Setari Cookie-uri

Obiectele negre pentru baie - Un nou trend pentru o baie rafinată

Când vine vorba de amenajarea băii, dorința pentru un design cu totul deosebit își spune cuvântul. Iar dacă vrei sa obții un rezultat final aparte este important să gândești out of the box și să îmbrățișezi ceea ce este diferit.

Obiectele sanitare negre sunt fără îndoială reprezentante pentru o baie rafinată. Acestea dau viață băilor elegante, îndrăznețe și mai ales, diferite. În ciuda aspectului radical, lavoarele, vasele WC sau alte elemente negre pot realiza un echilibru perfect între stilul elegant și cel industrial.

De asemenea, combinarea obiectelor negre cu accente lemnoase și piese de iluminat potrivite va transforma instantaneu spațiul într-un concept elegant, modern și curat.

Îți prezentăm mai jos câteva propuneri pentru obținerea unei amenajări frapante a băii:

  1. Lavoar negru Roca Ohtake

Colecțiile pentru baie din gama Roca te vor fascina cu siguranță. Modelul de lavoar de mai jos asigură un accent sofisticat în orice baie. Dacă ești adeptul configurațiilor aparte acesta este modelul de lavoar de care ai nevoie. Precum și în cazul altor obiecte, inovația constă în formă și structură. Iar forma acestui model excelează din plin la capitolul extravaganță. Se va încadra fără îndoială într-un design futurist, elegant. Este varianta din granit antracit ce se poate aplica pe un blat cu aspect lemnos, de marmură sau simplu.

Citește și:
  1. Vas WC negru Deante Peonia Nero

Forma originală a vasului WC este scoasă în evidență de culoarea negru intens. Designul elegant a făcut dintr-o categorie de obiecte cu scop practic adevărate piese de decorative. Modelul suspendat de mai jos se potrivește atât într-o baie de dimensiuni mici, cât și în băile mari. De asemenea, materialul ceramic de calitate transmite rafinament și lux. Nu există compromisuri atunci când alegi obiectele sanitare pentru o baie cu totul deosebită. Alege faianță albă pentru peretele unde va fi montat vasul WC. Vei obține o zonă de contrast interesantă.

  1. Accesorii de baie negre

Nicio baie nu este completă fără accesorii care să-i ofere spații în plus de depozitare. Alege polite si etajere baie de calitate, întrucât acestea vor fi de multe ori supuse umezelii crescute. Acestea sunt de asemenea elemente din baie pe care le poți achiziționa în nuanțe de negru pentru a spori eleganța din baia ta. Modelele de mai jos sunt ideale pentru a completa un duș de tip walk-in cu profil, de asemenea, negru.

Citește și:
  1. Coloane și sisteme de duș negre

Într-un duș de tip walk-in contemporan, alegerea coloanelor sau sistemelor de duș potrivite este un aspect extrem de important. Cu siguranță nu vei da greș cu unul dintre modele de mai jos în nuanțe de negru mat. Rafinamentul atinge un alt nivel atunci când acorzi atenție tuturor elementelor pe care urmează să le integrezi.

  1. Cadă freestanding Besco Goya neagră

Cum poți să faci din cadă piesa de rezistență a întregii băi? Alege un model freestanding de culoare neagră. Nu ai cum să dai greș! Geometria originală și designul atractiv sunt în ton cu aspectul avangardist și prețios pe care ți-l dorești!

Așadar, alegerea obiectelor de culoare neagră este un concept din ce în ce mai căutat și apreciat. Dacă ai o pasiune pentru un astfel de stil de amenajare, nu ezita să îl pui în practică!

Citește și:

Sursa foto: www.germanquality.ro

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.