Setari Cookie-uri

Ce purtam in vacanta din 2021

Costum de baie triunghi face furori vara aceasta, deoarece prin prisma retelelor de socializare am descoperit modalitati noi de a-l purta.

Is it just me sau vara lui 2021 este o explozie de culoare, dungi, bretele, printuri care mai decare atunci cand vorbim de costume de baie? Probabil absenta vacantelor in anul precedent ne-a facut sa vrem sa traim fiecare clipa a sezonului estival la maxim. Si stim prea bine ca pentru femei aceste sentimente se reflecta in garderoba si accesorii. E ca si cum ai spune ca dupa despartire, nu dam iama in magazinele online pentru ‘Revenge Dress’-ul printesei Diana.

Asa mi se pare ca se intampla in prezent cu tot ceea ce inseamna imbracaminte pentru plaja, costume de baie, palarii si asa mai departe. Dar, sa ne oprim la subiectul meu preferat : costumele de baie.

Eu cred ca exista un punct in viata oricarei femei cand devine bruc innebunita dupa costumele de baie si isi cumpara cate sase, sapte pe an. Daca sunteti in punctul acela, sunt aici sa va fac munca mai usoara. ‘Ce se poarta in 2021?’, ‘Ce costum de baie sa imi iau in vacanta?’ sunt cateva dintre intrebarile ce se astern pe buzele tuturor in luna august: Luna Concediilor.

Citește și:

As vrea sa incepem cu stilul basic, cat mai simplu, cat mai clasic. Costum de baie triunghi face furori vara aceasta, deoarece prin prisma retelelor de socializare am descoperit modalitati noi de a-l purta. Fie legam bretelele de sus intr-un X pentru un look mai indraznet, fie il intoarcem invers- internetul ne-a oferit numeroase solutii prin care putem face un costum de baie simplu sa para spectaculos. Astfel, cred ca un costum ca acesta este un must in garderoba de vara, iar toate solutiile ingenioase de a il purta sau accesoriza sunt la un click distanta!

Apoi, foarte apeciate de catre doamne sunt costumele retro, care duc usor catre un look vintage, lookul pe care eu il numesc ‘Portofino anii 60’. Ne indreptam catre talii inalte, culori indraznete si printuri interesante, toate acestea reusind sa contureze corpul femeilor si sa ascunda micile imperfectiuni. Costumele de genul acesta sunt de cele mai multe ori deosebit de confortabile si potrivite pentru aproape toate tipurile de siluete.

Citește și:

Si ca tot veni vorba de punerea in valoarea a calitatilor si a corpului nostru : perioada verii, concediile la mare pot fi o corvoada pentru multe dintre noi, ne pot face sa se simtim inconfortabil si ne pot schimba starea de spirit intr-o secunda. Solutia tuturor acestor ganduri este un costum de baie potrivit! Pe cuvant de cercetas!

Un costum de baie intreg este bine venit pentru orice tip de silueta, astfel intreaga vacanta poate fi salvata de un costum intreg ce va pune in valoare bustul, talia, soldurile sau nuanta frumoasa a pielii. Mi-as dori sa se vorbeasca mai mult pe aceasta tema si mi-as dori ca toate femeile din lume sa inteleaga ca au control asupra a ceea ce poarta si a cum arata.

La alegerea costumelor de baie adaugam, pe aceeasi lista de prioritati, gasirea unor rochii ce va pun in evidenta cele mai bune si mai frumoase aspecte. Fie ca vorbim despre rochii vaporoase, lungi, cu printuri indraznete, fie ca vorbim despre rochii scurte din materiale usoare- sunt binevenite si chiar recomandate in aceasta perioada. Nu va retineti! Experimentati! Indrazniti! Pierdeti-va prin volane, decolteuri, franjuri, maneci bufante si fuste clos- acest lucru va va ajuta sa intelegeti mai bine ce vi se potriveste.

Citește și:

Costumele de baie si rochiile de vara sunt menite sa fie o bucurie si sunt menite sa va faca sa va simtiti speciale si sexy. Iar alegerea lor pentru vara aceasta nu ar trebui sa ajunga pe ultimele locuri in lista de To Do! Fiti curajoase, alegeti verdele neon daca asa simtiti, alegeti costumul de baie cu sase bretele , fara sa va mai ganditi la bronz sau clasicul costum rosu daca se potriveste cu ceea ce sunteti voi ! Si nu uitati : Voi sunteti cele care poarta hainele, nu viceversa.

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.