Setari Cookie-uri

PRIMA COLECȚIE MARVEL X PANDORA A AJUNS ÎN MAGAZINE

Pandora face echipă cu Universul Cinematic MARVEL Disney și lansează bijuterii inspirate de eroii iubiți de întreaga lume.

Este timpul să vă adunați eroii sub formă de bijuterii! Pandora anunță o nouă colaborare interesantă cu Universul Cinematic MARVEL. Intrați în lumea plină de acțiune a eroilor, descoperiți-le punctele forte și pregătiți-vă de aventură cu prima colecție MARVEL x Pandora, lansată pe 17 februarie.

Un univers încărcat cu dorințe, visuri și acțiune, MARVEL x Pandora este inspirat de personajele legendare din Universul MARVEL, care ne învață că adevărații eroi își folosesc punctele forte pentru a face diferența. Colecția prezintă talismane care înfățișează fiecare Răzbunător, cu design complex ce simbolizează atât personalitatea, cât și valorile lor. Lucrând îndeaproape cu artiștii MARVEL pentru a surprinde cu adevărat ceea ce reprezintă fiecare erou, măiestria meșteșugului Pandora și utilizarea metalului, a texturii și a lucrărilor de email foarte detaliate recreează în mod realist costumele eroilor pentru a obține o asemănare izbitoare, în timp ce o gravură a expresiei semnătură specifică fiecărui personaj cuprinde punctele forte în doar câteva cuvinte.

Citește și:

Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, directori de creație Pandora, declară: „Am fost fascinați de eroismul, puterea și vulnerabilitatea Răzbunătorilor. Acești eroi ne încurajează să ne folosim vocile și să ne valorificăm puterile, fără să ne ascundem slăbiciunile, pentru a crea lumea pe care vrem să o vedem. Sărbătorind ce reprezentați și exprimarea lucrurilor pe care le iubiți este ceea ce leagă universurile MARVEL și Pandora”.

Pentru a sărbători colaborarea și lansarea colecției, Pandora a creat și o nouă experiență digitală captivantă, care va oferi fanilor o modalitate inovatoare de a se conecta cu lumea talismanelor Pandora și cu legendarul univers cinematic MARVEL. În această provocare captivantă inspirată din filmele emblematice, fanii trebuie să reunească o echipă de eroi pentru a începe o misiune pe mai multe niveluri pentru a salva Universul.

Citește și:

Adună-ți eroii pe această brățară clasică din argint 925 Pandora Moments Marvel, cu închizătoarea în formă de logo Avengers.

Lovitura lui Hulk: monstrul dezlănțuit în email verde lucios.

Poate ai auzit de el? Iron Man, invincibil, din amestecul unic de metale placate cu aur de 14k și email roșu metalic.

Black Panther strălucește, talisman placat cu ruteniu negru.

Black Widow este pregătită de acțiune, fiind realizată din argint 925, cu email aplicat manual.

Exprimă-ți dragostea pentru universul MARVEL și arată lumii ce contează pentru tine cu ajutorul colecției MARVEL x Pandora. Pandora crede în eroi, tu crezi?

Descoperă noua colecție aici: https://www.pandora.net/ro-ro/collections/marvel.

#MARVELxPandora

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.