Setari Cookie-uri

Rochii elegante: iată ce trebuie să faci atunci când participi la un eveniment formal

Dacă vrei să arăți cu adevărat elegant și nu vrei să faci vreo gafă, iată câteva sfaturi ce te vor ajuta să arăți mereu bine la un eveniment formal.

Când participi la un eveniment formal, indiferent de natura sa, sunt anumite aspecte pe care trebuie să le iei în considerare în ceea ce privește îmbrăcămintea. Desigur, există o mulțime de rochii elegante, iar din punct de vedere al croielii, bineînțeles că vei alege una ce te avantajează cel mai bine. Cu toate acestea, dacă vrei să arăți cu adevărat elegant și nu vrei să faci vreo gafă, iată câteva sfaturi ce te vor ajuta să arăți mereu bine la un eveniment formal.

Ia în considerare locația

Locația în care se ține evenimentul are un rol foarte important în a decide cu ce te îmbraci. O rochie pe care ai purta-o pentru un eveniment formal vara, afară, nu ar fi deloc potrivită pentru un eveniment ce are loc în interior. Tot locația trebuie să dicteze accesoriile pe care le alegi, mai ales încălțările. Dacă știi că vei sta afară, pe iarbă, poate este mai bine să optezi pentru pantofi cu toc gros și să păstrezi pantofii stiletto pentru evenimentele de interior. De asemenea, dacă știi că evenimentul care va include mult stat în picioare, mers sau dansat, este mai bine să optezi pentru un plic sau o poșetuță (minaudiere) mai ușoară sau mai mică pentru a completa ținuta. Rochii elegante EMAG, avem si haine!

Citește și:

Probează ținuta înainte de eveniement

Este bine să probezi întreaga ținută înainte de eveniment, cu cel puțin câteva săptămâni. Nu este suficient să probezi doar rochia. Trebuie să știi cum se completează aceasta cu pantofii și accesoriile, ce lipsește sau ce ar trebui schimbat. Dacă vei face acest lucru de abia în ziua evenimentului, s-ar putea să ai parte de o surpriză. De asemenea, un lucru pe care îl fac celebritățile este să se fotografieze în ținuta întreagă pentru că ceea ce se vede în oglindă nu corespunde cu realitatea. Deci, dacă vrei să vezi cum va da ținuta ta în fotografii, poți face și un astfel de test.

Nu te speria de culori

Desigur, este mult mai ușor să optezi pentru o rochie neagră si clasica dar, dacă vrei să impresionezi, poți opta pentru o rochie colorată. Culoarea va schimba complet aspectul rochiei dar și pe al tău, oferindu-ți un aspect diferit. Există o multitudine de rochii elegante și colorate pe care le poți purta cu accesorii mult mai diverse și inedite. De exemplu, o rochie într-o culoare vibrantă se va potrivi foarte bine cu o pereche de pantofi transparenți, de efect.

Citește și:

Poartă pantofi confortabili

Atunci când este vorba de un eveniment formal la care participăm, pantofii sunt primul lucru pe care vrem să îi cumpărăm. Acesta nu este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Multe dintre evenimentele formale presupun să stai mult în picioare, să te miști, să mergi. De aceea nu este o idee bună să porți pantofi noi, mai ales unii cu toc înalt, deloc confortabil. Optează pentru pantofi cu toc mai mic sau calapod confortabil pe care să îi porți în prealabil pentru a fi sigură că nu te strâng sau nu îți fac bășici.

Nu folosi accesorii în exces

Când vine vorba despre accesorii, mai puțin este mai mult. Dacă vrei să arăți fără cusur și cu adevărat elegantă, alege accesorii fine ce se potrivesc foarte bine cu rochia ta. Dacă vrei să porți o pereche de cercei mai lungi, atunci nu mai purta colier. Dacă vrei să porți un colier grandios, atunci alege o pereche de cercei micuți și finuți. Accesoriile prea multe și prea mari par de prost gust și atrag atenția într-un mod negativ.

Citește și:

Atenție la lungimea rochiei

Niciodată nu vei purta, la un eveniment formal, rochii scurte. Chiar dacă acestea îți par rochii elegante, orice rochie scurtă trebuie lăsată pentru club. Dacă vrei să fii elegantă și să atragi atenția într-un mod pozitiv, optează pentru rochii elegante lungi sau midi. Acestea te vor face să pari mult mai rafinată și cu bun gust.

Nu purta niciodată alb la o nuntă

Și petrecerea unei nunți este tot un eveniment formal, asta dacă nu cumva mirii au comunicat altceva. Astfel că este necesar să tratăm și acest gen de evenimente cu aceeași importanță, mai ales dacă persoanele la a căror nuntă participăm ne sunt rude sau prieteni. Prima regulă, indiferent de gradul de rudenie, este că niciodată nu vei purta alb sau orice nuanță de alb la o nuntă. Albul trebuie să rămână culoarea miresei, chiar dacă aceasta poartă, de exemplu, o rochie roz pal. Chiar și un bej deschis trebuie evitat sau orice culoare de acest gen. Aceasta este o regulă pe care nu trebuie să o uiți niciodată, întrucât să porți alb la o nuntă ce nu este a ta este de foarte prost gust.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.