Setari Cookie-uri

Victoria’s Secret își continuă transformarea cu lansarea noilor parteneriate pentru un impact pozitiv asupra vieții femeilor

VS Collective anunță personaje iconice și vectori de schimbare pentru a contura viitorul mărcii si stabilește parteneriate axate pe eradicarea tipurilor de cancer apărute în rândul femeilor

comunicat de presa

Victoria’s Secret anunță crearea a două noi parteneriate pe măsură ce marca își continuă evoluția pentru a inspira femeile prin produse, experiențe și inițiative care să le ajute să câștige și să le susțină călătoria. Noile parteneriate - VS Collective și Victoria's Secret Global Fund for Women’s Cancers - sunt concepute pentru a avea un impact pozitiv asupra vieții femeilor.

„La Victoria's Secret, ne aflăm într-o călătorie incredibilă pentru a deveni cel mai important avocat al femeilor în lume”, a declarat Martin Waters, director executiv Victoria's Secret. „Aceasta este o schimbare radicală pentru marca noastră și este o schimbare pe care o adoptăm din nucleul nostru. Aceste noi inițiative sunt doar începutul. Suntem energizați și impresionați de munca din fața noastră.”

Citește și:

VS Collective

„Cu VS Collective, creăm o platformă care va construi relații noi și mai profunde cu toate femeile. Printr-o serie de colaborări, parteneriate de afaceri și inițiative legate de cauză, aducem noi dimensiuni experienței noastre de brand. Unind energia, creativitatea și perspectivele noilor parteneri cu rețeaua și dimensiunea noastră, putem transforma modul în care ne conectăm și ne prezentăm în fața femeilor", a spus Martha Pease, director de marketing Victoria's Secret.

VS Collective este un grup în continuă creștere de femei realizate, care împărtășesc pasiunea comună de a iniția schimbări pozitive. Acești parteneri extraordinari, cu profilele, interesele și pasiunile lor unice, vor influența și modela viitorul celui mai mare și mai recunoscut brand din lume pentru femei. Prin intermediul relațiilor sociale, culturale și de afaceri, VS Collective va lucra pentru a crea noi programe asociate, colecții revoluționare, conținut convingător și inspirațional. Va aduce sprijinul pentru cauzele vitale pentru femei.

Citește și:

Printre primii care se alătură VS Collective sunt:

  • Adut Akech – Refugiat, Mental Wellness Supporter, Model
  • Amanda de Cadenet Journalist, Fotograf, Fondatoare GirlGaze & Equality Advocate
  • Eileen Gu – Campioană mondială la ski, Sustinatoare a tinerilor și femeilor din sport, Model
  • Megan Rapinoe – Activist LGBTQIA+, Pay Equity Crusader, Jucătoare Profesionistă de Fotbal
  • Paloma Elsesser – Body Advocate, Community Creator, Model
  • Priyanka Chopra Jonas – Actor, Producător, Antreprenor
  • Valentina Sampaio – Activist LGBTQIA+, Actor, Model

Raúl Martinez, Head of Creative Victoria’s Secret, a adăugat: „ Este o onoare absolută să pot lucra cu acest grup talentat de femei - și cu atât de mulți alții care fac parte din familia Victoria’s Secret. Sunt mândru și inspirat să fac parte din acest brand, deoarece cred în această muncă și în misiunea noastră și știu că împreună creăm ceva cu adevărat frumos.”

Citește și:

Printre primele inițiative, membrii fondatori ai The VS Collective își vor împărtăși poveștile într-un podcast recurent găzduit de personalitatea media Amanda de Cadenet. Fiecare episod va prezenta experiențele și perspectivele remarcabile ale unui membru al colectivului VS și va dezvălui detalii suplimentare despre parteneriatul lor cu marca.

Parteneriate axate pe eradicarea tipurilor de cancer la femei

În continuarea misiunii sale de a fi campioana tuturor femeilor Victoria’s Secret va lansa Fondul Global VS pentru cancerul femeilor, împreună cu partenerul de lungă durată, Pelotonia. Această inițiativă revoluționară va finanța proiecte inovatoare de cercetare care vizează progresul tratamentelor pentru cancerul femeilor și investiții în următoarea generație de femei, oameni de știință, care reprezintă diversitatea populației pe care o deservesc. Prin parteneriat, Victoria’s Secret va acorda cel puțin 5 milioane de dolari anual pentru a examina și aborda inechitățile rasiale și de gen și a debloca noi inovații care îmbunătățesc consecințele cancerului pentru toate femeile. Granturile anuale vor fi acordate oamenilor de știință individuali sau „echipelor de vis” de cercetare care colaborează între instituții.

Citește și:

Ca parte a angajamentului lor continuu de a combate cancerul în rândul femeilor, Victoria's Secret își unește forțele cu designerul și campioana de conștientizare a cancerului de sân, Stella McCartney, în timpul lunii de conștientizare a cancerului de sân din octombrie. Ea își va aduce experiența, perspectiva, energia și vocea în misiune pentru a educa și a sprijini.

