Setari Cookie-uri

5 sfaturi despre cum să alegeți blugii potriviți

Sunt casual, confortabili și pot fi încorporați într-o multitudine de ținute fără cusur.

Blugii sunt un element de bază atemporal al garderobei. Sunt casual, confortabili și pot fi încorporați într-o multitudine de ținute fără cusur. Cu toate acestea, blugii pot fi, de asemenea, adesea una dintre cele mai dificile piese vestimentare de achiziționat. Găsirea celor mai confortabili blugi care să se potrivească perfect formei unice a corpului dvs. și care să vă permită să vă simțiți încrezătoare poate fi un lucru dificil și descurajator.

Din fericire, există mai multe modalități de a ușura procesul de cumpărare a blugilor. Continuați să citiți pentru a descoperi cum să alegeți blugii potriviți pentru dvs., astfel încât să puteți lăsa în urmă descurajarea călătoriilor eșuate la cumpărături și să vă simțiți minunat în pantaloni de dama fără efort.

Citește și:

1. Nu vă bazați pe tendințe

Blugii skinny cu talie înaltă s-ar putea să fie cea mai mare tendință a modei în acest moment când vine vorba de blugi, dar asta nu înseamnă neapărat că aceia sunt blugii pe care ar trebui să-i cumpărați. Doar pentru că un stil de blugi este la modă în prezent, nu înseamnă că acesta vă va flata corpul.

Unele femei arată foarte bine în blugi la modă, în timp ce altele pur și simplu nu o fac. Nu vă bazați pe tendința actuală trecătoare a modei pentru a vă dicta ce pereche de blugi ar trebui să cumpărați. În schimb, ignorați tendințele și alegeți blugii care arată bine pe dvs., nu pe cei pe care îi vedeți pe modelele din reviste.

2. Amintiți-vă că blugii se întind

Blugii sunt confecționați din denim, iar denimul este o țesătură foarte elastică. Atunci când probați pentru prima dată o pereche de blugi în magazin, s-ar putea să îi simțiți ușor strâmți și inconfortabili, ceea ce vă poate tenta în mod natural să cumpărați o mărime mai mare.

Citește și:

Cu toate acestea, mărirea dimensiunii atunci când o nouă pereche de blugi se simte inconfortabil de strâmtă în cabina de probă nu este neapărat întotdeauna cea mai bună alegere. Odată ce veți ajunge acasă și veți purta blugii toată ziua, aceștia se vor întinde și probabil vor deveni neatractiv de largi. Optați pentru perechea de blugi puțin mai strâmtă și aveți încredere că se vor întinde pentru a se potrivi cu silueta dumneavoastră.

3. Găsiți perechea potrivită

Există un truc simplu pentru a găsi blugi cu o talie care să vi se potrivească perfect și care să nu vă deranjeze prin faptul că sunt prea largi sau prea strâmți după ce i-ați cumpărat.

Nu ar trebui să puteți niciodată să vă strecurați întreaga mână în partea din spate a taliei blugilor. Dacă puteți, înseamnă că talia este prea largă și vă poate face talia să pară mai lată. Cu toate acestea, ar trebui să puteți introduce unul sau două degete în partea din spate a taliei fără să vă chinuiți. Dacă nu puteți, talia este prea strâmtă și probabil că va fi incomodă și vă va strânge talia și stomacul într-un mod neatractiv.

Citește și:

4. Luați în considerare zona dintre picioare

Zona de între picioare a blugilor se va întinde la fel ca și restul țesăturii din denim. Atunci când cumpărați pentru prima dată o pereche de blugi, nu ar trebui să puteți apuca cu ușurință țesătura liberă în zona de între picioare.

Zona de între picioare a blugilor ar trebui să se potrivească bine și strâns pe piele atunci când cumpărați pentru prima dată o pereche de blugi; se va întinde până la o potrivire mai confortabilă după ce purtați blugii pentru o vreme. Dacă țesătura din acea zonă nu se potrivește cu pielea și, în schimb, atârnă în jos între picioare, nu ar trebui să cumpărați blugii.

5. Alegeți bootcut sau cu talie înaltă, dacă sunteți plinuță

Dacă aveți o siluetă cu forme, optați pentru blugi cu talie înaltă, dacă vreți să optezi pentru un stil de blugi skinny la modă. Talia mai înaltă a blugilor poate ajuta la crearea iluziei unor șolduri mai mici și a unor picioare mai lungi. Stilurile de jeanși bootcut sunt, de asemenea, complementare figurilor cu forme, deoarece adaugă echilibru și armonie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.