Setari Cookie-uri

Cum sa alegi pantofii de mireasă: 5 criterii esențiale

Dacă și tu ești în căutarea celor mai frumoși pantofi mireasă, iată care sunt criteriile esențiale pe care trebuie să le ai în vedere:

Orice ținută, indiferent cât de bine este pusă la punct, va primi detaliul final doar atunci când i s-au alăturat și pantofii adecvați. Datorită lor, vei putea să obții un look de milioane sau unul banal, chiar neglijent.

Deși toată lumea vorbește despre rochia de mireasă, adevărul este că pantofii sunt cei care o vor pune în valoare, deoarece sunt un factor important în aspectul general. În funcție de modelul rochiei, de materialul din care este realizată și chiar de lungimea pe care o are, va trebui să alegi exact pantofii care se potrivesc cu întreaga ținută.

Toate miresele își pun întrebarea: ce aleg mai întâi rochia sau pantofii? Majoritatea aleg ca răspuns corect prima variantă. Adevărul este că aceste două elemente ale ținutei trebuie să fie în armonie totală, astfel încât ar trebui cumpărate, sau măcar stabilite, în același timp. Începând de la culoare, model, material și înălțimea tocului, toate aceste detalii vor influența modul în care vei arăta în cea mai importantă zi din viața ta.

Citește și:

Dacă și tu ești în căutarea celor mai frumoși pantofi mireasă, iată care sunt criteriile esențiale pe care trebuie să le ai în vedere:

  1. Înălțimea tocului

Dacă ești genul de persoană care preferă sneakerșii ori balerinii în viața de zi cu zi, nu risca să alegi o pereche de pantofi cu tocul mai mare de 5 cm. Chiar și așa, asigură-te că faci destule probe înainte de marele eveniment, astfel încât să fii familiarizată cu ei în ziua nunții.

  1. Alege un model confortabil

Ziua nunții se întinde pe aproape 24 de ore și include lungi perioade de timp în care vei sta în picioare sau vei dansa. Asigură-te că vei fi încălțată cu o pereche de pantofi confortabili, care îți vor permite să te bucuri de tot ce ți se întâmplă și care nu vor transforma întreaga experiență într-un coșmar. Nimic nu este mai neplăcut decât să ți se umfle picioarele, să te roadă pantofii ori să fii incapabilă să mai faci un pas în plus. Dacă vrei, totuși, să riști o pereche de pantofi cu toc, măcar pentru pozele oficiale, atunci nu uita să iei la tine și o pereche de pantofi de schimb.

Citește și:
  1. Decide culoarea

Ideal, pantofii de mireasă sunt albi, la fel ca restul ținutei. Cu toate acestea, există mirese mai excentrice, care vor să păstreze un detaliu nonconformist în ținuta lor, dar într-un mod discret. Indiferent dacă vei dori să mergi pe clasicii pantofi albi sau dacă vei alege o pereche colorată, asigură-te că întreaga imagine a nunții va fi una plăcută și care te va bucura chiar și peste ani de zile. Nu uita că nunta este un moment clasic, care nu ar trebui să includă prea multe elemente stridente.

  1. Verifică cum va fi vremea

Chiar dacă ținuta pentru nuntă este cumpărată cu mult timp înainte, uneori chiar și un an, poți avea o idee generală despre cum va fi vremea. O nuntă în noiembrie este diferită de una organizată în luna iulie, iar asta implică și pantofii. Pentru a nu renunța la eleganță, dacă vremea este rece, poți alege o pereche de pantofi pentru exterior, pe care îi vei purta la biserică și pe drumul spre restaurant, iar la petrecere, te poți schimba în ceva mai delicat, cum ar fi o pereche de sandale cu bareta pe gleznă.

Citește și:
  1. Elementele decorative

Pantofii de nuntă sunt, la rândul lor, niște accesorii care îți vor împodobi ținuta. Poți alege pantofi decorați cu diverse mărgele, paiete, catarame sau detalii metalice. Singura condiție este ca look-ul tău să nu pară prea încărcat, atunci când vei pune împreună rochia, pantofii, cerceii, colierul și voalul. Regula ideală este să mergi pe simplu, pentru a nu risca să distrugi impresia finală.

Respectă recomandările de mai sus, iar pantofii pe care îi vei alege vor fi cei mai potriviți pentru tine și pentru rochia ta de mireasă. Vei avea parte astfel, de cea mai frumoasă experiență în ziua nunții.

sursa Foto

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.