Setari Cookie-uri

Street style pentru bărbați - descoperă cele mai noi trenduri

Deși în majoritatea cazurilor, moda feminină se bucură de o mare popularitate printre cele mai cunoscute vedete și influencere care în fiecare sezon anunță ce va fi un must have al lunilor următoare și ce ar trebui să se retragă în umbră cât mai curând posibil, nu înseamnă că nu merită să arunci o privire mai atentă asupra outfit-urilor pentru bărbați.

Cu ce ne va surprinde în acest sezon stilul urban pentru bărbați și ce trenduri sunt considerate astăzi cele mai bune? În următorul articol realizat în colaborare cu Sizeer găsești o gamă largă de inspirații moderne - te așteaptă cei mai buni sneakerși, cele mai noi haine și accesoriile moderne aparținând brandurilor de top, precum Nike, Alpha Industries, Jordan, Timberland, Converse, Stance și Vans.

Timpul, în care stilul urban s-a inspirat din trendurile de pe pasarelele de modă ale celor mai cunoscuți designeri din lume, a apus de mult. Astăzi, fanii streetwear-ului dictează condițiile, iar ținutele lor originale, alcătuite adesea din elemente deosebite, îi îndeamnă pe designerii brandurilor sport cunoscute să reacționeze rapid.

În loc să ne lăsăm convinși de ceea ce acum este la modă, noi singuri creăm trenduri care combină lejeritatea deosebită cu elementele sport într-o variantă complet nouă, pentru că stilul urban înseamnă libertatea de a amesteca diverse forme. Așadar, să vedem ce outfit-uri urbane pentru bărbați vor fi cele mai fierbinți în acest sezon.

Citește și:

Cu ce se poartă jachetele tip cămașă pentru a obține un outfit în stil streetwear?

Outfit-ul trebuie să se asorteze cu nuanțele jachetei. Dacă modelul ales iese în evidență prin combinația de culori maro-negru, completate de benzile albastre, poartă-l cu un hanorac negru (de exemplu adidas Pharell BF Hoodie), pantaloni negri strâmți pe corp și ghete marca Timberland de culoare galbenă. Completează-ți ținuta cu o căciulă de tip beanie sau o șapcă clasică. Datorită tuturor acestor elemente, fanii modei urbane nu pot trece nepăsători pe lângă acest outfit.

Back to the 90’s

Lista celor mai hot trenduri în stil urban și streetwear include modelele care cu siguranță vor fi pe placul oricărui sneakerhead. Dacă și tu te numeri printre fanii sneakerșilor cu profil înalt, inspirați din designul pantofilor de baschet ai anilor ‘90 (și nu numai), avem o veste bună pentru tine: anul acesta încălțămintea modernă deasupra gleznei se bucură în continuare de o mare popularitate.

Citește și:

Ce sneakerși aparținând brandurilor sport vor fi cei mai populari în lunile următoare?

Pe prima poziție (ceea ce probabil nu ar trebui să surprindă pe nimeni) se află, desigur, sneakerșii peste gleznă decorați cu numele unuia dintre cei mai renumiți jucători NBA - Kobe Bryant. Datorită lui, echipa Chicago Bulls a devenit extrem de bună, iar orice versiune a pantofilor sport Air Jordan marca Nike este atât de populară încât se vinde în doar câteva minute.

Nu ne surprinde deloc acest lucru - uită-te la încălțămintea Air Jordan 1 Mid în culori alb-negru, completată de simbolul Swoosh în nuanță de roșu și vei înțelege imediat. Modelul este confecționat din piele și iese în evidență prin numeroasele perforații care sporesc confortul la purtare. Interiorul este realizat din material textil moale. Încălțămintea se potrivește excelent nu numai cu pantaloni de trening în nuanță de gri, dar în același timp cu pantaloni scurți de baschet sau blugi clasici. Tot ce trebuie să faci este să alegi tricoul alb sau negru, jacheta bomber sau hanoracul cu fermoar, borseta în culori vii, căciula roșie Confront Leon sau modelul marca Vans în nuanță modernă de kaki și gata!

Citește și:

Dacă mărimea ta nu este disponibilă pentru pantofii sport marca Jordan, aruncă o privire la colecția interesantă de sneakerși peste gleznă din oferta brandului Vans, un maestru în crearea îmbrăcămintei și încălțămintei pentru fanii skateboard-ului. Modelele completate de caracteristicul val se disting prin culorile vii și imprimeurile deosebite. Pantofii sport care atrag atenția celor din jur sunt, fără nicio îndoială, sneakerșii Vans UA SK8-HI pentru bărbați, care fac trimitere la animația americană The Simpsons. Exteriorul în culori alb-negru este confecționat prin combinarea pielii întoarse cu materialul textil și iese în evidență prin imprimeul cu Homer și întreaga lui familie. Alte avantaje sunt detaliile atrăgătoare în nuanță de galben.

Citește și:

Culorile pământului

Dacă te-ai plictisit deja de bluze, jachete, tricouri și pantaloni în culori vii, strălucitoare și vrei să creezi un outfit în nuanțe mai neutre, atunci cu siguranță acest trend va fi pe placul tău.

În acest sezon, violetul atrăgător, portocaliul electrizant și albastrul intens au fost înlocuite de culorile pământului, care au cucerit lumea streetwear-ului pentru bărbați. Deși unora li se pare destul de șocant, nu se poate nega faptul că cele mai moderne nuanțe din acest sezon sunt ciocolatiul, bejul și albul. Culorile menționate mai sus apar foarte des în colecțiile celor mai renumite branduri sport, precum Nike și Puma. Marca adidas a lansat și o serie specială, care se bazează doar pe nuanțele neutre, care într-un fel creează un contrast cu lumea în grabă.

Citește și:

Toate modelele de încălțăminte și îmbrăcăminte, menționate în acest articol, sunt disponibile în magazinul online https://sizeer.ro/.

Sursa foto: sizeer.ro

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.