Setari Cookie-uri

Un nou brand exclusivist de bijuterii în portofoliul CELLINI 

După mai bine de 20 ani de experiență în comercializarea ceasurilor și bijuteriilor în România, CELLINI adaugă în portofoliu un brand nou pe piața autohtonă - brandul elvețian de bijuterii exclusiviste HENRI MAILLARDET.

comunicat de presa

HENRI MAILLARDET își extinde astfel prezența internațională anunțând parteneriatul cu CELLINI România prin colecții exclusiviste de bijuterii cu diamante și pietre prețioase. Brandul aduce o viziune inovatoare prin creațiile din colecțiile proprii, propunând piese ce îmbină designul modern cu valorile clasice în materie de bijuterii. Inspirat de inventatorul și artistul elvețian Henri Maillardet, autor al primelor mecanisme automatone din istorie ce au deschis calea către robotica modernă, brandul își propune să seteze un nou nivel în domeniul creației de bijuterii.

Inovație și exclusivitate - modele unice de bijuterii din aur 18K cu diamante și alte pietre prețioase, vor fi disponibile exclusiv la CELLINI

Colecțiile brandului îmbină eleganța clasică, simbolurile universale și inspirația venită din artă și tehnologie în creații deosebite, în serie limitată.

Citește și:

Sub sloganul Return to Exclusivity, HENRI MAILLARDET aduce pe piața din România colecții de Design Jewellery și High Jewellery care ilustrează simboluri ale feminității, iubirii, frumuseții sau infinitului într-un mod inovator. Bijuteriile sunt lucrate manual în aur alb, galben și roz de 18K și decorate cu pietre prețioase de o frumusețe unică: diamante, safire, rubine, smaralde și tanzanite.

“Am acordat întotdeauna o atenție deosebită selecției de branduri din portofoliu, lucru care se traduce astăzi, pe segmentul de bijuterii, într-o colecție amplă care reflectă exigențele clienților noștri. Brandul HENRI MAILLARDET atrage atenția prin valorile deosebite și perspectiva avangardistă asupra creației de bijuterii. Credem în viziunea exclusivistă pe care o propune brandul și în faptul că este un moment oportun să acceptăm invitația acestuia de a regăsi acea formă de exclusivitate și selectivitate care caracterizează piața bijuteriilor de lux”, declară Dragoș Nicolae, General Manager CELLINI Group.

Citește și:
  • FOREO - lider în domeniul beauty-tech
  • Un nou showroom CUPRA Garage se deschide la București
  • Canyon sărbătorește 20 de ani

O selecție de modele unice de bijuterii din colecțiile HENRI MAILLARDET se adaugă, astfel, în oferta CELLINI Boutique Băneasa București și online pe CELLINI.ro

Despre HENRI MAILLARDET

Return to Exclusivity - aceasta este invitația pe care brandul elvețian HENRI MAILLARDET o transmite prin fiecare bijuterie creată și fiecare experiența oferită în spațiul elegant dedicat artei, din inima orasului Zürich. Bijuteriile HENRI MAILLARDET îmbină valoarea consacrată a pietrelor prețioase și a aurului prelucrat cu măiestrie, cu inspirația extraordinară venită din artă și tehnologie. Surprinzătoare, spectaculoase și înnobilate cu simboluri complexe, piesele din colecțiile Design Jewellery și High Jewellery sunt adevărate capodopere atemporale, ce simbolizează eleganța, feminitatea, dar și puterea celei care le poarta. Henri Maillardet (1745 - 1830), artistul elvețian de avangardă care a inspirat brandul, a stabilit un nou nivel de așteptări în secolul al XVIII-lea în mecanică, orologerie și artă. Inventator al superbelor automatoane - primele mecanisme care deschideau calea roboticii moderne - Henri Maillardet este cel care a construit The Juvenile Artist. Acest extraordinar automaton avea capacitatea unică în acea perioadă de a reproduce în scris 3 poezii ale epocii și 4 desene. Această viziune curajoasă și exclusivistă inspiră și astăzi designul extraordinar al bijuteriilor HENRI MAILLARDET.

Citește și:

Despre CELLINI România

CELLINI este rețeaua de magazine de bijuterii și ceasuri cu cea mai lungă tradiție în România. Lideri în distribuția și comercializarea produselor de lux, contribuie din 1999 la promovarea unor mărci prestigioase de bijuterii și ceasuri, excelând la nivel de expertiză în selecționarea bijuteriilor cu diamante. CELLINI este partenerul exclusiv în România al unor mărci prestigioase de bijuterii, precum Fabergé, Damiani, Casato, Leo Pizzo, Meister, Bigli, Maria Granacci, Eva Nobile, Carezze, Insieme, Dogma, la care se adaugă mărcile de ceasuri recunoscute pentru calitatea și excelența lor: Breitling, Hublot, IWC Schaffhausen, Longines, Omega, TAG Heuer, Zenith, Tissot, Swatch si altele.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.