Setari Cookie-uri

Advertorial Modele Ray-Ban 2021

Ai nevoie de o pereche nouă de ochelari în această vară? Suntem aici pentru tine cu cele mai fresh recomandări.

Dacă îți dorești o pereche de ochelari de soare de calitate, ne-am gândit să îți prezentăm cele mai noi modele de la Ray Ban, pe care merită să le încerci în vara lui 2021.

Ochelari Ray Ban Wayfarer

Se pare că și în 2021 au rămas la modă celebrii Wayfarer. Așa că Ray Ban a lansat anul acesta câteva modele noi de ochelari de soare Wayfarer pentru bărbați. Aceștia sunt cool și se potrivesc în general cu orice tip de outfit, oferind o notă fresh și tinerească oricărei ținute. Însă, modelele Ray Ban 2021 sunt puțin diferite de cele clasice. Cu rame roșii și lentile maronii, cu tentă roz, noile modele de Wayfarer de la Ray Ban ies cu adevărat din tipare. Însă, există și alte variante, pe nuanțe de albastru, gri sau negru.

Ochelari Ray Ban Aviator

În 2021, Ray Ban a lansat noi modele de ochelari de soare aviator, cu rame disponibile în 11 culori diferite. Poți opta pentru albastru deschis, maro, violet, diferite tonuri de verde și oranj, roșu sau galben. De asemenea, pentru noile modele de ochelari de soare Ray Ban poți opta pentru lentile speciale, prescrise de optician, dacă ai nevoie de anumite dioptrii. Ochelarii de soare aviator au devenit faimoși în anii ‘80, fiind purtați atât de actori celebri pe marile ecrane, cum ar fi Tom Cruise în Top Gun, cât și de cântăreți consacrați, precum Elvis Presley sau Michael Jackson.

Ochelari Ray Ban cu lentile oglindă

La fel ca ochelarii Wayfarer, și cei tip Aviator reprezintă un model de marcă pentru brandul Ray Ban. Așa că designerii au creat de la an la an noi tipuri de design pentru celebrii ochelari Aviator. Iar în 2021, au revenit în trend modelele cu lentile tip oglindă. Deși primele perechi de acest tip au fost lansate în urmă cu trei decenii, lentilele oglindă sunt din nou cool. În plus, Ray Ban a lansat o linie variată de modele, cu lentile argintii, aurii, violet și albastre.

Ochelari Ray Ban cu rame pătrate

Dacă îți este dor de anii ‘70, atunci noul model de ochelari Ray Ban cu rame pătrate este fix ceea ce ai nevoie în această vară. Iar ceea ce îi face cu adevărat speciali este autenticitatea, pentru că acești ochelari sunt de fapt un remake după primul model lansat de Ray Ban, în 1970. Ramele oversized din metal, cu formă pătrată și lentilele colorate sunt o combinație extrem de interesantă, mai ales dacă optezi pentru rame aurii și lentile oranj.

Ochelari Ray Ban cu rame ovale

Ray Ban și-a propus să aducă în această vară atmosfera anilor ‘70, lansând un model de ochelari de soare cu lentile ovale. Aceștia sunt perfecți pentru festivaluri, dar și pentru vacanțele exotice. În plus, noile modele sunt disponibile într-o varietate de culori, cu lentile mate, dar și tip oglindă. Însă, cea mai populară opțiune este cea cu rame negre și lentile galbene, care pare desprinsă din peisajul hippie al anilor ‘70.

Ochelari Ray Ban Wings II

Acest model de ochelari se adresează în mod special bărbaților trendy. Cu un design simplu, cu linii clare, acești ochelari conferă o notă masculină discretă. Spre deosebire de Aviator, ochelarii de soare Ray Ban Wings II au rame complete și lentilele total încadrate de rame. Datorită lentilei întregi, acești ochelari de soare oferă o notă de efect oricărei ținute, așa că sigur vei atrage multe priviri cu ei.

Acestea sunt doar câteva modele noi Ray Ban pe care merită să le încerci în această vară. Dacă îți dorești să ieși în evidență, poți opta pentru o pereche de ochelari de soare cu lentile colorate sau cu lentile tip oglindă, iar dacă îți dorești un look clasic, poți alege o pereche de Wayfarer.


Photo by Nathan Dumlao on Unsplash


Kudika
20 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.