie poate fi achiziționat de aici.

costum de baie ieftin, 2 piese

Costum de baie cu decolteu pe un umar si model tropical

Cheama vremea buna cu acest costum de baie tropical. Imprimeul este exploziv dar nu intruziv, atragator fara a zgaria retina. Il gasesti pe FashionDays la pretul de 149,99 lei.

costum de baie cu imprimeu tropical

Costum de baie Aqua Speed

costum de baie ieftin albastru

Acest costum de baie face parte din colecția Aqua Speed și a fost confecționat cu tehnologia Xtra Life LYCRA, fibre din noua generație ce asigură calități deosebite materialului în contact cu apa. Totodată, subțiază și pune în evidență orice talie datorită jocului frontal de culori. Se închide în spate, cu fermoar, și poate fi achiziționat la prețul de 109.90 lei.

Costumul poate fi achiziționat de aici >>> https://answear.ro

Costume de baie din 2 piese

Costum de baie Cosita Linda albastru-închis de lux din două piese

Costum de baie de lux din două piese cu sutien triunghi, prevăzut cu burete subțire și slip brazilian, reglabil în părțile laterale cu șnur accesorizat cu ciucur confecționat manual și mărgele. Sutienul se leagă la spate și după gât. Costumul de baie este unul exclusivist dedicat persoanelor aflate în căutarea unui produs care va fi remarcat pe plajă.

Costumul de baie este disponibil pe starshiners.ro

Pret: 302,99 lei

Costum de baie din 2 piese, negru, cu volane

Un costum de baie modern și feminin, cu volane generoase ce aduc extravaganță și eleganță totodată, subliniind silueta feminină. Costumul de baie prezintă bretele subțiri și reglabie. Poate fi achiziționat de pe FashionDays.ro

costum de baie 2 piese negru

Costum de baie de lux din două piese

costum de baie din doua piese de lux

Acest model de costum de baie din două piese este unul deosebit, împletiturile din care este confecționat acordându-i o notă de eleganță și de exclusivitate. Sutienul este tip bustieră cu burete detașabil, iar bretelele pot fi reglate după bunul plac, pentru un confort sporit. Designul unic este realizat de brandul Cosita Linda.

Produsul este disponibil aici

Costum de baie în nuanțe pastel

costum de baie doua piese in nuante pastel

Acest costum de baie Trendyol este o încântare vizuală datorită combinației cromatice fericite între nuanțele dulci de albastru, albul neutru și maro-ul cald și pal. Imprimeurile florale și bulinele delicate îi conferă la rândul lor un farmec aparte.

Costumul este disponibil aici

Costum de baie în două piese, cu imprimeu tie dye

costum de baie din doua piese

Imprimeul tie dye este frecvent regăsit în tendințele modei în această vara astfel încât acest costum de baie poate fi o adevărată achiziție. Costumul de baie este confecționat din material sintetic și combinația de roz și bleo amintește de o nebuloasă cosmică. Materialul se usucă rapid, iar slipul este cu talie înalta.

Costumul de baie poate fi achiziționat de aici

Costume de baie cu talie inalta

Costum de baie cu talie înaltă, disponibil în două culori: negru și alb

Un costum de baie realizat dintr-un material elastic fin, cu detalii discrete ce constau în benzile și bretelele subțiri ce îi conferă modelului unicitate, feminitate și simplitate totodată. Costumul poate fi achiziționat de aici.

costum de baie 2 piese slip talie inalta negru

Costum de baie asimetric, cu volan și talie înaltă

Cu un imprimeu ce ne duce cu gândul la verile din insulele tropicale, acest costum de baie se prezintă într-un model șic, asimetric, cu volan pe un umăr și slip cu talie înaltă. Costumul poate fi achiziționat de aici.

costum de baie cu talie inalta si volan pe umar

Costum de baie cu imprimeu verde și talie înaltă

Costum de baie format din două piese: un slip cu talie înaltă și un sutien cu bretele reglabile și cupe întărite. Costumul de baie poate fi achiziționat aici.

Costum de baie Lorin cu talie înaltă și mânecă decorativă

costume de baie cu talie inalta

Acest costum de baie feminin și seducător este format din două piese, slipul de culoare neagră și având talia înaltă și sutienul cu cupe și cu o mânecă decorativă într-o parte. Materialul din care este confecționat se usucă rapid, iar costumul de baie face parte din colecție Lorin.

Costumul de baie poate fi cumpărat de aici >>> https://answear.ro

Costum de baie verde lime striat, cu talie înaltă

costum de baie cu talie inalta si slip inalt

Pe plaje și în cadrul piscinelor, culorile îndrăznețe conferă o notă specială costumelor de baie, li se pretează de minune. Acest costum de baie într-o superbă nuanță de verde lime este înfrumusețat de dungile delicate și de sutienul cu bretele, aparent înnodat în față. Deja ne imaginăm purtându-l pe o insulă tropicală, poate legea atracției funcționează :).