Stella McCartney a spus: „Conștientizarea cancerului de sân a fost întotdeauna o cauză foarte personală pentru mine. Este o problemă globală care afectează viața a milioane de femei și a familiilor lor în fiecare an. Sper că această inițiativă simplifica accesul la informații, sprijin și servicii pentru o comunitate imensă de femei din întreaga lume. Sunt încântată să joc un rol mic în acest moment, dar esențial în această problemă vitală. "

Citește și:

Laura Miller, responsabil cu resursele umane, Victoria’s Secret, a declarat: „Eradicarea cancerului, în special în cazul femeilor, este o cauză importantă pentru asociații și clienții noștri. Prin Fondul Global Victoria’s Secret pentru cancerul la femei și parteneriatul nostru cu Stella McCartney, credem că putem îmbunătăți accesul la tratament și metodele de detectare precoce, educând și insuflând putere femeile să preia controlul asupra propriei sănătăți. Procedând astfel, putem îmbunătăți și salva viețile a milioane de femei din întreaga lume.”

Mesaje de la membrii fondatori VS Collective

Adut Akech

„A face parte din The VS Collective marchează un moment atât de special și mă simt binecuvântată că fac parte dintr-un grup care sărbătorește și împuternicește individualitatea. Mulți pot spune că „reprezentăm” ceva, dar știu că nu aș fi aici fără sprijinul atâtor voci care merită să fie auzite mai mult decât mine. Acest colectiv nu sunt doar „eu” sau „noi” - ci include și oameni și comunități care ne-au ajutat pe toți să ne dezvoltăm atât în carieră, cât și în afara noastră. Aceasta este o mare oportunitate pentru mine.”

Citește și:

Amanda de Cadenet

„Cred că schimbarea adevărată vine din interior spre exterior și că un grup de oameni uniți poate schimba cultura. Salut oportunitatea de a face parte din acest colectiv incredibil de femei și de a-mi folosi abilitățile creative și profesionale pentru a acorda prioritate reprezentării autentice a femeilor și Victoria's Secret în misiunea lor de a conduce schimbarea sistemică. "

Eileen Gu

„Sunt atât de onorată să fac parte dintr-un grup atât de inspirat de femei și să lucrez cu un brand care încearcă să rupă granițele și să își folosească platforma pentru a ridica și a susține femeile din întreaga lume. Colaborând cu The VS Collective, sper să unesc și să inspir împărtășind povestea și experiențele mele. Sunt atât de privilegiată să fac parte din schimbare și să am această oportunitate!”

Megan Rapinoe

„Sunt onorată să mă alătur acestui grup de femei incredibile pentru a stimula schimbarea în cadrul mărcii Victoria’s Secret și nu numai. Atât de des am urmărit din afară mărci din industria frumuseții și modei și sunt încântată să creez un spațiu care să vadă adevăratul spectru pentru TOATE femeile. Cred în puterea autenticității și a comunității și sunt încântată să arăt ce se poate face prin intermediul VS Collective.”

Paloma Elsesser

„Sunt dincolo de entuziasm de a fi parteneră cu Victoria's Secret în această calitate și de a sprijini misiunea noastră colectivă, de a îmbrățișa și de a sărbători măreția și frumusețea femeii. Experiența mea de până acum a fost una de reciprocitate și grijă și abia aștept să colaborez la o scală mai mare.”

Priyanka Chopra Jonas

„Îmi amintesc în mod viu emoția de la 16 ani deschizând un cadou de la Victoria’s Secret, dat de mătușa mea. O nouă eră aduce întotdeauna un sentiment de libertate, iar oportunitatea de a juca un rol în conturarea evoluției și succesului viitor al unui brand de patrimoniu precum Victoria’s Secret este atât de interesantă pentru mine. În timp ce lucrăm împreună pentru a trasa drumul înainte într-un mod nou și de impact, aștept cu nerăbdare dezvoltarea unor colecții viitoare care să includă toți oamenii, dar sunt foarte încântată de clienții noi și de cei care au fost întotdeauna clienti al Victoria's Secret să se simtă reprezentați și incluși”

Valentina Sampaio

„Sunt onorată și recunoscătoare să fac parte din The VS Collective în celebrarea autenticității, a comunității și a dragostei pentru toate femeile. Cred în puterea colectivului VS și știu că împreună putem crește vibrațiile și putem cataliza schimbări pozitive în întreaga lume. A fi femeie trans înseamnă adesea a înfrunta ușile închise către inimile oamenilor. Fiind o platformă globală puternică, Victoria’s Secret se angajează să deschidă aceste uși pentru femeile trans ca mine, prin sărbătorirea, înălțarea și pledoaria pentru TOATE femeile.”

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.