Setari Cookie-uri

Idei de ținute pentru copii perfecte de luat în bagajul de vacanță

Pregătirile pentru vacanță includ numeroase activități, printre care se numără și cumpărăturile și pregătirea bagajului. Pe lângă lucrurile esențiale care nu ar trebui să lipsească din valiză, este important să alegi și hainele potrivite. Cei mici nu vor trebui neglijați, așa că va trebui să pregătești câteva ținute în care aceștia să se simtă grozav.

Reguli pentru alegerea ținutelor perfecte pentru copii

Vacanța este cel mai bun prilej de relaxare, dar și de distracție. De aceea, indiferent de ținutele pe care le vei alege, micuții trebuie să se simtă cât mai confortabil și să aibă libertate de mișcare, pentru a se juca în voie. De aceea, trebuie să te asiguri că alegi materiale de calitate, fără fermoare, nasturi sau șireturi prea strânse.

Deși tu ești principala responsabilă cu alegerea hainelor pentru copii, nu trebuie să le ignori niciodată gusturile sau opiniile. Întreabă-i ce haine le plac și optează pentru acele modele care știi că vor fi acceptate cu ușurință de aceștia. De asemenea, puteți merge împreună la cumpărături pentru a-l lăsa pe cel mic să aleagă singur hainele care îi plac.

Citește și:

Idei de ținute de copii perfecte pentru vacanță

Pregătirile bagajului sunt în toi și nu știi ce ținute ar trebui să împachetezi pentru cel mic. Iată câteva idei perfecte pentru vacanță pe care ar trebui să le pui neapărat în bagaj.

Tricouri și pantaloni scurți

Cea mai simplă ținută, dar care nu dă greș niciodată, este compusă, desigur, din clasicele tricouri și pantaloni scurți. Această idee este perfectă atât pentru fete, cât și pentru băieți, este confortabilă și îți oferă o mare libertate. Poți alege numeroase culori, imprimeuri și modele și îl poți lăsa pe cel mic să facă diferite combinații în care să se simtă bine.

Salopetă

Această ținută poate fi purtată cu succes de micuții cu vârste mai mici, însă se potrivește perfect și pentru copiii mai mari. Poți opta fie pentru un model șic pentru evenimentele mai speciale sau un tip de salopetă mai sport, ideal pentru vacanțele active, când cei mici vor fi mereu în mișcare.

Citește și:

Rochițe sau haine subțiri

O vacanță la plajă sau într-o zonă foarte călduroasă va necesita pregătirea unor ținute din materiale cât mai subțiri și vaporoase. Dacă ai o fetiță, nu trebuie să ratezi șansa de a o îmbrăca în rochițe cât mai colorate, care să o facă să se simtă precum o prințesă. În schimb, dacă ai un băiețel, poți alege cămăși din in pe care să le combini cu pantaloni din materiale subțiri, prin care pielea poate respira mai bine.

Hanorace și pantaloni lungi

Chiar și dacă îți petreci vacanța într-o zonă mai caldă, există șansa ca temperaturile să scadă pe timp de seară. De aceea, este foarte important să fii pregătită cu haine mai groase, pentru ca micuțului tău să nu îi fie frig. Desigur, acestea sunt indispensabile dacă veți merge la munte sau într-o destinație mai răcoroasă. Include în bagaj hanorace și pantaloni de molton, precum și alte haine călduroase și confortabile.

Citește și:

O vacanță reușită înseamnă să vizitezi multe locuri unice și să creezi amintiri de neuitat dar, dacă întreaga familie este fericită, aceasta devine instantaneu mai bună. Ajută-l pe cel mic să se simtă grozav alegându-i ținute confortabile și jucăușe, care să îi fie pe plac.

Featured foto de la altanaka via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.