Setari Cookie-uri

Care este secretul rochiilor Milla Milla?

Milla Milla este un brand de rochii de inspirație retro care a cucerit într-un timp scurt inimile a mii de românce. Lansat în plină pandemie, brandul autohton s-a dovedit a fi venit la timpul potrivit pentru femeile tinere și active.

Dar care este istoria acestui succes?

Ludmila Corlățeanu, creatoarea lui, este convinsă că atunci când o ușă se închide, o alta ușă, neapărat, se va deschide.

In februarie 2020, livrase comanda en gros către showroom-ul de la Milano cu care avea o colaborare de câțiva ani. Numai că în Italia începuse pandemia și toate colaborările internaționale în zona modei au fost înghețate.

Ludmila îsi dă seama că este în fata unei uși închise. Trebuia sa iasă din acest impas cumva. Trebuiau plătite facturi si rate. Așa că îi vine ideea de a face un produs pentru piața românească, un produs vesel - o rochie cămașă, feminină și comodă, adaptată la nevoile femeii moderne. In martie a facut o primă colectie de 100 de rochii pe care le-a produs din țesăturile rămase în fabrică de la ceea ce producea en-gross. A lansat-o pe site-ul www.millamilla.shop. Rochiile s-au vândut repede.

Citește și:

Ce a urmat? Multe zile de muncă și idei care au dus la aparitia unor rochii de cocktail cu alura lui Audrey Hepburn și multe rochii de zi cu imprimeuri florale vintage.

Așa a început istoria Milla Milla în România.

Politica brandului este una sustenabilă:

1.țesături în cantități care se folosesc integral în producția rochiilor de serii mici

2. croi avantajos, chiar dacă se folosește mult material într-un produs, rata de utilizare a materialului este mai mare de 85%

3. Colaborare cu fabrici mici din Romania care își respectă angajații.

Ceea ce diferențiază acest brand românesc de altele este calitatea foarte bună a materialelor (sunt importate de la producători mici din Spania, Italia, Franța), calitatea deosebită a lucrăturii și grija pentru detalii.

Citește și:

Femeile care caută să găsească armonia în viață, combinând cariera și familia, adoră rochiile Milla Milla. Rochiile Milla Milla le permit sa țină pasul cu mulțimea de sarcini dar să arate feminine, îngrijite și elegante, salvând timp de dimineață, atunci când o soluție vestimentară rapidă și comodă este absolut necesară.

Milla Milla vrea să intre în garderoba tuturor femeilor dinamice care caută eleganța și feminitatea de altă dată. MillaMilla prezintă publicului modele create și produse in România, de o calitate foarte bună și adresate româncelor cu precădere.

Sustinand branduri si productie autohtona, ajuti economia romaneasca sa creasca.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.