Setari Cookie-uri

Khalid pentru Levi's Music Project 2021 

Levi's colaborează cu Khalid pe Discord pentru a aduce Levi's Music Project în fața unui nou public global

comunicat de presa

Muzica deține putere – puterea de a inspira, puterea de a stimula creativitatea. Și, cel mai important, puterea de a uni și de a dărâma barierele în timpul acestui proces. Din 2015, Levi's colaborează cu artiști respectați și parteneri locali din întreaga lume pentru a dezvolta Levi's Music Project, o inițiativă care aduce resurse de educație muzicală următoarei generații de tineri muzicieni prin programe comunitare. Finanțarea pentru educația artistică este întotdeauna în pericol, recenta pandemie globală lăsând și mai mulți tineri fără o platformă valoroasă și accesibilă pentru dezvoltare personală și exprimare creativă.

Ca parte a proiectului Levi’s Music 2021, Khalid a adus programul în orașul său natal, El Paso, Texas, un loc căruia îi acordă creditul pentru că i-a modelat sunetul și pasiunea pentru muzică. Levi's a făcut echipă cu organizația non-profit „The Great Khalid Foundation” a lui Khalid pentru a surprinde clubul local pentru Boys & Girls (B.G.E.P.), prezentându-se la fața locului și dezvăluind o nouă sală de muzică, echipată cu tablete de ultimă generație, software de muzică, căști, instrumente și echipamente. În plus, studenții de muzică din El Paso vor lua parte la un curs de producție de muzică digitală timp de 4 săptămâni, ținut de către un producător/profesor de la Academia de Muzică Stax pe Discord, și o înregistrare de videoclip.

Citește și:

Timpul lui Khalid în El Paso și oportunitatea oferită de către organizații precum B.G.E.P. la începutul carierei sale au fost de neprețuit. „Am creat melodii aici care mi-au schimbat viața”, spune el, vorbind despre hitul Billboard „Location”, pe care l-a scris în studioul unde a fost filmată sesiunea sa „Behind the Stage” pentru Levi’s Music Project. Prin participarea sa la program, el speră să poată da mai departe prin a le oferi muzicienilor aspiranți „resursele și experiența” de care au nevoie pentru a-și transforma propriile visuri în realitate.

Un highlight al programului este un „Remix Challenge,” în care Khalid îi va invita pe muzicieni să facă un remix al melodiei sale de succes „Better”, încurajându-i să o facă în stilul lor propriu. Participanții la Discord vor putea lua parte și la alte programe exclusive, cum ar fi workshop-uri de feedback live, șansa de a intra în studio cu inginerul de sunet al lui Khalid și de a participa la o experiență „Behind the Stage ” cu Khalid însuși. Proiectul lui Khalid va culmina cu un videoclip muzical, o colaborare globală ce va prezenta cea mai bună piesă din Better Remix Challenge și un material filmat de Boys & Girls Club din El Paso. Conținutul Longform va fi postat pe canalul de YouTube Levi’s după lansare pentru a oferi și mai mult acces și oportunități.

Citește și:

Pe parcursul lunii noiembrie, Khalid și un lineup remarcabil de 15 muzicieni și artiști din întreaga lume, inclusiv cântăreața/compozitoarea malaeziană Yuna și Mabel, care vor da startul Levi's Music Project UK, vor face echipă pentru a lansa comunitatea educațională „Always-Live” pe Discord. Primul de acest gen, acest server special Levi’s Music Project va oferi acces deplin la programul Levi’s Music Project din 2021 pentru oameni din întreaga lume, oferind conținut inspirațional și experiențe de workshop exclusive. Creat pentru artiști, de artiști.

Pentru prima dată, Levi’s Music Project a colaborat cu platforma de streaming Discord pentru a putea oferi acces acestui program unei audiențe globale. De la lansarea sa din 2015, Discord a devenit rapid una dintre platformele de top unde oamenii se pot aduna și comunica online. Un spirit de inovație, care este împărtășit și de către Levi’s, stă la baza platformei, făcând din acest parteneriat o oportunitate excelentă de a colabora cu scopul de a permite celor de la Levi’s să ofere mai mult acces decât oricând la educația muzicală prin intermediul Levi's Music Project.

Citește și:
  • YUKA ne poartă pe Strada Iubirii

Conținutul Levi’s Music Project x Khalid va fi lansat pe 3 noiembrie și se va desfășura până în 2022 pe serverul de Discord Levi’s , cât și pe canalul de Youtube Levi's.

Despre Levi's Music Project pe Discord

Levi's lansează primul său server Discord pentru a extinde Levi's Music Project într-o comunitate globală de educație muzicală online creată de artiști pentru artiști. Un lineup de 15 artiști din întreaga lume, inclusiv Khalid, Yuna, Mabel și alții, ajută la lansarea comunității de educație muzicală Levi's care este mereu live, condusă de artiști, pe Discord și YouTube, cu un program de conținut inspirațional, lansări de single-uri, și experiențe de workshop. Levi's Music Project pe Discord sprijină crearea muzicii și învățarea de oriunde v-ați afla alături de colaboratori din întreaga lume în timp real. Vă rugăm să vedeți mai jos programul de lansare globală Levi's Music Project.

Citește și:

    Levi’s® Music Project pe YouTube AICI

    Levi’s® Music Project Global Sizzle Video AICI

    Levi’s® Music Project x Khalid Sizzle Video AICI

    Vizionare placuta


    Kudika
    2 Decembrie 2021
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.