Setari Cookie-uri

Zevo - genți de damă pentru toate gusturile

Gențile sunt accesorii și chiar o completare pentru fiecare ținută, în special când vorbim despre brandul Zevo. Este un nume cunoscut de cei care iubesc lumea aceasta a modei și de femeile care știu să aprecieze acele produse care îmbină perfect calitatea, design-ul și rafinamentul.

O geantă este utilă oricărei femei și multe dintre ele nu părăsesc incinta casei fără aceasta. Este și firesc din moment ce pot lua mereu cu ele tot ceea ce au nevoie precum chei, telefon, portofel, șervețele, produse de make-up și câte și mai câte. Femeile sunt mereu pregătite de orice și geanta joacă un rol important în această ecuație.

Probabil oricine își dorește o geantă care să reziste pentru timp îndelungat, să fie timeless - ceea ce poți găsi la Zevo. Poți descoperi aici o gamă extraordinară de modele care mai de care mai inedite, cu modele, accesorii și design care nu se demodează niciodată. Te poți baza oricând pe aceste produse semnate Zevo pentru că le caracterizează calitatea și bunul gust.

Mai multe despre produsele Zevo

Este un brand românesc ce produce și importă genți, încălțăminte și alte accesorii din piele, din Italia. Fiecare produs este lucrat atent, manual, cu grijă pentru fiecare detaliu și asta face acest brand atât de special. Calitatea meșteșugului artizanal și plăcerea de a lucra a designerilor se vede în fiecare detaliu și în fiecare cusătură. Designul acestor genți este adaptat după cerințele și trendurile actuale.

Citește și:

Toate sunt create din piele naturală, ceea ce redă calitatea și rezistența în timp. Cu o geantă Zevo poți să te mândrești și după câțiva ani, pentru că va avea un aspect la fel de plăcut și imaculat.

Poți găsi pe site zeci de modele diferite, pentru ocazii și stiluri diferite. Trebuie doar să știi să alegi ceea ce ți se potrivește. Te poți plimba virtual printre rafturile magazinului și să lași aceste genți să te uimească și cu siguranță te vei îndrăgosti de câteva dintre ele. Ca și genti dama sunt disponibile cele de mână, office, de umăr, shopper, tip poștaș, borsete, pentru laptop și altele. Tot de aici poți alege și din gama de rucsacuri.

Oricând poate fi util un rucsac, pentru că modelele de la Zevo pot completa o ținută casual, sport, poate chiar una smart casual, potrivită și pentru zilele de muncă. Cert este că orice produs alegi, vei avea garanția că rezistă în timp. Toate acestea au o compartimentare practică și sunt spațioase, astfel încât să ai loc să depozitezi tot ceea ce ai nevoie. După o primă comandă cu siguranță vei reveni pe site pentru a completa și mai bine dressingul tău. Comenzile ajung în maximum 48 de ore, deci poți avea alături de tine geanta Zevo oricând îți dorești.

Citește și:

Unele dintre modelele adorate de femei

Aceștia uimesc și prin paleta vastă de culori în care toate aceste genți sunt disponibile. Poți avea pe umăr o geantă lila, exact ca liliacul ce înflorește în mai. Ai o rochie simplă, neagră? Nu ezita să o accesorizezi cu o geantă violet, roșie sau chiar galbenă, de ce nu? Galbenul oricum este culoarea anului și este una dintre culorile care atrag inevitabil atenția.

Printre modele adorate de femei se enumeră:

-cele în culori deschise la culoare: vorbim aici despre cele albe, cele roz pudră, bleu și chiar culorile neutre. Acestea sunt plăcute la vedere și pot fi asortate foarte ușor cu o ținută la fel de simplă din punct de vedere cromatic.

-cele simple: o preferință des întâlnită este cea pentru gențile simple, fără detalii și accesorii. Este acea preferință safe, o variantă pe care te poți baza indiferent de ținută, deci o necesitate pentru orice dressing.

Citește și:

-gențile negre: oricum o geantă neagră este un articol must-have pentru orice femeie. Este acel aliat care a fost, este și va rămâne acea opțiune pe care te poți baza mereu, pentru mers la evenimente importante, la cumpărături, în oraș, la muncă. Pe scurt, oriunde ai merge poți lua cu tine și o geantă neagră, la aproape orice fel de outfit.

Descoperă și tu gențile Zevo și lasă-te încântată de fiecare detaliu. Alege ceea ce se potrivește cu personalitatea și cu gusturile tale și nu ezita să ieși data viitoare din casă la braț cu geanta ta Zevo. Accesează site-ul și alege gențile care reflectă cine ești.

Contact:

0721570026

office@zevo.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.