Setari Cookie-uri

Marks & Spencer prezintă colecția Goodmove Summer 21

Pentru vara lui 2021, colecția Goodmove promovează un stil inovator, venind totodată în atenția consumatorilor cu o serie de propuneri versatile și ușor de accesorizat. Colecția cuprinde ținute ușor de purtat în timpul antrenamentelor, fiind susținută de materiale durabile, la care se adaugă o tehnologie inovatoare. 

comunicat de presa

Printre modelele cele mai populare din acest sezon se numără vestele, pantalonii scurți în dublu strat, precum și opțiuni versatile de jachete. Îmbinarea țesăturilor inovatoare, cu uscare rapidă și absorbție a umezelii, la care se adaugă tehnologia anti-frecare și compresie zonală au ca efect îmbunătățirea mișcării pentru un plus de confort pe tot parcursul zilei.

Colecția prezintă o paletă de culori contemporană de la gri rece, până la tonuri vibrante de roz și albastru, care se completează perfect cu modelele contrastante cu imprimeuri animal print.

În materie de încălțăminte, vedeta colecției din acest sezon este în continuare pantoful sport tricotat. Disponibil în nuanțe de negru, bleumarin și gri, acest model de tip șosetă oferă o potrivire perfectă ce permite o mișcare mai rapidă în timpul antrenamentelor. La baza realizării modelelor din colecția Goodmove se află tehnologia Tencel™ ce se bazează pe o construcție redusă a cusăturilor, proprietăți antibacteriene și fețe tricotate biodegradabile.

Citește și:

Orice activități alegeți să realizați în acest sezon, făceți-o în stil Goodmove. Your rules, your move!

Colecția Goodmove 2021 este disponbilă în toate magazinele Marks & Spencer, precum și pe site: www.markesandspencer.com/ro

***

Despre Marks & Spencer

Înființată în 1884, Marks & Spencer este unul dintre principalele magazine de retail din Marea Britanie, având o vechime de peste 137 de ani. Marks & Spencer are peste 1.519 de magazine la nivel mondial, inclusiv Europa, Asia și Orientul Mijlociu precum și site-uri web emblematice în peste 100 de piețe.

În România, Marks & Spencer prin partenerul său în sistem de franciză, Voici La Mode, operează 3 magazine oferind calitatea M&S bine-cunoscută prin colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii.

Citește și:

Pentru informații suplimentare, accesați: https://voicilamode.com/ , https://www.instagram.com/marksandspencerromania/ sau https://www.facebook.com/marksandspencerromania

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.