Setari Cookie-uri

Ținute chic pentru băieței. 6 recomandări pentru primăvara aceasta

Orice mămică știe că nu este întotdeauna ușor să găsești ținute chic pentru băieței. Dacă fetițele sunt răsfățate cu hăinuțe colorate, în stiluri diferite, pentru băieței pare uneori că nu există decât două posibile variante: trening, pentru joacă, sau costum și cămașă, pentru o ocazie festivă. 

Bineînțeles, micuțul tău va arăta superb în absolut orice ținută îi vei alege, dar o sesiune de cumpărături poate fi o provocare, fie că ești în căutarea unui costum de botez pentru băieți sau a unei ținute de joacă.

Mai jos vei găsi câteva idei de ținute perfecte pentru primăvara aceasta, atât pentru o zi normală, cu grădiniță și sesiuni de joacă, cât și pentru o ocazie mai deosebită, cum ar fi o serbare sau un eveniment festiv.

  1. Jeans+tricou+pulover

Nu vei da niciodată greș cu combinația jeans+tricou. Un pulover va face ca această ținută să poată fi purtată și într-o zi mai rece de primăvară, iar micuțul tău se va putea juca nestingherit. Asigură-te doar că materialul blugilor este destul de elastic pentru a-i permite să se miște în voie.

Citește și:

Adaugă și o pereche de pantofi sport și ai ținuta perfectă de zi cu zi.

  1. Salopetă

O salopetă este genul de articol de îmbrăcăminte ce poate fi purtat atât de băieței, cât și de fetițe. Este ușor de îmbrăcat și dezbrăcat și reprezintă alegerea perfectă pentru acele zile când nu vrei să stai să alegi mai multe piese de îmbrăcăminte, mai ales dacă trebuie să ții cont și de preferințele celui mic.

Ar fi bine să ai două variante la îndemână: una dintr-un material mai gros, pentru zilele și serile reci, și una dintr-un material mai subțire, pentru zilele mai călduroase.

  1. Trening+adidași

Treningul ar putea fi descris drept uniforma băiețeilor. Exista și un motiv pentru asta: este costumația perfectă pentru un mic erou ce și-a propus să cucerească toate obstacolele din parc sau din locul de joacă. Este foarte confortabil și poate fi foarte ușor adaptat în funcție de temperatura de afară.

Citește și:

Pentru o zi mai rece, de exemplu, poți adăuga o bluză cu mâneci lungi, iar pentru una mai caldă un maiou sau un tricou sunt suficiente.

  1. Joggers+bluză+vestă

O altă ținută perfectă pentru o zi de joacă, mers la grădiniță sau chiar la cumpărături este cea formată din pantaloni tip joggers, o bluză cu mânecă lungă și vestă. Este destul de călduroasă pentru o zi de primăvară, iar cel mic se va simți confortabil îmbrăcat astfel.

Dacă vremea se încălzește, se poate renunța la vestă.

  1. Pantaloni+pulover+geacă

Din garderoba de primăvară a băiețelului tău nu ar trebui să lipsească o geacă bună, nu prea groasă, impermeabilă. O va purta aproape în fiecare zi, așa că asigură-te că este realizată dintr-un material rezistent și poate fi spălată și uscată ușor.

Citește și:

Reprezintă articolul de îmbrăcăminte perfect pentru a completa multe ținute, inclusiv una compusă din pantalonii preferați și un pulover moale.

  1. Pantaloni+cămașă+sacou

În garderoba oricăruia dintre noi ar trebui să se regăsească și o ținută pentru ocazii festive. Nici băiețeii nu fac excepție de la această regulă. Pantalonii și cămașa sunt două piese vestimentare ce îi vor ajuta să fie pregătiți și pentru acele ocazii în care au nevoie de o ținută ceva mai elegantă.

Combinate cu un sacou și un papion vor crea o ținută ce va atrage multe complimente pentru micuțul tău.

Din păcate, hainele pentru băieței nu se remarcă întotdeauna prin varietatea de stiluri și culori. Acest lucru nu înseamnă însă că micuțul tău nu poate întâmpina primăvara cu o garderobă plină de ținute chic.

Citește și:

Nu uita însă că este important ca micuțul să se simtă confortabil în noile sale hăinuțe, altfel va refuza să le poarte. Este foarte important și ca hăinuțele să fie realizate din materiale de calitate, care să reziste la joacă și la murdărie și care pot fi spălate ușor. De asemenea, asigură-te că alegi piese ce pot fi combinate pentru a crea mai multe ținute.

Primăvara este un anotimp plin de culoare. Aceste lucru ar trebui să se reflecte și în garderoba băiețelului tău. Cu alte cuvinte, oricât de bine i-ar scoate albastrul ochii în evidență, încearcă să cumperi și haine în alte culori. Verde, roșu sau galben sunt doar câteva dintre variantele potrivite pentru un micuț cavaler plin de viață.

Photo by Roberto Lee Cortes from Pexels

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.