Setari Cookie-uri

Geantă de mână practică și la modă - Sfaturi valoroase

Gențile de mână reprezintă, de cele mai multe ori, nu numai un simplu accesoriu care completează o ținută, ci chiar un accesoriu absolut necesar pe care simți nevoia să îl porți cu tine oriunde și oricând. Femeile se îndrăgostesc ușor de genți, dar acea geantă de mână practică și la modă poate fi mai greu ca oricând de găsit.

Cum poți descoperi genți damă perfecte?

De multe ori, atunci când este vorba despre găsirea genții de mână perfecte pentru nevoile pe care le ai, singura variantă pe care o ai pentru a găsi soluția potrivită este norocul. Pentru că, într-adevăr, gențile de mână perfecte pot fi greu de găsit dacă nu știi de ce criterii este indicat să ții cont atunci când o cauți pe cea potrivită. Există numeroase criterii pe care să le iei în seamă atunci când cauți geanta de mână potrivită, de la morfologia corpului la înălțime, forme și altele asemenea.

Înainte de toate, este indicat să găsești geanta potrivită pentru activitățile pe care le desfășori cel mai mult. Cu siguranță geanta de mână merge cu tine oriunde, pentru că este locul în care sunt găzduite portofelul, cheile, telefonul și alte obiecte care pot avea valori foarte mari. Așadar, este important să definești de la bun început ce vei purta cu aproximație, în mod constant, pentru a defini clar și nevoia pe care o ai în acest sens.

Citește și:

Apoi, pentru alegerea genții de mână potrivite este nevoie să ții seama de înălțimea pe care o ai, respectiv de morfologia corpului, astfel încât să știi ce dimensiune a genții ți s-ar potrivi. Mai ales atunci când porți geanta pe umăr, aceasta accentuează formele pe care le ai, motiv pentru care este mai recomandată purtarea genții de mână pentru persoanele care nu sunt tocmai satisfăcute de modul în care arată. De asemenea, ține seama de faptul că mărime genții trebuie să fie invers proporțională cu mărimea ta: cu cât ești mai înaltă și mai robustă, cu atât geanta pe care o ai poate fi mai mare. Și nu uita și de material, pentru că și acesta este important – dacă ești o persoană suplă, cu trăsături fine, geanta de mână din piele naturală, fină, cu un design cât mai simplu, este cea mai potrivită alegere pe care o poți face.

Citește și:
  • Genți și poșete superbe pentru orice ținută
  • COS LANSEAZĂ SERIA DE GENTI CAVATELLI
  • Eleganță durabilă: 20 de genți de piele

Cum alegi culoarea genții de mână?

Alegerea culorii pe care o va avea geanta ta de mână este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții seama atunci când faci o alegere pentru a fi potrivită. Pentru a face acest lucru, primul pas este observarea în detaliu a garderobei pe care o ai, astfel încât să știi cum poți face asortarea dintre geantă și ținutele pe care le vei purta. Deși negrul este culoarea neutră care se potrivește la orice, încearcă să eviți alegerea unei genti dama de mână negre acum, deoarece este sezonul genților colorate – cele mai vii culori ale genților de mână înfrumusețează astăzi ținutele purtătoarelor. Din magazinul fizic sau online CCC poți alege unul dintre numeroasele modele de genți de mână la modă, în culori și design-uri inedite, astfel încât ținutele tale să fie accesorizate în cel mai frumos mod.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.