Setari Cookie-uri

Stilul clasic pentru întreaga familie în noua colecție Lasocki

Primăvara a sosit în magazinele CCC. Brandul Lasocki întâmpină noul sezon cu primul lookbook al colecției noi.

comunicat de presa

Toate generațiile s-au întâlnit la ședința foto a duo-ului Frankiewicz & Rożniata. Modele de diferite vârste au pozat în fața camerei fotografilor. Într-o atmosferă veselă, de familie, aceștia prezintă prima colecție a brand-ului Lasocki pentru sezonul primăvară-vară 2022.

Pentru ea avem în prim-plan încălțămintea clasică - mocasini lăcuiți asociați cu eleganța italiană și pantofi oxford în stil englezesc. Există, de asemenea, modele mai îndrăznețe promovate de vedete – papuci cu formă plată și cizme albe cu talpa trapper - hit-ul sezonului viitor.

În ceea ce privește gențile, modelele multifuncționale se numără printre noutăți. În afară de gențile de cumpărături XL cu formă geometrică, se regăsesc și genți moi din piele întoarsă, iar pe lângă gențile în formă de șa, care combină nuanțe neutre, mai atrag atenția și gențile colorate cu model de piele exotică în relief.

Citește și:

Colecția pentru bărbați include sneakers monocromi și pantofi în stil englezesc într-o nuanță de caramel, potriviți perfect cu un costum bleumarin. În ceea ce privește gențile - bărbatul la modă poate alege dintre rucsacuri ce includ un toc de ochelari, genți tip sac pentru purtarea confortabilă pe umăr și genți sport de bowling pentru antrenament sau o escapadă de weekend.

Colecția include și modele pentru copii, pentru care primează confortul. Copiii preșcolari vor adora sandalele din piele în tonuri neutre și pantofii sport care se închid cu scai. Variantele de mocasini sunt concepute pentru copiii eleganți. De asemenea, Lasocki oferă primii pantofi pentru bebeluși, în nuanțe vesele și închidere velcro, pentru a-i încuraja pe cei mici să-și descopere propriul stil încă de la o vârstă fragedă.

Citește și:

Foto: Frankiewicz & Rożniata
Video: Dominik Panasiuk
Modele: Serge Rigvava, Charlotte Cordes, Hildegardis Gemma, Maria Janse, Ludovico Vaccelli, Liva Borre, Maria Da Rocha Cordeiro, Ella Sophie Wetherall, Leo Esteban Hogg, Adam, Nel Stylizacja: Agnieszka Ścibior

Make-up artist: Wilson

Păr: Bielecki

Stage design: Justyna Bugajczyk / Ukwiał

Marketing Director: Katarzyna Krawczyk / CCC

Art Director: Maria Mastalerz / CCC

Producer: Bartosz Majkowski / CCC

Production House: Ola Pudło, Sandra Orłowska / PAPAYA FILMS

Colecția Lasocki este disponibilă în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicație.

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.