Setari Cookie-uri

Alegerea bijuteriilor unei micuțe fashioniste: ritualul mamă-fiică de învățare a bunului gust

Fiind o sursă inepuizabilă de inspirație, mama se transformă firesc în primul model de eleganță și feminitate din viața fiicei sale. Pentru cele mici, fascinația ritualului de înfrumusețare începe de cele mai multe ori acasă, acolo unde vor învăța ce înseamnă definiția frumosului. Astfel, garderoba, cutia de bijuterii și portfardul din colecția mamei sunt primele descoperiri care vor contura dezvoltarea rafinamentului estetic. 

Importanța acordată accesoriilor o va învăța că detaliile fac diferența și că acestea sunt o expresie a îngrijirii personale. Imaginează-ți cum ai vrea să se transforme de-a lungul timpului și oferă-i sfaturi prețioase, adaptate fiecărei etape, având acea imagine în minte. În întâmpinarea procesului de învățare a bunului gust vin și designerii de bijuterii care, în ultimii ani, lansează din ce în ce mai multe colecții destinate celor mici.

Indira a creat o colecție dedicată micuțelor fashioniste, cu bijuterii din aur de 14K realizate prin tehnici speciale ce oferă maximum de confort. La baza gamei Indira Kids a stat principiul Light Weight, un proces de confecționare ce face ca brățările sau cerceii să nu cauzeze disconfort nici în cele mai pline de energie momente ale zilei. În crearea bijuteriilor care pun în valoare personalitatea celor mici, siguranța a fost pe primul loc, designerii gândind sisteme de prindere tip Fillet & Secure care împiedică desprinderea acestora în timpul somnului sau al activităților zilnice.

Citește și:

Pentru că bunul gust se învață în cei șapte ani de acasă, accesorile din colecție sunt minimaliste și fine, cu note de fantezie ce pun în valoare candoarea vârstei. Fiecare bijuterie este un basm în sine, acestea spunând o poveste gândită de artizanii pricepuți care au pictat fiecare piesă. Culorile vii ale acestor bijuterii se datorează lucrului manual plin de migală și tehnicilor speciale în pictura cu email.

Cauți inspirație pentru o sesiune de shopping online mamă-fiică? Alegeți să vă puneți în valoare relația specială cu un Set de brățară șnur Mamă-Fiică, model Gold Heart, creând o amintire de neuitat. Accesorizați rochița preferată cu Brățara din aur pentru copii Flowers și alegeți împreună modelul de cercei dintr-o gamă variată. Ajut-o pe cea mică să opteze pentru modele inspirate din personalitatea ei și află ce model îi place mai mult: cel cu unicorni sau cel cu buburuze?

Citește și:

Consilierea și libertatea de alegere pe care i-o oferi în acest proces vor contribui la conturarea personalității sale și a stilului vestimentar. Aceasta va învăța încă de la o vârstă fragedă că atât hainele, cât și bijuteriile sunt o formă de exprimare. Lecțiile tale de stil și recomandările de acum vor fi puse în cutia de bijuterii a micuței, unde vor dăinui peste timp, transformându-se în cea mai frumoasă moștenire.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.