Setari Cookie-uri

Marks & Spencer lanseaza colectia de primavara

Marks & Spencer propune o colecție de piese ușor de integrat în ținutele de zi cu zi, cu o croială lejeră, realizate din materiale de înaltă calitate.

comunicat de presa

Item-urile sunt perfecte pentru construirea unei garderobe versatile, din care îți poți compune nenumărate outfit-uri.

Colecția dedicată femeilor se concentrează pe stil, calitate și versatilitate, astfel că fiecare piesă explorează noi teritorii, printre acestea regăsindu-se imprimeurile, un trend care este în continuare foarte actual. Printre culorile predominante în colecție, se regăsește kaki-ul, galbenul pal, lila-ul, la care se mai adaugă nuanțe de roz deschis, albastru regal și turcoaz, nuanțe vibrante, ideale pentru a înveseli garderoba de primăvară. Marks & Spencer vine în atenția consumatorilor cu imprimeuri vesele, precum cele florale, grafice și în dungi în combinații jucăușe de culori.

Hanorace în culori vibrante și pantaloni sport asortați alături de piese de zi cu zi din jerseu din cele mai confortabile materiale, pot fi integrate în ținute alături de tricotaje sau jachete, fiind perfecte pentru sezonul acesta. Denimul – deja cunoscut în rândul consumatorilor fideli ai brandului, vine în întâmpinarea acestora cu un stil modern combinat cu o estetică feminină. Atât rochiile, cât și topurile din denim au mult volum la nivelul mânecilor, la care se adaugă o broderie delicată, punând astfel în valoare silueta feminină. În ceea ce privește zona de tricotaje și jachete casual, recomandarea stiliștilor este de a fi purtate peste rochiile vaporoase sau peste tricourile cu modele grafice, fiind un outfit ce poate fi purtat atât la birou, cât și în timpul liber. De asemenea, colecția dedicată femeilor, conține și o serie de modele de pantaloni, fuste și rochii plisate, precum și jachete reversibile. La acestea se adaugă și piese din lenjerie intimă într-o gamă largă de culori, stiluri și modele, potrivite pentru orice tip de siluetă.

Citește și:

Piesele din colecția de primăvară dedicată bărbaților oferă o abordare încrezătoare și optimistă, în prim-planul acestei colecții fiind culorile, imprimeurile, precum și modele noi, realizate din materiale de înaltă calitate.

De la tricouri din bumbac pur și până la pulovere premium cu decolteu în V, piesele propuse pentru acest sezon sunt moderne, ușor de purtat în diverse combinații, realizate din materiale durabile și gândite pentru a fi practice în orice context, astfel încât o multitudine de articole de nelipsit din garderobă se regăsesc într-o proporție destul de mare. Culorile predominante din această colecție sunt kaki-ul, galbenul cald și verdele, la care se adaugă nuanțe luminoase de indigo, portocaliu coral și ecru, toate acestea oferind acel stil, effortless. Elementele de culoare sunt de asemenea prezente și pe tricourile cu modele grafice, conferind outfit-ului o abordare încrezătoare și relaxată.

Citește și:

Fabricați din bumbac reciclat, blugii reprezintă o alternativă confortabilă, bazându-se pe un model clasic, inspirați din stilul retro. În ceea ce privește colecția de pijamale, modelele propuse au pe de o parte imprimeuri, precum și printuri cu păsări tropicale și mesaje amuzante ceea ce le conferă o personalitate aparte.

Colecția dedicată celor mai mici membrii ai familiei se bazează pe un stil cool, dar în același timp practic și ușor purtat zi de zi, datorită calității garantate și a confortului care se va resimți pe tot parcursul zilei. Denim-ul este și el prezent în colecția pe care cei de la Marks & Spencer o propun pentru copii, acesta regăsindu-se în tricotajele în nuanțe calde de primăvară.

Imprimeurile prezente de asemenea în piesele din garderoba copiilor precum și mesajele pozitive, la care se adaugă modele grafice în nuanțe de galben, roșu și roz nu numai că sunt piese practice și versatile, dar sunt proiectate și din materiale moi la atingere pentru un plus de confort. Colecția de pijamale are în prim plan celebrele personaje: Harry Potter™, Minnie mouse™ și SmileyWorld™.

Citește și:

Piesele cheie din colecție includ rochii supradimensionate, dar și tricotaje, jachete retro, concepute din finisaje rezistente la apă, datorită tehnologiei Stormwear™, care are rolul de a asigura confort indiferent de condițiile meteo.

Noua colecție de primăvară este disponibilă în magazine și pe www.marksandspencer.com/ro

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.