Setari Cookie-uri

Idei de cadouri practice și deosebite, potrivite pentru orice ocazie

Cadourile sunt o formă frumoasă de a le arăta celor dragi că ții la ei. Oferite cu diferite ocazii sau efectiv ca să faci o surpriza plăcută, ești pus frecvent în postura de a căuta ce să dăruiești. Desigur că atunci când alegi un cadou te gândești pentru cine este acel cadou, cu ce ocazie, și bineînțeles să te reprezinte pe tine, pentru că îți dorești ca persoana care primește cadoul să se gândească la tine când folosește ceea ce a primit. Cele mai frecvente ocazii cu care oferi cadouri sunt zile de naștere, zi onomastică, Crăciunul , Anul Nou, 8 Martie și Valentine’s Day.

Lista de cadouri care te va salva din orice situație

Cei dragi trebuie să simtă că îi iubești și le poți arăta asta, pe lângă gesturile normale de tandrețe și grija față de ei, oferindu-le cadouri. Este clar că oricine se așteaptă să primească un cadou de Crăciun, de ziua de naștere, iubita ta speră că nu ai uitat de Valentine’s day, iar mama ta nu poate fii trecută cu vederea de 8 martie. Dar nu trebuie neapărat să aștepți o ocazie specială ca să faci asta. De ce să nu oferi un cadou doar pentru că e miercuri? Iar dacă nu ai timp să mergi la cumpărături, magazinele online sunt specializate pe acest sector și poți foarte ușor să găsești ceea ce te interesează. Fie că alegi cadouri pentru ea, pentru el sau cadouri corporate, iată o listă cu cele mai potrivite idei de cadouri:

Citește și:

Cadouri pentru ea:

  • Rucsac – acest accesoriu este unul foarte potrivit pentru persoanele active, care au nevoie să ajungă în multe locuri peste zi, care au de transportat multe lucruri sau efectiv care vor să asorteze un rucsac ținutelor lor.
  • Geantă – nu contează cât de multe modele de genți ai, niciodată nu vor fi destule. Tendințele în modă se schimbă de la un an la altul, dar asta nu însemnă că o geantă nu poate fi purtată mai mulți ani. În plus, în funcție de ținuta aleasă, poți să pui în valoare geanta în diferite moduri.
  • Brățară din piele de piton – piele de piton și accesorii metalice, o combinație potrivită pentru o ținută elegantă. Orice doamnă care este pasionată de modă știe că imprimeul piele de șarpe este ceva ce nu se demodează și cu care poți impresiona. Adaugă acest detaliu ținutei tale și în mod sigur vei atrage privirile tuturor.
  • Curea din piele – o curea din piele, calitativă, trebuie să existe în garderoba oricărei femei. Cureaua este un accesoriu important, care îți dă stil, eleganță și definește o ținută făcând-o să arate modernă.

Citește și:

Cadouri barbați:

  • Geanta bărbați – geanta nu este un accesoriu potrivit doar doamnelor. Modelele masculine de genți sunt foarte la modă și le găsești în diferite culori și dimensiuni. Acestea pot fi purtate în stil poștaș și sunt suficient de încăpătoare încât să îți poți transporta lucrurile necesare pentru o zi. Daca dorești să impresionezi bărbatul din viața ta alege acest cadou. Este un must-have în garderoba oricărui bărbat la modă.
  • Portofel – este un accesoriu pe care îl porți în permanență cu tine. Aceasta este o idee foarte bună de cadou, pentru că, din când în când, oricine simte nevoia să își schimbe portofelul. Unul calitativ, din piele, cu diferite compartimente, este un cadou util și frumos.
  • Geantă de voiaj – evident că acest obiect trebuie să existe în orice casă. Ne plac călătoriile și avem nevoie de o geantă încăpătoare dar care să arate bine. Gențile de voiaj din piele sunt în categoria de lux, le poți folosi și pentru bagajul de mână atunci când călătorești cu avionul, și se potrivesc și dacă adopți o ținută mai eleganta, le poți purta inclusiv cu un palton. De obicei, acestea au pini de protecție la bază pentru a nu intra în contact cu pardoseala dacă o așezați jos, mânere dar și curea de umăr pentru a fi ușor de transportat, și etichetă de identificare a bagajului.

Citește și:

Cadouri corporate:

  • Servieta piele – este un accesoriu chic și la modă. Oferă acest cadou unui partener important de afaceri, iar acesta își va completa ținuta atunci când merge la birou sau la o întâlnire importantă.
  • Mapa pentru birou – este ideala atunci când ai nevoie să transporți anumite documente. Într-o mapă din piele, de calitate, acestea vor fi protejate atât de factori externi, cum ar fi umezeala, cât și de alte accidente care se pot întâmpla și le-ar deteriora.
  • Suport de cărți de vizită – acest accesoriu este bine să se regăsească printre lucrurile oricui. Indiferent în ce domeniu îți desfășori activitatea, esvte bine știut faptul că ai contact cu diferite persoane și este ideal să poți păstra legătura cu acestea. Cu suportul de cărți de vizită vei știi exact unde ai datele de contact.
  • Toc sau etui pentru stilou – un stilou bun este unul scump, și întotdeauna va avea nevoie de protecție. Așa că acest accesoriu este perfect pentru asta. Dacă alegi să dăruiești un stilou personalizat și de calitate, atunci adaugă lângă el și un etui care să îl protejeze.

Citește și:
  • 20 de idei de cadouri de Crăciun pentru EL
  • 4 idei de cadou pentru soacra ta
  • Cum alegi cadoul potrivit de 1 martie: sfaturi și idei

Magazinul online Karine.ro este distribuitor autorizat in Romania pentru mărcile de genți, poșete și accesorii piele Tuscany Leather Italia și Lancaster Paris. Produsele se diferențiază prin calitate excepțională, design atractiv si culori deosebite. La orice achiziție beneficiați de livrare și retur gratuite.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.