Setari Cookie-uri

Sneakers de damă - nu numai pentru stilizări sportive

Sneakers de damă iconici, adidași minimaliști, modele elegante sau clasice, din material textil sau piele naturală- nu sunt doar unul dintre cele mai confortabile tipuri de încălțăminte, ci și un complement interesant pentru stilizările de zi cu zi. Cu ce ​​să îi îmbraci ca să fie la modă și să creezi ținute feminine? Verifică mai jos cum poți crea ținute originale cu sneakers de damă.

Sneakers în stilizări de zi cu zi - cu ce să îi combini?

Albi, cu inserții colorate, în negru clasic, cu imprimeuri la modă sau pe platformă - acești sneakers au statutul celor mai la modă pantofi de damă de mult timp, iar ideile despre cum să îi porți devin din ce în ce mai nonșalante și extravagante. Iar magazinele CCC, fie ele staționare sau online, oferă o gamă variată de modele de snaekers.

Până nu demult, combinația de sneakers cu o rochie elegantă ar fi destul de controversată. Astăzi, din ce în ce mai multe femei sunt convinse de asta, iar la spectacolele caselor de modă de top tot mai des modelele poartă adidași confortabili în loc de tocuri înalte. Un lucru este sigur: sneakers sunt indispensabili în garderoba fiecărei femei. Dar cu ce să îi îmbraci? Contrar aparențelor, combinația banală de sneakers pentru femei cu treninguri nu este singurul brevet pentru un stil confortabil. De asemenea, poți crea un aspect feminin și confortabil cu adidași și o fustă midi la modă sau chiar cu un costum elegant.

Citește și:

Sneakers și blugi sau pantaloni eleganți- un clasic al genului

Poți diversifica această combinație clasică și destul de simplă în diferite moduri. Tricourile cu imprimeuri vor fi o alegere excelentă, care poate deveni semnul tău distinctiv. O cămașă oversize se poate dovedi, de asemenea, interesantă. Ce altceva? Îmbrăcăminte exterioară! Pentru ținute casual cu blugi și sneakers, poți adăuga o jachetă ramones - în stilul fanilor Nirvana sau un trench - pe urmele parizienilor stilați. Există atât de multe idei de stil cu aceste două clasice, încât le-ai putea purta în fiecare zi pe tot parcursul anului. Dar de ce, când există atâtea alte posibilități originale cu ajutorul numeroaselor modele de sneakers disponibili în magazinele CCC?

Citește și:

Apropo de haine elegante care se potrivesc cu sneakers, nu poți ignora costumele pentru femei. Seturile compuse dintr-un sacou și pantaloni au devenit o parte integrantă a peisajului urban și nu trebuie să le porți doar la birou. Desigur, sneakers - clasici sau până la gleznă, vor adăuga un aspect streetwear. Și pentru a sublinia natura eclectică a întregului, merită diversificat stilul cu un rucsac din piele sau o geantă la modă.

Styling cu sneakers și fustă sau rochie

O fustă plisată peste genunchi a fost una dintre cele mai la modă haine pentru femei de câteva sezoane bune. Interesant este că cel mai adesea era purtată nu cu tocuri înalte sau balerini, ci cu adidași! Ținuta, datorită pantofilor sport, capătă ușurință, eleganță urbană și acesta este un motiv pentru care va fi perfectă pentru o plimbare de primăvară, o excursie cu bicicleta sau o plimbare prin magazine. Cum faci? Cel mai bine este să adaugi un tricou unui look casual cu adidași și o fustă midi. Și totul este completat cu o jachetă originală, de exemplu, din denim, o jachetă din piele sau un bomber cu un model original.

Citește și:

Combinația de sneakers cu o rochie va fi, de asemenea, un hit, nu numai într-un stil sportiv, ci și aerisit, într-o atmosferă boho sau romantică. Din ce în ce mai multe mărci de modă - atât cele de lux, cât și cele de lanț - îmbracă acest tip de combinații. Nimic neobișnuit. Femeile se simt confortabil în sneakers și o rochie, iar întreaga ținută arată într-adevăr feminină, ușoară și nonșalantă. Poți purta totul cu o rochie boho florală și katana din denim sau o mini-rochie cu buline în stil francez și o jachetă rock ramones. Există multe posibilități, așa că nu îți fie teamă să experimentezi!

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.