Setari Cookie-uri

Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru jumătatea ta de la CCC

Portofel din piele pentru un om de afaceri, mănuși de mers la operă pentru o doamnă sau poate un parfum de la Gino Rossi?

comunicat de presa

Portofel din piele pentru un om de afaceri, mănuși de mers la operă pentru o doamnă sau poate un parfum de la Gino Rossi? Explorează idei de cadouri creative pentru Valentine’s Day de la CCC.

Valentine’s Day se apropie cu pași repezi. Sărbătorește dragostea oferindu-i persoanei dragi un cadou special sau celebrează oferindu-ți ție un cadou. Indiferent de nevoi, gusturi sau buget, accesoriile perfecte pentru sărbătoarea iubirii se găsesc la CCC.

Pentru 14 februarie a fost pregătită o ofertă specială. CCC nu este doar despre pantofi și genți - în colecțiile pentru ea și pentru el se regăsesc și alte accesorii atrag atenția. Pălăriile, mănușile și eșarfele pentru zilele răcoroase, curelele, care vor completa orice stil, sau portofelele atemporale vor fi utile tuturor și, în același timp, au un caracter personal, astfel încât permit exprimarea sentimentelor.

Citește și:

Pentru a celebra cu stil dragostea, în perioada 10-14 februarie te bucuri de 30% discount la toate gențile, rucsacurile și accesoriile (cu excepția ceasurilor de mână) reduse și nereduse, ca să poți alege cadoul ideal pentru jumătatea ta.

Dar cum selectezi darul pentru ca preferințele personale să fie în ton cu cele mai noi tendințe? Printre cele mai bine populare produse CCC se numără gențile de mână de dimensiune XS cu textură tip hologramă, ceasuri pe brățări, tip bijuterii, sau portcarduri cu model din piele exotică în relief. Cei care doresc să poarte pantofi noi la o întâlnire de Valentine’s Day pot alege cizme cu toc Gino Rossi, mocasini în stil italian de la Jenny Fairy sau pantofi sport mai stridenți de la Sprandi.

Cadourile de Valentine’s Day sunt disponibile în magazinele CCC, pe www.ccc.eu și în aplicația mobilă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.