Setari Cookie-uri

Rochii moderne pentru mici prințese

Vremurile se schimbă, dar unele lucruri rămân aceleași.

„A fost odată ...” - nu întâmplător fiecare poveste pentru copii începe cu această frază. Aceste cuvinte magice au impresionat întotdeauna fetele mici și până astăzi continuă să le inspire foarte mult.

Poveștile magice îi ajută pe copii să-și dezvolte imaginația și, de asemenea, să-și construiască sistemul de valori, deoarece fiecare poveste le oferă o morală și concluzii. Și din timpuri imemoriale, majoritatea fetelor visează la un singur lucru - să fie prințese când vor crește.

Photo by Enis Yavuz on Unsplash

Pe vremuri, generațiile mai în vârstă aveau ocazia să se îmbrace așa doar de ziua lor sau de carnaval. În același timp, mamele și bunicile noastre au trebuit să ne refacă costumele cu ajutorul perdelelor vechi și a bucăților de pânză și să stea până târziu la mașina de cusut pentru a pune ornamente suplimentare doar pentru a ne mulțumi capriciile. Cu prețurile accesibile și multe modele fabuloase de pe site-ul Kidso.ro, fiecare fetiță poate deveni acum o persoană nobilă, cu o ținută adecvată.

Citește și:

Fiecare domnișoară devine o prințesă minunată cu rochiile noastre

Modelele noastre sunt potrivite pentru toate grupele de vârstă între 0 și 14 ani. Fiecare fată are prințesa ei preferată. De aceea, rochiile pe care le oferim sunt inspirate de diverse eroine, atât din basme, cât și din filmele pentru copii. Acestea sunt căptușite cu paiete și decorate cu dantelă, ajustate și cu un set elastic care seamănă cu o adevărată rochie de bal. Datorită varietății deosebite pe care o găsiți aici, fiecare fată va găsi rapid o rochie în culoarea ei preferată.

Tânăra prințesă are posibilitatea de a alege între o rochie cu un volum în partea de jos sau o rochie de tip „zână” cu o fustă asimetrică. Unele rochii pentru copii sunt formate din două părți pentru un confort mai ridicat - top și fustă, dar rezultatul final este o combinație uimitoare.

Citește și:

Puteți utiliza caracteristicile meniului nostru convenabil pentru a vă rafina căutarea. În acest fel veți putea obține rezultatele dorite într-o clipită. Comandați rapid și convenabil chiar și atunci când petrecerea este la doar câteva zile distanță. De asemenea, oferim opțiuni de livrare de către un curier direct la ușă.

Pantofi potriviți pentru ocazie

Pantofii unei adevărate persoane regale nu sunt mai puțin importanți decât rochia ei. Fetele pot alege pantofi cu panglică sau pantofi tip „balerină” pe gustul și măsura lor, iar părinții la rândul lor vor fi fericiți și calmi că toate acestea sunt la un preț bun.

Accesorii pentru prințese

Rochiile eterice pot fi combinate cu bijuterii potrivite pentru copii și accesorii colorate și pline de farmec. Deci magia va fi completă și fetița ta se va transforma într-o adevărată prințesă. Puteți găsi acestea și multe altele pe portalul nostru online.

Citește și:

Organizați o prezentare de modă pentru micile prințese din cartier

Dacă fiicei tale îi place moda și îi place să se îmbrace ca o prințesă, de ce să nu-i oferi o ocazie minunată să meargă în ținuta ei preferată? Împreună cu ceilalți părinți ai fetelor, puteți organiza o seară de gală de modă, în care toată lumea își poate arăta rochia de prințesă. Pentru a-i face pe toți fericiți, pregătiți un cadou pentru fiecare participant. Poate fi o pungă cadou cu un amestec de mici cadouri sau delicatese pentru un suvenir de la evenimentul magic.

Idei de plajă pentru micile domnișoare nobile

Cu toate acestea, în culmea sezonului estival, suntem mai des pe plajă decât la evenimente oficiale care necesită o rochie de bal. Când fetele vor să se simtă prințese chiar și pe plajă, ia-le un poncho cu sirena Ariel. Îmbrăcată cu el, se va simți ca o adevărată conducătoare a regatului subacvatic în timpul vacanței.

Citește și:

Ajută-o pe prințesa ta să își scrie povestea personală. "Și-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți"

Featured foto by Jill Wellington via Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.