Setari Cookie-uri

5 modele de rochii potrivite pentru o nunta medievala

Orice mireasa isi doreste sa aiba parte de o nunta de poveste, iar cele care aleg o nunta in stil medieval cu siguranta vor avea parte de un eveniment de mare anvergura, in care domnitele de societate si cavalerii prind viata.

O nunta cu tematica medievala va surprinde intotdeauna prin originalitate, mister, dinamism si culoare, motiv pentru care si vestimentatia trebuie sa se ridice la rang de poveste. Daca si tu planuiesti sa onorezi un astfel de eveniment si iti doresti o rochie pentru nunta, te vom incanta cu 5 modele de rochii potrivite pentru o nunta medievala. Iata cum poti fi una dintre cele mai frumoase aparitii de la castel!

  1. Rochie medievala cu dantela frantuzeasca

Daca vrei sa faci furori la o nunta organizata in stil medieval, poti oricand opta pentru o superba piesa de vestimentatie, infrumusetata cu dantela frantuzeasca. Astfel, alege sa porti o rochie stil clepsidra, lunga, cu un soi de trena si maneci bufante, acestea avand terminatii dantelate. Daca vrei sa optezi pentru materiale cu aer medieval, poti alege catifeaua, aceasta oferind un aer regal si fiind ideala pentru o nunta organizata in aer liber. Acelasi model de rochie poate fi chiar si din matase sau satin, materiale usoare si moderne, ce vor oferi un aer usor tineresc tinutei tale de nunta.

Citește și:
  1. Rochie din catifea pentru o aparitie medievala

Vrei sa arati ca o adevarata doamna a lui Lancelot, faimosul erou al nuvelelor medievale, atunci poti avea o aparitie medievala spectaculoasa optand pentru o rochie din catifea, de culoarea sampaniei. Daca aceasta va avea si insertii din dantela aurie sau perle, cu siguranta vei fi una dintre cele mai insemnate domnite de la castel! Desigur, daca doresti sa aduci o nota de modernism aparitiei tale, poti alege oricand sa porti o rochie din matase, in acelasi model diafan.

  1. Rochie Victoriana din matase

O rochie Victoriana, realizata din matase naturala si un corset brodat manual, cu insertii din perle sau materiale fine, este, de asemenea, o alegere ideala pentru o nunta cu tematica medievala. O astfel de rochie pare ca a fost special creata pentru o alteta si se va incadra perfect in decorul unei ceremonii medievale, la castel. Daca doresti sa impresionezi prin aparitia ta, sugestia noastra este sa optezi pentru un model de rochie lunga, cu umeri goi si maneci in forma de clopot. Vei fi o adevarata doamna din epoca victoriana, fara doar si poate!

Citește și:
  1. Rochie de Cenusareasa cu nuante de albastru

Povestea Cenusaresei te-a cucerit? Atunci cu siguranta poti trai si tu in pielea personajului de poveste, la o nunta medievala! Asigura-te ca alegi sa porti o rochie de bal, care sa te introduca in acea atmosfera de basm. Ce model de rochie se va potrivi cel mai bine in aceasta poveste? Ei bine, alege un model cu corset din catifea, realizat in stil baroc, ce imbina broderii albe si margele, dar si maneci lungi si vaporoase cu aceleasi broderii fine. Alege o rochie cu degradeuri albastre, caci albastru obisnuia sa fie simbolul puritatii in epoca medievala. Si ai grija sa nu-ti pierzi unul dintre pantofi inainte de miezul noptii!

  1. Rochie cu fusta in stil clopot si corset

Un alt model absolut incantator de rochie pentru o nunta medievala este si cea formata dintr-o fusta in stil clopot, cu broderii si panglici fine din matase, plina de feminintate si un corset din catifea brodat manual, cu terminatii dantelate si maneci lungi, din materiale fine. Vei fi o adevarata aparitie medievala, mai ales cand iti vei face intrarea pe acorduri celtice, interpretate la flaut!

Citește și:

Materiale fine, broderii, dantela, margele, corsete, fuste bufante si maneci lungi, acestea sunt detaliile care fac deliciul rochiilor din epoca medievala. Acorda atentie tuturor acestor aspecte si vei fi gata sa te urci alaturi de cavalerul tau in caleasca ce va va duce spre palat!

Foto de la AKaltykova via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.