Costumul de baie este disponibil aici

Costum de baie “Black is back”, cu talie înaltă

costum de baie negru cu talie inalta

Trebuie să dăm Cezarului ce este al Cezarului și să recunoaștem că negrul poate reprezenta alegerea cea mai simplă și sexy în același timp atunci când vine vorba de lenjerie intimă și costume de baie. Acest costum de baie Basic din colecția Medicine este dovada cea mai grăitoare. Talia înaltă pune în valoare siluetele de orice tip și poate masca cu succes aripioarele și colăceii.

Costumul de baie este disponibil aici

Costume de baie femei

Costum de baie animal print: leopard

Costum de baie realizat din două piese, imprimeu leopard, reglabil, realizat din material elastic. Costumul de baie poate fi achiziționat de aici.

costum de baie 2 piese animal print leopard

Costume de baie modelatoare

Costume de baie cu push up

Costum de baie verde-închis din două piese cu sutien balconet cu volănașe cu slip clasic

Costum de baie din două piese cu sutien balconette cu burete, prevăzut cu bretele detașabile și ajustabile cu închizătoare metalică și slip clasic cu talie joasă. Partea superioară este decorată cu volănașe și decupaje cu model floral în material.

Costumul de baie este disponibil pe starshiners.ro

Pret: 149,99 lei

Costum de baie cu push-up (negru)

Costum de baie in doua parti din colectia Lorin. Model confectionat din material elastic.

- Setul contine un sutien cu cupe si o parte inferioara.
- Cupa rigidizata.
- Incheiere cu clema.
- Bretele reglabile.
- Material tricot flexibil si subtire.
- Insertii decorative.

costum de baie cu push-up

Pret: 209.90 LEI

Costumul poate fi achizitionat de aici.

Costum de baie întreg, cu push-up

Acest costum de baie de culoare verde, cu imprimeu exotic și croi modelator, prezintă cupe întărite ce dețin pernițe Push-up. Este confecționat din material cu proprietăți de uscare rapidă, iar modelul cu aspect ușor drapat in zona abdomenului conferă un efect de subțiere. Costumul de baie poate fi achiziționat de aici.

costum de baie intreg cu push-up

Costum de baie două piese, dublu Push-up

În culori moderne și totodată minimalist, acest costum de baie este confecționat dintr-un material fin, elastic, iar sutienul prezintă cupe cu efect dublu push-up, pentru a crea un decolteu plin. Costumul de baie poate fi achiziționat de aici.

costum de baie doua piese cu push-up

Costum de baie cu push-up, din două piese, bordo

Slipul accesorizat cu un voan delicat, culoarea feminină și croiul elegant, cupele cu push-up ce aduc volum bustului și bretelele fine fac ca acest model de costum de baie să fie unul cu adevărat modern, feminin, șic. Costumul de baie poate fi achiziționat de aici.

costum de baie 2 piese bordo cu push up

Costum de baie albastru deep cu push-up

costum de baie cu push-up, sutien push up

Acest costum de baie albastru cu sutien cu push-up este o alegere deopotrivă elegantă, dar și sexy în același timp. Slipul este cu imprimeu floral și decupaje laterale susținute de mini catarame aurii, iar sutienul tip balconette cu bandă dispune de cupe cu push-up pentru un efect de susținere și de evidentiere a sânilor. Puteți detașa sau regla bretelele sutienului, după cum doriți.

Costumul de baie este disponibil aici

Costum de baie cu push-up Premium Corse

costume de baie cu push up

Această nuanță metalică de verde gri flatează pielea, la fel cum materialul de calitate din care este confecționat îmbracă frumos formele. Sutienul în formă de triunghi cu push-up este astfel conceput încât să asigure o bună susținere a sânilor (se leagă și după gât, și la spate), dar și să creeze impresia unui bust mai mare și mai ferm. Pentru un plus de farmec și pentru a masca micile defecte, slipul dispune de o bandă tip centură spaniolă.

Produsul este disponibil aici

Costum de baie cu push-up by Emporio Armani Underwear

costume de baie cu push up si slip clasic

Micile detalii și cataramele delicate de pe spatele sutienului sunt cele care fac diferența în cazul acestui costum de baie. Acest costum clasic în aparență iese în evidență prin imprimeurile tip logo de pe materialul negru. Slipii se mulează perfect pe forma corpului, iar sutienul cu push-up susține și ridică sânii.

Produsul este disponibil aici

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.