Setari Cookie-uri

Când este Black Friday în 2021? Ce surprize pregătesc magazinele pentru Vinerea Reducerilor

Black Friday, Vinerea Neagră sau Vinerea Reducerilor este una dintre cele mai așteptate zile din an, când toți cumpărătorii au șansa să achiziționeze produsele dorite la cele mai bune prețuri. Află când va avea loc Black Friday 2021 în România și ce surprize au pregătit magazinele.

Ce reprezintă Black Friday?

Cunoscută și ca Vinerea Neagră sau Vinerea Reducerilor, Black Friday a prins contur în țara noastră în urmă cu câțiva ani, iar de atunci tot mai multe branduri și magazine se organizează din timp pentru a aduce în făță clienților cele mai bune oferte.

Conform tradiției americane, Black Friday este vinerea imediat următoare Thanksgiving (Ziua Recunoștinței), care în 2021 ar fi în data de 27 noiembrie.

Trecutul ne arată însă că în România este bine să ne interesăm din timp cum organizează magazinele și brandurile preferate ziua de Black Friday, pentru că în unele situații fie începe mai devreme, fie se prelungește în weekendul imediat următor sau poate dura chiar săptămâni.

Citește și:

Când este Black Friday 2021 în România?

S-a hotărât ca Black Friday să se organizeze chiar mai devreme în acest an, așadar primele mari reduceri încep cu vinerea din data de 12 noiembrie sau mai devreme, apoi 19 noiembrie, putându-se prelungi.

Black Friday 2021 la eMag

Pentru ediția 2021, eMAG promite reduceri la mai multe categorii de produse și livrare flexibilă, datorită rețelei de cutii easybox, care permit livrarea la orice oră. Deși conform tradiției Black Friday ar pica în vinerea de 27 noiembrie, eMag a anunțat că Vinerea Reducerilor va avea loc în data de 12 noiembrie 2021.

black friday 2021 romania Foto: PopTika/ shutterstock.com

Black Friday 2021 la Fashion Days

Fashion Days anunță Black Friday și mai devreme în 2021, cu data de 10 noiembrie. Magazinul online promite o ofertă vastă și diversă ce cuprinde opțiuni nelimitate de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, de la branduri internaționale de top precum Fossil, Furla, Max&Co, Guess, adidas, Puma, Pepe Jeans, DESIGUAL, Diesel, Nike, Esprit, Love Moschino, NEXT, Mango, United Colors of Benetton, Napapijri, Ted Baker și multe altele.

Citește și:

Black Friday 2021 la Farmec

Farmen anunta Black Friday 2021 in perioada 12-18 noiembrie pentru toti utilizatorii, dar si o zi de Magic Black Friday, care va avea loc anticipat, pe data de 11 noiembrie si fiind valabil doar pentru utilizatorii abonati. Asadar, grabiti-va, abonati-va, creati wish list cu produsele preferate si prindeti startul marilor reduceri.

Black Friday 2021 la Vivre

Retailerul Vivre a dat deja starul reducerilor de Black Friday 2021, care merg pana la -90%. Vivre anunta stocuri duble si o crestere cu peste 300% de produse fata de anul anterior.

Black Friday 2021 la Answear: maraton de 10 zile de cumpărături

Black Friday la Answear începe chiar pe 27 noimebrie și va dura 10 zile, timp în care magazinul online promite stocuri suficiente și reînnoirea acestora conform cererii.

ANSWEAR răsplătește toți clienții de Black Friday! Așadar, orice comandă plasată de Black Friday la ANSWEAR până următorul weekend primește BONUS o cutie Praline de ciocolată LINDOR, conformul comunicatului oficial.

Citește și:

Toate produsele achiziționate de pe ANSWEAR beneficiază de garanția returului de 30 de zile iar banii îți vor fi înapoiați în cel mult 14 zile de la cererea de retur.

Black Friday 2021 la Elefant.ro

Elefant.ro, mall-ul online al familiei tale, așa cum îl cunosc toți românii, anunță că Black Friday va începe odată cu toată lumea, deși nu avem o dată exactă, iar reducerile promise acoperă o gama largă de produse. Abonați-vă la Newsletter pentru a primit vestea începerii Black Friday.

Black Friday 2021 la Altex

De Black Friday, Altex vine în întâmpinarea clienților cu reduceri la cele mai râvnite produse ale anului. Deși nu au comunicat încă data începerii reducerilor, sunt zvonuri că acestea ar începe foarte devreme.

Citește și:

Altex oferă o gamă variată de produse și se numără printre cele mai îndrăgite magazine de către români, datorită diversității. Ce putem găsi la Altex: Televizoare LED, audio, auto, foto, video, laptop-uri, accesorii, desktop, monitoare, imprimante, GPS, telefonie mobilă, aparate frigorifice, încorporabile, jocuri, IT, electrocasnice mari și mici și lista poate continua.

Black Friday 2021 la evoMag – toată luna Noiembrie

Retailerul evoMAG va organiza Black Friday 2021 pe durata întregii luni noiembrie. Da, pare incredibil o lună întreagă de reduceri fabuloase pentru produsele râvnite tot anul. Așadar startul Black Friday la evoMag se dă chiar pe 1 noiembrie, iar reducerile promise variază între 50 și 70%.

Black Friday 2021 la StarShiners

Pe data de 12 noiembrie începe Black Friday 2021 la magazinul StarShiners.ro, care va avea reduceri la toate categoriile de produse aflate pe stoc și vor ajunge până la -90%. Reducerile aplicate vor fi pe bune așa că, este momentul ideal pentru a-ți înnoi garderoba de toamna-iarnă cu una nouă și la modă. Profită de aceste reduceri și cu siguranță nu vei regretă!

Citește și:

Black Friday 2021 la Flanco – reducerile durează 6 săptămâni

Black Friday la Flanco se desfășoară în perioada 22 octombrie – 30 noiembrie

La Flanco, Black Friday 2021 durează mai mult decât în anii trecuți, reducerile se vor succeda într-un ritm amețitor timp de 6 săptămâni.

Stocurile de anul acesta sunt generoase, gama extrem de variată și din toate categoriile, plus multe produse. Foarte multe produse. Cum îți sună un milion de produse din care să alegi?

Black Friday 2021 la ePantofi

A început numărătoarea inversă pentru Vinerea Reducerilor la ePantofi.ro, marile reduceri începând din 12 noiembrie. Mii de produse la cele mai bune prețuri. Abonează-te la newsletter și fii printre primii care află de reduceri!

Black Friday 2021 la Notino

Campania de reduceri va începe luni, 14 noiembrie și va dura timp de 2 săptămâni, cu reduceri ce vizează parfumurile, produsele de îngrijire a pielii și a părului și cele de machiaj.

Citește și:

Black Friday 2021 la Nichiduta

Reducerile încep pe 13 noiembrie, iar de BlackFriday retailul anunță reduceri de până la -70%.

Black Friday 2021 la Bonami

La Bonami găseșți reduceri Black Friday în toată luna noiembrie. Profită de ele și fă-ți casa mai frumoasă, cumpără cadouri de Crăciun sau ia-ți un nou mobilier stylish mult dorit! Prețurile de Black Friday sunt valabile până pe 28 noiembrie sau până la epuizarea stocurilor disponibile. Grăbește-te, cele mai bune produse vor dispărea din stoc rapid!

Foto articol: Lauritta/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.