Setari Cookie-uri

Un outfit TOMMY HILFIGER, chic, confortabil, potrivit pentru orice ocazie

Fie că este o zi plină de task-uri urgente la birou, fie că lucrezi intens la biroul amenajat acasă, fie că este weekend și te bucuri de o zi relaxantă în familie, mereu cauți un outfit care să arate minunat dar în care să te simți și foarte confortabil. 

comunicat de presa

Poate te va încânta mixul elegant de cașmir și fire de bumbac, sau croiala lejeră care arată custom tailored, sau starea de coziness pe care ți-o oferă lâna într-o zi mohorâtă și friguroasă, în care doar vrei să te cuibărești în casă. Orice item care îți dă o stare incredibilă de confort și care te faci să te simți extrem de stylish trebuie să fie cu siguranță la îndemână în garderoba ta.

În Colecția Womenswear Toamna 2021 TOMMY HILFIGER, vei găsi acele produse care îți oferă sentimentul de apartenență și de pace trăit în aer liber. În acest sezon în item-urile călduroase și matlsate se creează un mix între cromatică și textură. Produsele din tricot dedicate ținutelor lejere și relaxate sunt accesibile în toate mărimile, oferind confort pentru orice ocazie. În același timp, detaliile feminine subtile se intersectează cu materialele precum cargo și flanelă, ideale pentru plimbări lungi și un stil de viață activ, în aer liber.

Citește și:

Pentru o plimbare plăcută poți alege să porți o capă oversized cu print, 100% din bumbac organic, care îți va oferi un look surprinzător. Pe dedesubt, alege un cardigan din amestec de bumbac cu o croială elegantă combinat cu o pereche de pantaloni din lână.

Iar prin Colecția Menswear Toamna 2021 TOMMY HILFIGER, și partenerul tău se va bucura de conceptul de straturi tranziționale care amplifică ideea de călduros și confortabil prin item-urile texturate din tricot, jachetele patchwork și cele matlasate. Tonurile pământii domină colecția, fiind completate de diverse imprimeuri precum carouri, dungi, motive landscape și shadow checks. Siluetele utilitare oferă un confort relaxat. În același timp, piesele confortabile din lână oferă un elegant și optim confort termic.

Citește și:

Pentru el, un outfit inspirat poate fi un mix între un pulover din cașmir și bumbac pima – fin, lucios și mătăsos – și pantaloni realizați dintr-o țesătură italiană fină din lână și mătase, cu croi drept.

Descoperă întreaga Colecție Toamna 2021 TOMMY HILFIGER pe ro.tommy.com sau în magazinele selecționate din România: București Mall - Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, Mega Mall București, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj - Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.